Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
hornet81
Member
Когда-то об.704 имел отличный УГН и здорово читерил из-за угла . Пробить его в лоб было трудно , а сербоголды тогда еще небыло . После порезали , как всегда
-
CooLeR*OK
Member
Miki+
Тада
Невеликий приклад, поширена і всім відома карта - Мурованка. Якщо з респу, де ліс, в цей самий ліс їдуть топ ТТ - це слив в всіх випадках, окрім одного - такі ж упороті у команді противника. Бій вирішується на пагорбах, де топ танки мають роздамажувати, танкувати, світити але в той же час сейвити хр.
Прохоровка, також яскравий приклад, навіть наглядніший. Якщо топи їдуть на зелень і там просто нічого не роблять - це слив, тому що поки вони там стоять, топи потивника рвуть попки на всіх інших напрямках.
Щоб набивати великі дамаги багато скіла не потрібно, а щоб при тому перемагати - потрібно добре читати карту, читати сетапи і взагалі включити голову, а не просто - о Х карта, Х респ, поїду як завжди в ничку де я роблю овер9к урону при тому якщо сетап противника зовсім не підходить саме для того, щоб вбивати посанів з цієї самої нички. Часто при стартовому відрахунку я навіть не знаю куди поїхати, тримаюсь центру карти і вже коли бачу розїзд противника починаю вибирати пріоритетні напрямки.
А найприкрише, коли ти вливаєш багато урон саме там, де треба, а союзні топ посани просто дохнуть, стоячи за коровниками в маліновці. Це печально. Надивляться, чорт забирай, вибраних боїв всяких Глеборгів, а потім стоять весь бій в кущі ,коли війна проходить в пяти квадратах впереді
правильно, для чого їхати ,ворог сам приїде 
Тада
Невеликий приклад, поширена і всім відома карта - Мурованка. Якщо з респу, де ліс, в цей самий ліс їдуть топ ТТ - це слив в всіх випадках, окрім одного - такі ж упороті у команді противника. Бій вирішується на пагорбах, де топ танки мають роздамажувати, танкувати, світити але в той же час сейвити хр.
Прохоровка, також яскравий приклад, навіть наглядніший. Якщо топи їдуть на зелень і там просто нічого не роблять - це слив, тому що поки вони там стоять, топи потивника рвуть попки на всіх інших напрямках.
Щоб набивати великі дамаги багато скіла не потрібно, а щоб при тому перемагати - потрібно добре читати карту, читати сетапи і взагалі включити голову, а не просто - о Х карта, Х респ, поїду як завжди в ничку де я роблю овер9к урону при тому якщо сетап противника зовсім не підходить саме для того, щоб вбивати посанів з цієї самої нички. Часто при стартовому відрахунку я навіть не знаю куди поїхати, тримаюсь центру карти і вже коли бачу розїзд противника починаю вибирати пріоритетні напрямки.
А найприкрише, коли ти вливаєш багато урон саме там, де треба, а союзні топ посани просто дохнуть, стоячи за коровниками в маліновці. Це печально. Надивляться, чорт забирай, вибраних боїв всяких Глеборгів, а потім стоять весь бій в кущі ,коли війна проходить в пяти квадратах впереді
-
ukrtel
HWBOT OC Team
Hum
мне кажется или для такой пт 1700 среднего урона это мало?
-
MaJ0r
Advanced Member
Hum
не знаю, я пробовал катать 268 на чужом акке - это фан, хотя и бывают некоторые сложности. Пока ИСУ152 прохожу, нравится, в отличие от французской ветки, где до восьмого уровня(не считая имба унитаза) играть не возможно, а на 8-м и 9-м просто не хватает альфы.
не знаю, я пробовал катать 268 на чужом акке - это фан, хотя и бывают некоторые сложности. Пока ИСУ152 прохожу, нравится, в отличие от французской ветки, где до восьмого уровня(не считая имба унитаза) играть не возможно, а на 8-м и 9-м просто не хватает альфы.
-
Patruletz
Member
Самый большой прикол у 268 с корпусом..пробиваеться НЛД/ВЛД сложнее чем на ИС-8, вот как так может быть?))
- спойлер
- проверено в бою на Фош155 и Хеви
-
MaJ0r
Advanced Member
чито ПТ, я в нлд редко стреляю 268-му, т.к. он чего-то плохо пробивается. В щеки обычно его бью.Patruletz:Самый большой прикол у 268 с корпусом..пробиваеться НЛД/ВЛД сложнее чем на ИС-8, вот как так может быть?))
- спойлер
- проверено в бою на Фош155 и Хеви
-
Alanis
Member
Patruletz
Да щёки тоже не всегда берётся гад,особенно если виляет.
У него тонкая крышка мехвода-попробуй туда,она редко бывает недоступна.
Да щёки тоже не всегда берётся гад,особенно если виляет.
У него тонкая крышка мехвода-попробуй туда,она редко бывает недоступна.
-
CooLeR*OK
Member
Через годину матч туру - RR проти NaVi. це буде просто взяємне ламання кабін 
-
Miki+
Member
CooLeR*OK
посилання скинь пліз
посилання скинь пліз
-
CooLeR*OK
Member
Miki+
http://www.twitch.tv/wgleagueru?utm_cam ... oftanks.ru" target="_blank
http://www.twitch.tv/wgleagueru?utm_cam ... oftanks.ru" target="_blank
-
Hum
Member
Я пока так хорошо не играюukrtel:Hum
Добавлено через 13 минут 12 секунд:
Я пока так хорошо не играюukrtel:Hum
-
prav
Member
как открыл бл 10 на ису дамаг прет дико
4,5 к дамага в среднем за сению на ней -легко
4,5 к дамага в среднем за сению на ней -легко
-
Sh@G
Member
Ребят никто не в курсе случаем - когда голда за акцию по ПТ упадет? уже 21-ое число, а глухо как в танке..?
-
CooLeR*OK
Member
Проооосто 4 савка рвуть всяких Поварів і Страйків на соточках
RR Uniti як гопнікі грають
RR Uniti як гопнікі грають
-
youtopia
Member
Скорее бы ВГ запилили нормальный спектаторский интерфейс, а то противно смотреть на этот бред, когда комментатор не может полноценно переключаться между командами или "летать" по карте.
-
CooLeR*OK
Member
youtopia
Літати по карті вони можуть.
Це просто огонь, один з найкращих боїв 7/42 які я бачив, просто нарівних, давно ніяка тіма так не напрягала НАВІ як РЮ, агресивно, технічно, на скилле
Літати по карті вони можуть.
Це просто огонь, один з найкращих боїв 7/42 які я бачив, просто нарівних, давно ніяка тіма так не напрягала НАВІ як РЮ, агресивно, технічно, на скилле
-
Miki+
Member
м-да, НАВІ попотіли порядно, там мабуть ручки все таки тряслись)))
-
povel
Member
отличный бой был, жаль успел только на конец 3-го 
-
Scharfschutze
Member
Извиняюсь не могу удержаться, первый бой и опять...
То ли у меня карма такая, что топы сливают
. Я вроде на , как говорят слоупоке с фугаской и то, чего-то там нацарапал...
- спойлер
-
sashok-1982
Member
- Звідки: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки
как же было хорошо без этого говна
выкинуло из боя 10го лвл и не могу обратно зайти
, зашел слив
Добавлено через 22 минуты 37 секунд:
и сразу же после 6 побед 5 сливов подряд

выкинуло из боя 10го лвл и не могу обратно зайти
Добавлено через 22 минуты 37 секунд: