Новини
Останні статті і огляди
Разгон FX-6300 по шине
-
Canzas
Junior
Разогнал свой FX-6300 до 4.2 , TurboBoost выкл, APM выкл, HPC вкл. Поднял шину до 240, множитель не трогал. Частота памяти при этом возросла с 1333 до 1600, поднял напругу на памяти до 1.650 и напругу на процессоре до 1.400. Работает стабильно в игрушках, никаких артефактов и тд. Скажите , правильно ли я всё сделал? И грамотно ли? Он не греется. Память тоже стабильно (Kingston 1333 ddr3 2x4Gb).
-
viperest1
Member
Ви ж самі написали артефактів , синьок немає-значить нормально.
-
Canzas
Junior
Я думаю, правильно ли я сделал? С напругой на проц не перебрал? С напругой на память не перебрал? Не перебрал ли с шиной или ещё с чем-нибудь?viperest1:Ви ж самі написали артефактів , синьок немає-значить нормально.
-
viperest1
Member
На проц.можете зменшувати і тестувати,поки не знайдете на якій найменшій напрузі він стабільний. А на пам'ять друг завжди казав,що пофіг підтримує 1.65в значить ставити стільки.
-
Canzas
Junior
С памятью я согласен, везде пишут 1.65 спокойно тянет и никакого перегрева с такой напругой не будет. А вот с процем , как я понял, нужно искать минимальную напругу на которой он нормально тянет? Впринцапи 1.39-1.4 в данный момент, это немного, я думаю. Прочитал несколько статей по поводу разгона этого камня, пишут, что и на 1.4 процессор стабилен. Но кроме частоты процессор возросла частота HT, тч я думаю в самый раз ему 1.4 . Что скажите?viperest1:На проц.можете зменшувати і тестувати,поки не знайдете на якій найменшій напрузі він стабільний. А на пам'ять друг завжди казав,що пофіг підтримує 1.65в значить ставити стільки.
-
viperest1
Member
Canzas
якщо з температурами все ок,то можете спати спокійно
я зараз з тел.і скрін ваш бачив,але не чітко. Успіхів 
Добавлено через 1 минуту 46 секунд:
В мене зараз комп розібраний і фактично сам ще не встиг перевірити , що міг проц.може,але задоволений.
якщо з температурами все ок,то можете спати спокійно
В мене зараз комп розібраний і фактично сам ще не встиг перевірити , що міг проц.може,але задоволений.
-
Canzas
Junior
Успокоили хотьviperest1:Canzas
якщо з температурами все ок,то можете спати спокійноя зараз з тел.і скрін ваш бачив,але не чітко. Успіхів
-
viperest1
Member
Стосовно напруги я не помилився-зменшуйте її і шукайте стабільну. Знайшов тему де чол.при 1.33в.брав 4ггц.,але і не забувайте,що проц.процу рознь 
-
Canzas
Junior
Что значит проц процу рознь?viperest1:Стосовно напруги я не помилився-зменшуйте її і шукайте стабільну. Знайшов тему де чол.при 1.33в.брав 4ггц.,але і не забувайте,що проц.процу рознь
-
Zhekawork
Advanced Member
Данный камень берет 4,2 на дефолтном напряженииviperest1:Стосовно напруги я не помилився-зменшуйте її і шукайте стабільну. Знайшов тему де чол.при 1.33в.брав 4ггц.,але і не забувайте,що проц.процу рознь
-
viperest1
Member
Canzas
означає,що один може при 1.4 в взяти 4.5ггц наприклад,а інший при 1.4в 4.1ггц.кожен екземпляр різний.
приклад : моя екс 7970 при 1.24в брала 1240мгц по ядру і проходила всі тести,а у друга при 1.28в.лише 1200,хоч карти ідентичні.
означає,що один може при 1.4 в взяти 4.5ггц наприклад,а інший при 1.4в 4.1ггц.кожен екземпляр різний.
приклад : моя екс 7970 при 1.24в брала 1240мгц по ядру і проходила всі тести,а у друга при 1.28в.лише 1200,хоч карти ідентичні.
-
thunder_blade
Member
А зачем?
1.Что мешало выставить множитель на ЦП и Память просто?
2. Как себя чухает северник ?
-
Canzas
Junior
Вроде бы неплохо, вы скажите какая нормальная температура северника? Или лучше, какая максимально нормальная температура северника?thunder_blade:А зачем?
-
thunder_blade
Member
Canzas
хороший вопрос спеки кажись до 95 разрешают
Добавлено через 1 минуту 20 секунд:
у 970 номинальное напряжение 1,1в у меня выставлено 0,95 нагрев упал от 2 секунды удержать палец, до держи не хочу
у 970 номинальное напряжение 1,1в у меня выставлено 0,95 нагрев упал от 2 секунды удержать палец, до держи не хочу
-
Canzas
Junior
Он максимум до 50-60 греется, не больше, ну может 63-64thunder_blade:Canzas