World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрито
Автор
Повідомлення
Wonderboy
Member

Повідомлення

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Востаннє редагувалось 29.08.2013 18:52 користувачем Wonderboy, всього редагувалось 165 разів.
povel
Member

Повідомлення

CooLeR*OK
нет, не смотрите эту бойню малышей. :D
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

povel
Ну хоть розмочіть рахунок, на скилле! :-P

Добавлено через 55 минут 43 секунды:
Це просто :pray: . Без помилок, майже всі шоти з пробиттям, ідеальні таймінги. Непереможні :popcorn:
Вони боги. Дігнітаси просто менш досвідченіші.
Що цікаво - гра першим номером, ніяких НСТРівських анальних дефів, виїхали розвалили відкотились. Просто красотіща.
На горці хімок, тільки но просвітився башнею Т1, страйк зразу же робить мінус, пройшло менше секунди часу щоб зреагувати зловити в прицілі Т1 і зробити мінус. Проскілл.
povel
Member

Повідомлення

CooLeR*OK
да без арты они просто всех будут гнуть вообще без шансов, надо начинать с ними трениться, а то после финалов у нас еще не было трени ни разу :facepalm:
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

povel
ТАки так.

Третій у взвод 60%+, РУ7, ТС3. Пишіть у грі.
Неактуально
Scharfschutze
Member

Повідомлення

CooLeR*OK
60%+... :facepalm: :gigi:
zep
Member

Повідомлення

Кто сейчас Т-62А катает? Что-то он меня совсем перестал радовать, почти не выгуливаю его. На тесте мне даже Е-50М больше нравится(голдой не стрелял, и так пробития хватает), не смотря на свою картонность. Мне даже китаец ст 9 лвл больше нравится(открою на со временем), чем Т-62А
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

zep
Катався навіть сьогодні, норм СТ, хоча зараз у взводах надаю перевагу БЧ, тому що з танками з якими граю (а це переважно фочі 55 і 57 хеві ) просто нереально встигнути щось зробити на 62, БЧ в цьому плані більш подобається.
А так то беру 62 коли взводні беруть звичайні не барабанні танки.
Scharfschutze
:rotate:
zep
Member

Повідомлення

CooLeR*OK
згоден на рахунок бч, ненавиджу їх з моменту появи у грі :D
povel
Member

Повідомлення

вот что значит не береч снаряды :(
спойлер
http://wotreplays.ru/site/1058065#self
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

zep
Якщо копнути глибше - і бч і т62А - складні танки.
БЧ - мало снарядів, картонність/критозбірність, його дуже фокусять, снарядів бракує. БАрабан це звичайно круто, і взагалі цей танк дуже творчий, можна проводити цікаві бої і виробляти всякі прикольні речі. Гнучкий танк. Але складний.

Т62А - найважливіший козир - це пушка, ДПМ. В ДПМі і криється його складність. Тобто потрібно грати так, щоб кожні 6с. було у кого випустити пульку. Час на зведення нехтую, тому що з хорошим екіпажем і стабом я взагалі не зводжусь практично, белке в глаз :) Складність саме в тому щоб вчасно знаходити на карті позиції де можна реалізувати ДПМ і не розгубити всі ХР. Це дійсно складно. Не реалізовуєм ДПМ - цей танк не грає взагалі, тому що низька альфа і розмін шот-на-шот - це печально у випадку цього танка. Менш універсальний, імхо.

Це лише думки в голос, аналітик з мене ниочинь :)

Добавлено через 12 минут 20 секунд:
povel
Нічо так тобі бій поламав 1 СП :gigi:
lyngsat
Member

Повідомлення

povel:CooLeR*OK
да без арты они просто всех будут гнуть вообще без шансов, надо начинать с ними трениться, а то после финалов у нас еще не было трени ни разу :facepalm:
Эх, Химки, грусть-пичаль :(
Лично у меня впечатление, что вам вполне по силам с ними играть, индивидуальный скилл там не намного выше вашего, а вот для командной игры нужно реально больше тренировок.
Не расстраивайтесь, игра была достойная :up:
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Странная сегодня компания попадалась :/ На квасе балансило к 8ур . Было 3 или 4 слива, где я после боя в топе :eek: . Хотя по стате вроде союзники 8-е и не крабы были... Запомнился предпоследний бой, у противника взвод из троих зелено-синих амх 50 100, дали джазу нам. Правда броня у них картон, одного я отправил в ангар, а второго покусал хорошо, но нехватило времени перезарядится :(
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Вчера впервые контузило радиста и заряжающего(напостой мехвода), а я вожу только огнетушитель автомат, большой и малый ремки. Ужос, перезаряд на квасе стал 55сек, сначала и непонял в чем дело, хорошо хоть такое редко бывает :)
Gatya
Member

Повідомлення

Моя новая фан-машина. Правда очень сложная...
http://wotreplays.ru/site/1058859#team" target="_blank
PehnikMM
Member

Повідомлення

Тільки 50к опита щодня і вже 3 према. Вчора був бій в якому в двох командах був один клан по два гравці (топ 1000). Поставив на центуріона 7/1 топ башню і офігев він осліп никого не видить.
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

Ко хочет третим во взвод 8 уровень?
PehnikMM
Member

Повідомлення

ukrtel:Ко хочет третим во взвод 8 уровень?
Вот де ви були вчора зіграв 60 боїв сам но якось везло з командами результат +70% а сьогодні на роботі.
Grava
Member

Повідомлення

спойлер
http://wotreplays.ru/site/1058958
Мой первый Колобанов был почти у меня в руках, но оставалось всего 6хп и фуловая арта за углом, ждущая меня :(
Востаннє редагувалось 07.07.2013 11:16 користувачем Grava, всього редагувалось 1 раз.
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

PehnikMM
давай к нам сегодня норм))
PehnikMM
Member

Повідомлення

ukrtel:PehnikMM
давай к нам сегодня норм))
В мене зміна до ранку 8:00 завтра вечером в 19:00 буду грати
Закрито