Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
starpallace
Member

Повідомлення

Взяв на днях sennheiser hd 202, рекомендую любителям живих інструментів.Після старих Koss UR29 відмітив дуже чіткі високі частоти. Переслуховую всю музику, в основному вуха дали нове життя барабанам. Звукова Creative Extreme Music
Gudlaf
Member

Повідомлення

SERGBILL:это может быть вообше проблема цапа а не усилка.
Обычно усилка :)
viperest1
Member

Повідомлення

А мені допомагає єквалайзер , слухаю в форматі алак :super: . А той "пандастайл" :censoured: :censoured: по самі вуха,хоч я його практично не слухав лише малий інколи :)
starpallace
вітаю з оновленням :super:
SERGBILL
Member

Повідомлення

Gudlaf:Обычно усилка :)
но эквалайзер то в портативе и на компах всё-равно программный :laugh:
ARomanA
Member

Повідомлення

SERGBILL:а может потому что там просто хреновый бас, а не в раскачке проблема?
А почему с XonarD1 тогда бас отличный ? :-P

Добавлено через 4 минуты 35 секунд:
starpallace:Взяв на днях sennheiser hd 202, рекомендую любителям живих інструментів.Після старих Koss UR29 відмітив дуже чіткі високі частоти. Переслуховую всю музику, в основному вуха дали нове життя барабанам. Звукова Creative Extreme Music
Поздравляю, но лучше вы Вы взяли Superlux 668B (хотя если брали для портатива, то 202-ые удобнее), сенхи в этом ценовом диапазоне не айс, люксы при одинаковой цене на порядок лучше, и подходят очень хороши именно для живых инструментов.
starpallace
Member

Повідомлення

viperest1
Дякую
ARomanA
Не спорю, раніше просто про такі не чув. З того що я міг вибрати Сенхейзер виглядали оптимально ( і теж дякую)
ARomanA
Member

Повідомлення

starpallace: Не спорю, раніше просто про такі не чув. З того що я міг вибрати Сенхейзер виглядали оптимально ( і теж дякую)
Та я й сам випадково на них наткнувся, в Россії їх випускають під брендом AxelVox, а у нас Superlux. Що мене здивувало: навушники за 300грн звучать на одному рівні з моїми Fischer Audio 003, які в 5 раз дороже :eek:
SERGBILL
Member

Повідомлення

ARomanA:А почему с XonarD1 тогда бас отличный ? :-P
я не про наушники а про телефон говорил.
vikpvv
Member

Повідомлення

ARomanA
Плюсую за суперлюкс ,в мене 669 .
starpallace
В нас на Галицькій перед мостом на пасічну в магазині JAM суперлюкс є там можна і їх послухати ,ціни як в інтернеті.
starpallace
Member

Повідомлення

Я вже "приїхав".. Але насправді задоволений покупкою
vikpvv
Member

Повідомлення

starpallace
Та я так може інфа пригодиться я на магазин просто випадково натрапив ,він в підвальному приміщенні знаходиться ,аж потім я взнав що це велика сітка магазинів по музтехніці.http://jam.ua/headphones" target="_blank
ARomanA
Member

Повідомлення

vikpvv: Плюсую за суперлюкс ,в мене 669 .
А 669-і, випадково, не пробували на вілиці слухати ? А то подумав над придбанням їх для портативу, все таки IEM це завжди компроміс в порівнянні з повнорозмірними моніторами.

P.S. 668B теж в Джемі замовляв :)
vikpvv
Member

Повідомлення

ARomanA
669 це якраз чисто моніторинговы навушники ,на вулицю я іх би не радив брати ,та як по перше вони великі ,як дві салатниці на вухах ,а по друге аж за дуже закриті і тому швидко потіють вуха в жару .Якщо чесно то я їх купив малій для цифрового піаніно вони досить точно передають звук і в них дуже щирока звукова сцена ,чути кожен звук .Я їх час від часу використовую для прослуховування flac,і псевдо 5.1 іграх на асус ксонар вони безподобно передають.
starpallace
Member

Повідомлення

Глянув на Superlux 668B . Вони може і круті, але напіввідкриті - не підходять, біля мене спить малий. Може хіба колись окремо під гітару візьму :super:
ARomanA
Member

Повідомлення

starpallace:Глянув на Superlux 668B . Вони може і круті, але напіввідкриті - не підходять, біля мене спить малий. Може хіба колись окремо під гітару візьму :super:
669 закриті ;)
А не рахунок 668B - хоч і відкриті, та на зовні вони, здається, взагалі не грають.
viperest1
Member

Повідомлення

Така справа: маю телефон самсунг ц3322 і до них потрібно навушники маленькі,слухаю рок тому потрібне найкраще відтворення басу. Бюджет 300 грн.і ні копійки більше :) . Дякую.
starpallace
Member

Повідомлення

viperest1:слухаю рок тому потрібне найкраще відтворення басу
не бачу прямої взаємозалежності :shuffle: я наприклад тверді середні люблю, щоб виділялась гітара і барабани гарно "хлопали" ;)
HDD
Member

Повідомлення

viperest1
Зверну увагу на SoundMagic E10, а ще краще спитати у самого Ігоря (Гудлаф) чи Сталкера Анархіста, його доречі Олексій звуть? :shuffle:
viperest1
Member

Повідомлення

starpallace
ну так я роблю ставку на низькі і середні,але більше люблю баси. Бо племінниця має навушники їй хлопець подарував-то просто лайно повне,пищать аж мозги виносить. Сам їх слухати не можу , дав їй свої послухати-і тоді дитина зрозуміла який має бути звук . Тому і хочу навушники з таким обмеженим бюджетом,бо гроші складаю ще на пару проте вже дорогих.

Добавлено через 1 минуту 32 секунды:
HDD
дякую відразу не дійшло :) завтра подзвоню-обидвох номери телефону маю ;) :beer:
muronov22
Member

Повідомлення

viperest1
Звук мае бути таким, як його записала, без виражених басів, верхніх, чи ще чогось.
Відповісти