Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
lyngsat
Member
Scharfschutze
Приводы влияют на скорость сведения, а не на перезаряд
-
andrey.nk
Member
Как на ПТ наказать светляка заехавшего в спину: " target="_blank 
-
Scharfschutze
Member
перепутал с досылом, ну думаю поняли.lyngsat:Scharfschutze
-
Miki+
Member
andrey.nk
рідко є такі лолохи на світляку)
є питання до аудиторії, всі прекрасно знають що наприклад для 8 лвл імба це ИС-3, АМХ50-100, для 6 лвл Хелкет, КВАС, а що можна рахувати імбою по іншим лвл з 1 по 10?
також цікавить думка з цього приводу CooLeR*OK-а і povel-а
рідко є такі лолохи на світляку)
є питання до аудиторії, всі прекрасно знають що наприклад для 8 лвл імба це ИС-3, АМХ50-100, для 6 лвл Хелкет, КВАС, а що можна рахувати імбою по іншим лвл з 1 по 10?
також цікавить думка з цього приводу CooLeR*OK-а і povel-а
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Miki+
на 1-м т1 будет лучше, за касету выносит любой 1лвл и большинство 2,+ розположение башни, можно боком оккуратно выехать
2- т18- фугасами ваншоты роздает
на 1-м т1 будет лучше, за касету выносит любой 1лвл и большинство 2,+ розположение башни, можно боком оккуратно выехать
2- т18- фугасами ваншоты роздает
-
andrey.nk
Member
Miki+
3лвл имба - мардер 2.
3лвл имба - мардер 2.
-
Scharfschutze
Member
У меня 2 раза такое было на артеandrey.nk:Как на ПТ наказать светляка заехавшего в спину: " target="_blank
Добавлено через 3 минуты 53 секунды:
Miki+
А VK3601(Н)
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Scharfschutze
+ куник с голдой гнул до 8.6, после не катался
-
Miki+
Member
3601н мені також подобається, я на ньому у свій час фармив, коли грав без премакаунта, але я беру до уваги ті танки в першу чергу які використовують в ротних боях, і 3601н я там не бачив
-
Scharfschutze
Member
Дык вроде и бб норм, редко непробития. Во всяком случае у меня не чаще, чем квасом. А голдой тем более.prosha_evolist:Scharfschutze
Добавлено через 12 минут 15 секунд:
Miki+
Незнаю, я вообще пока далек от рот, да и взвода не сильно прельщают. Как-то напрягает это , а так хочешь играть на пт, потом хочешь на тт, захотелось там покурить или выпить чего
Востаннє редагувалось 19.07.2013 19:56 користувачем Scharfschutze, всього редагувалось 1 раз.
-
Miki+
Member
Scharfschutze
це понятно, у мене було конкретне питання до аудиторії, чекаю ще варіантів по різним рівням)
це понятно, у мене було конкретне питання до аудиторії, чекаю ще варіантів по різним рівням)
-
zep
Member
По поводу Ягдтигра: я тут недавно на нём же утопил 100%-й Т54Е1, затолкав его кормой в воду
, чем заслужил уважение в комманде и первый фраг, который звучал как "противник уничтожен затоплением"
Это сейчас единственный танк, который мне доставляет удовольствие. И всё больше возникает желание продать нафиг КВ-5, ибо такое г... с него сделали, что не могу я на нём кататься, он тупо не приносит ни прибыли, ни фана

Это сейчас единственный танк, который мне доставляет удовольствие. И всё больше возникает желание продать нафиг КВ-5, ибо такое г... с него сделали, что не могу я на нём кататься, он тупо не приносит ни прибыли, ни фана
-
Андрій
Member
zep
У мене він з ящиком американської тушонки їздить, цілком нормально. Не бачу жодного нерфу
У мене він з ящиком американської тушонки їздить, цілком нормально. Не бачу жодного нерфу
-
zep
Member
Андрій
у мене масло стоїть, з ним трошки легше. Спробую тушонку ще
у мене масло стоїть, з ним трошки легше. Спробую тушонку ще
-
Rostyslav777
Member
Miki+
Ти на яких серверах катаєшся,що не бачив рот з VK3601(Н)? Завжди є 2-3 роти з ВКашок на Ру1,які в раші зі стоковими баштами і конішом виносять майже всіх,кваси і пікнути не встигають.
Підбір техніки для рот завжди прерогатива командира і зараз після нерфу арти,все більше і більше відходять від умовно стандартних наборів. Краще той танк на якому тобі зручніше грати,а не той який підходить для тої чи іншої роти,імхо.
Ти на яких серверах катаєшся,що не бачив рот з VK3601(Н)? Завжди є 2-3 роти з ВКашок на Ру1,які в раші зі стоковими баштами і конішом виносять майже всіх,кваси і пікнути не встигають.
-
Miki+
Member
Rostyslav777
я не це мав на увазі, я не говорив про повну їхню вісутність, все таки хелкет і квас на 6лвл намного більше використовують, в роті можна і амх40 побачити а толку ніякого)
я не це мав на увазі, я не говорив про повну їхню вісутність, все таки хелкет і квас на 6лвл намного більше використовують, в роті можна і амх40 побачити а толку ніякого)
-
Rostyslav777
Member
Miki+
АМХ40 це адська машина нагібу. Враховуючи,що я повний рак у мене на ньому 60% перемог і КПД більше 1100,правда боїв лише близько 100.
АМХ40 це адська машина нагібу. Враховуючи,що я повний рак у мене на ньому 60% перемог і КПД більше 1100,правда боїв лише близько 100.
-
OleGor
Junior
Miki+ На 5 рівні пт т- 49 нагібає добре
це навіть не пт а лт з хорошою пухою, вчора 3 бої підряд по 2 к. урона роздавав, 2 бої підряд воїна брав і це все без голди
. Ну і звісно ще фармить добре
-
Miki+
Member
Rostyslav777
серед свого лвл да, її пробити ніхто не може) але всякі там пт з фугасами дадуть їй жару
серед свого лвл да, її пробити ніхто не може) але всякі там пт з фугасами дадуть їй жару
-
Scharfschutze
Member
Rostyslav777
Адська машина нагiбу, круто звучить
. Слоненятко амх 40
, лт... 
Адська машина нагiбу, круто звучить