Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
omega.zp
Member

Повідомлення

766х - зараз (чи найчастіше) на яких настройках йдуть?
Полазил по форумам навсяк случай, конкретного параметра под них нету. Стандарт настройки, без выбора типа болезни. Пишут падают сами по себе, при чем сейчас почти постоянно.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

omega.zp дякую :beer:

добра новина: люди вже рахують задачі для відеокарт у Лінуксі (див. тут)
Як видно з скріншота, двохголовий Geforce 690 приносить десь 140тис - по 70 тис на 1 голову (я розрахував виходячи зі значення параметру Credit=9000), що відносно не слабо, враховуючи нижчу частоту 2-х чіпових карт. (680-а розігнана дає 80тис)
Проблема з загрузкою 1 ядра проца на 100% певно там теж є, судячи по кількості потоків SMP-слота - всього 20 (з 24)

ми на 36 :super: місці середньотижневому ППД
Вкладення
r.OvUA.7days -36m-11.985.728.png
Востаннє редагувалось 28.05.2013 08:59 користувачем ronemun, всього редагувалось 2 разів.
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

ronemun
Титан дает 162-164тыс. очков в сутки , думаю что новые видяхи 7хх geforce будут лучше двухголовой 690 в том числе по питанию и стоимости
omega.zp
Member

Повідомлення

Резалты с фахбенча, правда не совсем актуальны. Ибо использовалась версия 1.1.2, которая не поддерживает OpenMM 5.1.
спойлер
Зображення
Зображення
up:
Нашел кажись первые резалты: 7663 TPF=1.06

Добавлено через 17 минут 31 секунду:
только там буст до 1.1...
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

omega.zp
у SergeyR вже 2 місяці є свій Тітан ;)

Добавлено через 3 часа 47 минут 3 секунды:
Я супертест стабільності компа виявив - у віртуалбоксі поряться файли в момент запису в них, наприклад при збереженні даних фолдингу після команди стоп. При самих-самих мінімальних нестабільностях. Тести проходять всі - Лінпаки, Прайми, фолдинг добами на всі ядра і т.п., але тільки появляються порча даних при їх перенесінні в іншу папку (в межах розділу) - значить нестабільна система - починаєш "придивлятись за поведінкою" компа - через короткий час (день-два) виявляєш "странності", аж до синіх екранів. Очевидно в стабільних умовах тесту чи фолдингу система живлення проца працює нормально, а в моменти скидання навантаження виявляється що вона працює на грані - і тоді проц глючить і портить дані. Звичайно, тут можуть впливати перехідні процеси в блоці живлення в момент зменшення навантаження.
omega.zp
Member

Повідомлення

ronemun
Я вообще то о печи 780ой)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

а, я :tomat: ;)
так там маштабованість майже ідеальна - можна вирахувати по відношенню ТПФ=64с*15/13=74с, ППД=130тис - при однаковій частоті
Стільки ж зараз 7970@1280 видає за 450уе+охолодження

мене більше всього гребе помріяти коли вони дороблять паралельну роботу: це ж очки ростуть в степені 1,5
і не розумію в чому проблема: - там же ідеальний алгоритм паралелізації, якщо 2560 ядер працюють на всі 100
також зєднання йде через PCIe на 8-16 Гбайс/с, в кожну сторону
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

нова задача на 17 ядрі: Project 8900. Сервер: 171.64.65.69. База - 6000 очок. Інформації немає навіть на офіційному сайті
На Geforce 660Ti (1344 шейдера)@1150:
використовує 136 МБ відеопамяті
крок=5хв 13с
ППД=70,4 к, що в 1,21 рази більше ніж у 7663
Тітан всі 200к дасть
перерахував очки/уо - домашні проци стають не вигідні, навіть 3770к
omega.zp
Member

Повідомлення

Інформації немає навіть на офіційному сайті
есть :)
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/fah ... ned?p=8900" target="_blank
ShaggY
Member

