Новини
Останні статті і огляди
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
Nic_Roman
Member
Vovchic_jrc
в біосі все за умовчанням, тільки серіал порт було іде, поміняв на сата, перший раз швидкість бала на велиі файли 240/200 потім піднялася до 460\200, як вам швидкості взагалі для амд системи?
в біосі все за умовчанням, тільки серіал порт було іде, поміняв на сата, перший раз швидкість бала на велиі файли 240/200 потім піднялася до 460\200, як вам швидкості взагалі для амд системи?
Востаннє редагувалось 10.02.2014 20:22 користувачем Nic_Roman, всього редагувалось 1 раз.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
И не ганяйте CrystalMark в 5 циклов. 2-х вполне достаточно.
Востаннє редагувалось 10.02.2014 20:25 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 1 раз.
-
sergpoch
Member
Поставь Plextool и посмотри информацию о подключении 3.0Gb/s или 6.0Gb/s. У меня скачет раз так, раз так. грешил на материнку. Проверил на двух та же история, менял шлейфы - то же самое. В конце забил - реально разница не заметнаviperest1:Так тільки що прогнав ще раз
Цікавить таке-швидкість у тесті залежить від кількості використаного місця на ссд?
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Я не знаю как это для АМД. У меня никогда не было систем на АМД.Nic_Roman:Vovchic_jrc
в біосі все за умовчанням, тільки серіал порт було іде, поміняв на сата, перший раз швидкість бала на велиі файли 240/200 поті піднялася до 460200, як вам швидкості взагалі для амд системи?
Вот мой пост с результатами моих Плексов. Сейчас еще поищу тест M5P когда его только купил.
Добавлено через 6 минут 4 секунды:
Нашел только результат спустя неделю после покупки
-
viperest1
Member
На мамці лише сата ІІІ ,тому про сата ІІ мови немає
Зараз загружу його і прожену тести ще раз
-
sergpoch
Member
Питання не в роз'ємі на мамці (в мене теж тільки сата ІІІ), а в тому як система бачить підключення!!! сата ІІІ чи сата ІІ.viperest1:На мамці лише сата ІІІ ,тому про сата ІІ мови немає![]()
-
Nic_Roman
Member
viperest1
партія овери кажуть значить треба
партія овери кажуть значить треба
-
viperest1
Member
Plextool поставив,але там де є бенч?
Ось вже проведені результати:
Добавлено через 2 минуты 40 секунд:
Знайшов "скан діагност"
Ось вже проведені результати:
Добавлено через 2 минуты 40 секунд:
Знайшов "скан діагност"
- Вкладення
-
-
-
viperest1
Member
sergpoch:viperest1 виклади скрин першої вкладки Plextool. Там бенчу немає, алу перша вкладка дає інформацію про пристрій
Добавлено через 1 минуту 28 секунд:
чи там реєструватися треба?
- Вкладення
-
-
sergpoch
Member
Постав оцей http://www.plextoramericas.com/index.ph ... ad&cid=359" target="_blank в мене нормально працював. З 1.1.1 в мене теж приколи
-
viperest1
Member
те саме показує повністю один в одинsergpoch:Постав оцей http://www.plextoramericas.com/index.ph ... ad&cid=359" target="_blank в мене нормально працював. З 1.1.1 в мене теж приколи
Добавлено через 1 минуту 36 секунд:
Немав я мороки купив ссд
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
viperest1
Я не вижу причин для беспокойства. Скорость у Вас одинаковая при загрузке 20 и 80%.
По поводу режима работы SATA, его можно посмотреть в CrystalInfo
Я не вижу причин для беспокойства. Скорость у Вас одинаковая при загрузке 20 и 80%.
По поводу режима работы SATA, его можно посмотреть в CrystalInfo
-
viperest1
Member
і у мене така мисля проскакувалаVovchic_jrc:viperest1
Вирок:забиваю на це все працює і добре,головне ,щоб я завтра його запустив
- спойлер
- viewtopic.php?f=3&t=100916
Востаннє редагувалось 10.02.2014 21:25 користувачем viperest1, всього редагувалось 1 раз.
-
sergpoch
Member
viperest1 а Ви реально відчули падіння швидкості в роботі? Можете спробувати ще раніші версії Plextool
-
viperest1
Member
я ще фактично нічого не відчувsergpoch:viperest1 а Ви реально відчули падіння швидкості в роботі? Можете спробувати ще раніші версії Plextool
Може таке бути,що поставлю 16 гб оперативки і тоді будуть кращі рез?,не враховуючи оцінку в він 7
Востаннє редагувалось 10.02.2014 21:33 користувачем viperest1, всього редагувалось 1 раз.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Ну и работает он в полноценном Sata3. Я не знаю актуально ли это для AMD, но на Интеле важно подключать SSD к первому Sata порту в мат. плате. Это влияет на скорость.
-
viperest1
Member
знаю так було на Х58 ставив в сата "0" ,а тут якщо не помиляюся сата "1" . Тут в сата один запхано ,тільки що лазив під стілVovchic_jrc:Ну и работает он в полноценном Sata3. Я не знаю актуально ли это для AMD, но на Интеле важно подключать SSD к первому Sata порту в мат. плате. Это влияет на скорость.
- спойлер
- поки тікаю,бо жінка буде зараз убивати мене
,бо у дітей почалася "котяча година" -весело тут ,а я за компом.
Завтра зранку опишу стосовно запуску,і про все інше також.
Ще раз дякую всім вам

-
sergpoch
Member
viperest1 я пробачаюсь, а AHCI в UEFI ввімкнений? Просто, я так зрозумів з іншої Вашої теми Ви UEFI обнуляли.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
del