Не марнуй свій час. Я навіть до половини не додивився. Розраховано на повних ідіотів, особливо тих, що проживають закордоном і вірять в казки про нас.viperest1:. Тепер ще залишилося глянути "міцний горішок"новий
Новини
Останні статті і огляди
Фильмы, которые стоит посмотреть
-
Ar2r
Advanced Member
-
viperest1
Member
Ar2r
чесно підозри проте,що ти написав були-значить не помилився
,ну і таки правда,що нас і взагалі всіх мають за тупих баранів. По тв "няня" і ще купа всілякого лайна . А найбільше нервує те,що за кадром якісь ідіоти регочуть немов повні ... ,хоч в комедії чи будь-якому іншому фільмі я маю сміятися тоді коли хочу я,а не тоді коли регоче стадо лохів за кадром 
чесно підозри проте,що ти написав були-значить не помилився
-
Ar2r
Advanced Member
Глянь Культ глупости. Це зараз модно.viperest1:А найбільше нервує те,що за кадром якісь ідіоти регочуть немов повні ...
Ось невеличкий уривок " target="_blank
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
viperest1
Я от фильма не ждал сюжета или чего то серъезного. Морды били знатно, было 2 хорошие погони, а больше и не надо.
Я от фильма не ждал сюжета или чего то серъезного. Морды били знатно, было 2 хорошие погони, а больше и не надо.
-
Ar2r
Advanced Member
Классно, что есть такие люди, которым много не надо, но есть что с них поиметь.Vovchic_jrc:а больше и не надо.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Ar2r
Я считаю, что 3 часа хорошего настроения в компании друзей стоят 50 грн. Это лучше, чем пить пиво на лавочках или залипать за монитором. Я в кино хочу каждые выходные, мне это нравится.
Я считаю, что 3 часа хорошего настроения в компании друзей стоят 50 грн. Это лучше, чем пить пиво на лавочках или залипать за монитором. Я в кино хочу каждые выходные, мне это нравится.
-
Ar2r
Advanced Member
Звучит как будто у тебя есть только два варианта или тупое кино или пиво за монитором.Vovchic_jrc: Это лучше, чем пить пиво на лавочках или залипать за монитором.
Ну да ладно, я тебя понял.
-
viperest1
Member
Ще забув,є один серіал за допомогою якого можна добре вивчити будову жіночих органів(тих самих) "жіночий лікар"
-якраз жінка сидить дивиться,малий сів на годину за комп,а я як сирота
навушники на вуха і читаю титри в цьому фільмі і вчуся
. Ще б зняли фільм про патологоанатомів , але в деталях 
-
Ar2r
Advanced Member
Якщо ти одружений, то думаю, все що треба вже вивчив.viperest1:вивчити будову жіночих органів
На рахунок фільму, то є такий "Тело человека" називається. І, до речі, чому б не знати про себе більше? Про те з чого ми складаємось, як тісно ми пов'язані з природою. Поміркувати над тим, що ми зараз їмо, п'ємо і як нас водять за ніс, яку освіту нам дають. Невже не хочеться знати нічого крім тупого залізяччя і ігор? Саме цим та різними соціальними мережами і політичними конфліктами, людей відволікають від справжніх проблем.
Так і спливає на думку фраза з роману де Сада:
Хотя Природа благоволит к вашим подданным, они живут в страшной нужде. Но не по своей лени, а по причине вашей политики, которая держит людей в зависимости и преграждает им путь к богатству; таким образом, от их болезней нет лекарств, и политическая система находится не в лучшем положении, чем гражданское правительство, ибо черпает силу в собственной слабости. Вы боитесь, Фердинанд, что люди узнают правду, ту правду, которую я говорю вам в лицо, поэтому вы изгоняете искусства и таланты из своего королевства. Вы страшитесь проницательности гения, поэтому поощряете невежество. Вы кормите народ опиумом, чтобы, одурманенный, он не чувствовал своих бед, виновником которых являетесь вы сами. Вот почему там, где вы царствуете, нет заведений, которые могли бы дать отечеству великих людей; знания не вознаграждаются, а коль скоро в мудрости нет ни чести, ни выгоды, никто не стремится к ней.
-
viperest1
Member
Ar2r
одружений
, не переварую фільмів де дуже багато крові . Після 19 год.буду шукати якийсь нормальний фільм,бо завтра вже буде робота .
одружений
-
kaery
^_^
-
viperest1
Member
дякую , зараз гляну
-
SERGBILL
Member
может стоит в первом посте обновить список? что б не париться в поиске фильмов по всей теме?
-
NicDim
Member
ого как зафлудили...
на данном этапе анатомическая структура м\ж\зеленых человечков не есть тайна...
процесс зачатия - аналогично
упоротые - юзают камасутру
форсажжж - что не так ? хотел боевых приемов? или быстро переключать передачи?
кино, такое кино...
на данном этапе анатомическая структура м\ж\зеленых человечков не есть тайна...
процесс зачатия - аналогично
упоротые - юзают камасутру
форсажжж - что не так ? хотел боевых приемов? или быстро переключать передачи?
кино, такое кино...
-
Ar2r
Advanced Member
Это ты о себе?NicDim:упоротые - юзают камасутру
-
NicDim
Member
Ar2r
вброс защитан
Ты по другому???
вброс защитан