World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрито
Автор
Повідомлення
Wonderboy
Member

Повідомлення

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Востаннє редагувалось 29.08.2013 18:52 користувачем Wonderboy, всього редагувалось 165 разів.
lyngsat
Member

Повідомлення

Scharfschutze
Приводы влияют на скорость сведения, а не на перезаряд :learn:
andrey.nk
Member

Повідомлення

Как на ПТ наказать светляка заехавшего в спину: " target="_blank :gigi:
Scharfschutze
Member

Повідомлення

lyngsat:Scharfschutze
Приводы влияют на скорость сведения, а не на перезаряд :learn:
перепутал с досылом, ну думаю поняли.
Miki+
Member

Повідомлення

andrey.nk
рідко є такі лолохи на світляку)

є питання до аудиторії, всі прекрасно знають що наприклад для 8 лвл імба це ИС-3, АМХ50-100, для 6 лвл Хелкет, КВАС, а що можна рахувати імбою по іншим лвл з 1 по 10?
також цікавить думка з цього приводу CooLeR*OK-а і povel
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Miki+
на 1-м т1 будет лучше, за касету выносит любой 1лвл и большинство 2,+ розположение башни, можно боком оккуратно выехать
2- т18- фугасами ваншоты роздает
andrey.nk
Member

Повідомлення

Miki+
3лвл имба - мардер 2.
Scharfschutze
Member

Повідомлення

andrey.nk:Как на ПТ наказать светляка заехавшего в спину: " target="_blank :gigi:
У меня 2 раза такое было на арте :laugh: . 1й раз мой шушпанцер таранил лт(забыл уже какой), а 2й раз меня на лефше с таким же успехом таранил т-34. Так, шо неудивительно :)

Добавлено через 3 минуты 53 секунды:
Miki+
А VK3601(Н) :spy: . Я на нем и кваса , хелката делал.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Scharfschutze
+ куник с голдой гнул до 8.6, после не катался
Miki+
Member

Повідомлення

3601н мені також подобається, я на ньому у свій час фармив, коли грав без премакаунта, але я беру до уваги ті танки в першу чергу які використовують в ротних боях, і 3601н я там не бачив
Scharfschutze
Member

Повідомлення

prosha_evolist:Scharfschutze
+ куник с голдой гнул до 8.6, после не катался
Дык вроде и бб норм, редко непробития. Во всяком случае у меня не чаще, чем квасом. А голдой тем более.

Добавлено через 12 минут 15 секунд:
Miki+
Незнаю, я вообще пока далек от рот, да и взвода не сильно прельщают. Как-то напрягает это , а так хочешь играть на пт, потом хочешь на тт, захотелось там покурить или выпить чего :gigi: . Мало ли , шо в голову взбредет, имхо то только для поднятия винрейта :) . Не ну бывало, Василис предлагал покатать пару раз, боев 7-8 можно поездить отлично все, а больше уже не айс.
Востаннє редагувалось 19.07.2013 19:56 користувачем Scharfschutze, всього редагувалось 1 раз.
Miki+
Member

Повідомлення

Scharfschutze
це понятно, у мене було конкретне питання до аудиторії, чекаю ще варіантів по різним рівням)
zep
Member

Повідомлення

По поводу Ягдтигра: я тут недавно на нём же утопил 100%-й Т54Е1, затолкав его кормой в воду :laugh: , чем заслужил уважение в комманде и первый фраг, который звучал как "противник уничтожен затоплением" :)
Это сейчас единственный танк, который мне доставляет удовольствие. И всё больше возникает желание продать нафиг КВ-5, ибо такое г... с него сделали, что не могу я на нём кататься, он тупо не приносит ни прибыли, ни фана :mad: :horror: :(
Андрій
Member

Повідомлення

zep
У мене він з ящиком американської тушонки їздить, цілком нормально. Не бачу жодного нерфу :dontknow:
zep
Member

Повідомлення

Андрій
у мене масло стоїть, з ним трошки легше. Спробую тушонку ще
Rostyslav777
Member

Повідомлення

Miki+
Ти на яких серверах катаєшся,що не бачив рот з VK3601(Н)? Завжди є 2-3 роти з ВКашок на Ру1,які в раші зі стоковими баштами і конішом виносять майже всіх,кваси і пікнути не встигають.:) Підбір техніки для рот завжди прерогатива командира і зараз після нерфу арти,все більше і більше відходять від умовно стандартних наборів. Краще той танк на якому тобі зручніше грати,а не той який підходить для тої чи іншої роти,імхо.
Miki+
Member

Повідомлення

Rostyslav777
я не це мав на увазі, я не говорив про повну їхню вісутність, все таки хелкет і квас на 6лвл намного більше використовують, в роті можна і амх40 побачити а толку ніякого)
Rostyslav777
Member

Повідомлення

Miki+
АМХ40 це адська машина нагібу. Враховуючи,що я повний рак у мене на ньому 60% перемог і КПД більше 1100,правда боїв лише близько 100.
OleGor
Junior

Повідомлення

Miki+ На 5 рівні пт т- 49 нагібає добре :) це навіть не пт а лт з хорошою пухою, вчора 3 бої підряд по 2 к. урона роздавав, 2 бої підряд воїна брав і це все без голди :learn: . Ну і звісно ще фармить добре
Miki+
Member

Повідомлення

Rostyslav777
серед свого лвл да, її пробити ніхто не може) але всякі там пт з фугасами дадуть їй жару
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Rostyslav777
Адська машина нагiбу, круто звучить :laugh: . Слоненятко амх 40 :) , лт... :facepalm:
Закрито