Новини
Останні статті і огляди
Проблема з PH61-P33
-
starpallace
Member
Користуюся платою трохи більше року, виникла проблема: вилетів один із слотів під оперативну пам'ять, ще на додаток, часто після перезагрузки зразу заходить в біос. Тестував спочатку з різними процесорами, потім і взагалі на інших системах. Поки бавився з тестами по необережності відламав вушко-защолку на PCI-Express, відповідно питання - це залишає мене без гарантії? Якщо так, то може є якийсь спосіб вирішити проблему самому? Конфігурації пробував різні, біос прошивав до останньої версії
-
starpallace
Member
З процесорів стояли Pentium G840, потім пробував Celeron 540 і i5 3570. Пам'ять стояла теж різна 2x2 Transcend 1333, 2x2 Team 1600, 2x4 Kingston 1600, біос пробував даунгрейдити на попередню версію
-
DrMOS
Member
starpallace
А ножки в сокете все целы, может подогнута одна-две? Так как проблемы с отвалом слота памяти могут быть и из-за этого.
А ножки в сокете все целы, может подогнута одна-две? Так как проблемы с отвалом слота памяти могут быть и из-за этого.
-
starpallace
Member
Переглянув, візуально все ОК (тим більше проблема виникла місяця 2 по тому, як мінявся процесор (і пам'ять))
-
sasha76
Member
защёлку отламал это плохо,а по симптомам отвал сокета намечается однако,проверь видео встроенно пашет или нет.куллер был боксовый или другой.
-
starpallace
Member
Інтегроване працює, кулер стояв боксовий
-
starpallace
Member
Питання залишається відкритим, цікавить питання гарантії
-
starpallace
Member
Іронія - моє відео з розхвалюваннями технологій і надійності набрало майже 7к переглядів (" target="_blank), а я без гарантії лишився 
Останній раз піднімалось starpallace на 18.08.2013 23:19.