Повідомлення

Не плохая задачка, а приходит на ту же "Бета"?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Порівняв ефективність E ядер Fermi i Kepler у однакових задачах: 8900, ядро 17
Fermi Geforce GTX580, кількість шейдерів К=512, частота шейдерів F=1700, TPF=7m25s=445s, E=1e9/(512*1700*445)=2,58
Kepler Geforce GTX660Ti, кількість шейдерів К=1344, частота шейдерів F=1160, TPF=5m13s=313s, E=1e9/(1344*1160*313)=2,05
Відношення дає що Фермі лише у 1,26 рази ефективніше Кеплера
Звичайно, можна казати що 17 ядро неоптимізоване під Фермі, хоча більш подібно що 15 ядро не оптимізоване під Кеплер - це видно і по тому що спочатку Кеплери явно зливали Фермі, при тому що в іграх все було навпаки. Це підтверджує і супернизька ефективність Радеонів 7-ї серії, хоча, як пишуть на gpgpu ресурсах, їм явно віддають перевагу розробники, тільки тормозить справу їх неприспосібленість під серверне обладнання - формфактор і система охолодження

Добавлено через 22 минуты 51 секунду:
Я тільки зараз придивився, що 7-й клієнт може, все ж таки, видавати адекватне значення ППД - дивитись тре на значення у полі Stats, над областю Folding Slots. Але там видає сумарний ППД всіх слотів вибраного компа

закріпляємся потрохи :beer:
команда 098 місце :super: думаю, вже всі замітили
привик я до тризначного числа :-P
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Щось учора в команди малий вихлоп був...
omega.zp
Member

Повідомлення

Artistus:Щось учора в команди малий вихлоп був...
Потому как ronemun выдал 34к всего, считайте сразу -50% ппд тима. Видимо временные проблемы были. Сегодня посмотрел, уже все гуд.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

в мене полоса втрачених задач, майже або цілком закінчених. Вже 4-та цього тижня. :(
В робочі дні приходиться перекидувати задачі з одного вільного компа на інший, якийсь з них нестабільний, і задача може вкінці здатись з помилкою. Також настройка клієнта через браузер ризикова - при відключеній Java (я часто її відключаю і забуваю) при підтвердженні настройок повністю злітають мережеві настройки і далі неможливо достукатись ні до настройок, ні до даних фолдінгу - приходиться викидати образ (збивання настройок мережі у консолі машини не працює). Треба свій образ зробити зі збереженням даних фолдингу у мережі - щоб непотрібно було переписувати з одного компа на інший і швидко переключати розрахунок на вільний комп (автоматично). Також тре зберігати дані попереднього переключення, для відновлення розрахунку, якщо на новому місці дані спортяться (позавчора так було - переписав на новий, вільний, комп, розрахунок запустився нормально, тоді я дані на попередньому компі стер. Але далі в новому клієнті змінив настройки шлюза в інет, перезавантажив клієнт, а дані чомусь запоролись)
ShaggY
Member

Повідомлення

Пришла мне 8900 тпф 9,35 ппд в раене 28-29 кппд 15 часов решатся будет..
Еще не много больше с моей карты :)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ShaggY03
10.000.000 :super: :super: :super: (4-й)
4.000 WU :super:
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Стараемся)) :super: :beer:
ShaggY
Member

Повідомлення

На 3770 на задаче 7521 33 кппд а на всехостальных было 20-24 :super:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Нічого собі. В якому клієнті ловив, на які настройки? Якщо в 7-му, то в нього з підрахунком ППД великі проблеми - тут тре орієнтуватись тільки на ТПФ з журналу.
Колись я їх рахував часто - 75хх задачі йшли у Лінуксі при client-type=beta. ППД був як у 609х чи 69хх: на 3930к@4400 ППД=55-60к, 3770к@4700=38к.
Пізніше я перейшов на БЖ 8102-8105 і забув про 75хх. Ці задачі мають великий розкид ППД - 20-30%, але в тебе ще більше очок.
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Что в самом клиенте тпф был 3,39 что в логе и по этому сам полез проверять на сайт, и в правду, 33 с мелочью!
Клиент 7-1-52 в Юбунту, в виртуалочке на бета.
Відповісти