Новини
Останні статті і огляди
Ремонт/електроінструмент/будматеріали
-
Могрич
Member
В даній темі можна обговорювати все що стосується ремонта. Технології,метеріали,інструменти тощо.
-
Darth_Maul_x3
Member
Коровячий навоз - лучший строительный материал. Суперуниверсален, на все случаи жизни. Говорят, что его еще можно курить, есть и чаек делать.
-
Ar2r
Advanced Member
Серьёзно? Ну спасибище огромное.Могрич:В даній темі можна обговорювати все що стосується ремонта
-
antoshik
Member
Так, пока тема не заглохла, спрошу наперёд.
Парни, может кто делал стройку из газоблоков на что их лучше класть? На спец клей или по-старинке - на цементнопесчаный раствор? 
-
Могрич
Member
Мій кум як робив пристройку то клали на спец клей,виходить зручно і якісно.antoshik:Так, пока тема не заглохла, спрошу наперёд.Парни, может кто делал стройку из газоблоков на что их лучше класть? На спец клей или по-старинке - на цементнопесчаный раствор?
Добавлено через 1 минуту 48 секунд:
Я доречі також хочу пофарбувати кімнату в салатовий колір шоб було схоже на ліс,фен-шуй каже це дуже корисно і заспокоює нерви наводить позитив. Знаю шо спочатку треба стіни затерти ізогіпсом-грунтовочка проти плісняви і грибів-потім фарба,але не знаю яку краще взяти щоб була високої якості+мала "дахаючі" властивості. Щас красок дуже много у продажу і вибрати дуже складно,треба підказка досвідченої людини.
-
Gnok
Member
Могрич
Зачем тебе ремонт, ты же вроде в Канаду собрался ехать (или куда там?)
З.Ы. По названию темы сходу понял кто автор
Зачем тебе ремонт, ты же вроде в Канаду собрался ехать (или куда там?)
-
Могрич
Member
В Німеччину,але ще мову вчу. Поки що дойшов пока до слів на букву FGnok:Могрич
Зачем тебе ремонт, ты же вроде в Канаду собрался ехать (или куда там?)![]()
-
viperest1
Member
Також планую у спальні,але не вистачає часу(грошей),тому все плавно переїхало на більш теплі місяці. Стеля буде оригінально зроблена,сам проектував(хочу,щоб таке було лише в мене тому фото-креслення не покажу
) , основну роль буде відігравати освітлення:світлодіодна лента біла-роль нічника при необхідності; ряд точкових світильників ; головний в центрі кімнати . Стіни вже оброблені тим ж таки дихаючим шпаклівкою-одна стіна зовнішня,буває мокра,потрібно утепляти з двору. Дві стіни будуть обклеєні фрез.шпалерами,а інші дві під колір-лагідний голубий чи зелений,це вже по-ходу діла. Проводку міняю(додаю третій провід "0"). От такий план на літо 
-
antoshik
Member
ДякуюМогрич:Мій кум як робив пристройку то клали на спец клей,виходить зручно і якісно.
Так может там ещё дом с нуля придется строить.Gnok:Зачем тебе ремонт, ты же вроде в Канаду собрался ехать (или куда там?)
А для чого, якщо не секрет?viperest1:додаю третій провід "0"
-
viperest1
Member
Заземлення
-
antoshik
Member
Зрозуміло 
-
Gnok
Member
Может кто подскажет, есть ли в хрущевках заземляющий провод общий (в подъезде, щитке). А то одни говорят что должно быть, другие что нет и не было никогда, кому верить? Или только приглашать толкового электрика чтоб смотрел сам?viperest1:Заземлення
Кто может рассказать про УЗО, действительно ли оно действует как заземление?
-
akineo
Member
на клей. меньше расход и клей не простой. он выходит тонким слоем и не будет промерзать по швам, что не скажешь о цементе.antoshik:Так, пока тема не заглохла, спрошу наперёд.Парни, может кто делал стройку из газоблоков на что их лучше класть? На спец клей или по-старинке - на цементнопесчаный раствор?
Добавлено через 1 минуту 33 секунды:
я вам фоточку нерабочей неиспользуемой ванной ща кину, дадите советов))))
-
viperest1
Member
Gnok
моєму будинку 10-11 років ,недавно замінювали лічильники на електронні і заодно по нашому проханні кинули "землю"в шиток
, а от у самій квартирі цього не було передбачено . У вітальні , кухні,коридорі вже все закінчено з ремонтом і там проводку зробив,залишилося ще дві кімнати-спальня і дитяча. Стосовно користі від заземлення-друг електрик,каже,що воно зараз потрібно так само , як і загальний стабілізатор на всю квартиру(поки плани,бо не знаю,де я цього 10-15 кг.стабілізатора поставлю,але візьму 100% бо техніки вдома трохи є,а у людей регулярно горить через перепад напруги).
моєму будинку 10-11 років ,недавно замінювали лічильники на електронні і заодно по нашому проханні кинули "землю"в шиток
-
akineo
Member
как переделать всю проводку в панельном доме? полы еще не менялись. т.е с розетками не проблема. светильники потолочные можно спрятать под подвесной потолок, а как поднять проводку? коробом где-то в углу спрятать?viperest1:Gnok
моєму будинку 10-11 років ,недавно замінювали лічильники на електронні і заодно по нашому проханні кинули "землю"в шиток, а от у самій квартирі цього не було передбачено . У вітальні , кухні,коридорі вже все закінчено з ремонтом і там проводку зробив,залишилося ще дві кімнати-спальня і дитяча. Стосовно користі від заземлення-друг електрик,каже,що воно зараз потрібно так само , як і загальний стабілізатор на всю квартиру(поки плани,бо не знаю,де я цього 10-15 кг.стабілізатора поставлю,але візьму 100% бо техніки вдома трохи є,а у людей регулярно горить через перепад напруги).
а самое интересное-как завести провода от щитка в квартиру...
-
Gnok
Member
Оно намного важнее стабилизатора. Тебя не убьет коротнувшая розетка в ванной, или стиралка например.viperest1:Стосовно користі від заземлення-друг електрик,каже,що воно зараз потрібно так само
Про стаб тоже думал - но его реально некуда пристроить, тем более в 1км хрущевке. Да и плюс гудит он, релюшками щелкает, шумный в общем.viperest1:загальний стабілізатор на всю квартиру
Новострой чтоле? Или поменять хочешь?akineo:провода от щитка в квартиру...
-
viperest1
Member
Стосовно панельних будинків там це складніше,бо плиту довбати щоб робити канал на кабель погана затія,бо міцність плити порушиться. А от стосовно товщини штукатурки ,якщо є хоч 3-3,5 см.то реально,але провід плоский само собою
.
Добавлено через 3 минуты:
Вибачте,не прочитав добре-дітей спати вкладаю
. Стосовно коробок,то це вже конкретно потрібно див.на місці з електриком .
Добавлено через 3 минуты:
Вибачте,не прочитав добре-дітей спати вкладаю
-
jorg
Member
Парни, все, что вас интересовало, интересует и может заинтересовать (только вы об этом еще не знаете), есть здесь: http://www.mastercity.ru/forum.php.Этот ресурс - как пещера Али-бабы и сорока разбойников.Закройте эту тему и не позорьтесь 
-
akineo
Member
панельный дом 24 годаGnok:Новострой чтоле? Или поменять хочешь?akineo:провода от щитка в квартиру...
-
viperest1
Member
jorg
позортесь чи не позортесь,но дякую за ссилку
позортесь чи не позортесь,но дякую за ссилку