Спасибо за статью
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Получается, 660 фактически во всех играх быстрее 7850... похоже у меня будет первая нвидия со времен МХ2 400
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Судя по тестам это не так, после разгона 660 была медленнее чем 7850 только в двух играх.volodya81:При розгоні 7850 до 1100 Мц, 660 виглядає слабшою.
Скажемо так, 1-2 кадри/с не вирішують нічого. Та й частота 660 при розгоні була вища. Карти одного рівня (за умови розгону 7850). Тут треба дивитися тільки на якість системи охолодження і брати ту карту яка тихіша та дешевша. При однаковій ціні та охолодженні з тепловими трубками, я би брав 660._VM_:Судя по тестам это не так, после разгона 660 была медленнее чем 7850 только в двух играх.volodya81:При розгоні 7850 до 1100 Мц, 660 виглядає слабшою.
Я бачу з гумором у тебе все впорядку.
Щось я таких рекомендацій в профільній темі не наблюдав ,я би сказав навпаки там її не рекомендуютьvolodya81:Руоверах її рекомендують
Я ж говорив що з гумором у тебе все впоряткуvolodya81:Більше того, є її тести і у білорусів
В следующем обзореdeserteagle777:А где в сравнении GTX 650 TI Boost
Согласенvolodya81:Карти одного рівня (за умови розгону 7850). Тут треба дивитися тільки на якість системи охолодження і брати ту карту яка тихіша та дешевша
90% людей потрібні лише для того, щоб створювати товарооборот (не мої слова). Тому я якимось "непонятним" товаришам з форумів не вірю.vikpvv:Щось я таких рекомендацій в профільній темі не наблюдав ,я би сказав навпаки там її не рекомендуютьvolodya81:Руоверах її рекомендують,а ще вона коротка і врм нагрівається під сотню ліпше ,якшо хочеш дешеву то краще доплатити аж 17 гриваків і взяти http://hard.rozetka.com.ua/msi_pci-ex_g ... c/p243590/" target="_blank ,там хоть плата нормальна,за силаколір я нічого поганого не писав.
Я ж говорив що з гумором у тебе все впоряткуvolodya81:Більше того, є її тести і у білорусів
Ага а цей хлопець взяв собі не паліт а гігабайт "•3570K@4500 •TS140 •P8P67 •GV-N660OC-2GD •2х4Gb 1866_CL9 •Vertex 4 128Gb •HD204UI •CM Gold 600W •Corsair С70 AW •ZM-MFC3 •i2757Fm"volodya81:А цьому хлопцю я вірю і більше ніж обзорам
По моєму ці непонятні товариші нехіло карти гонять і біос модифікують ,на відміну від товариша з онлайнмагазину.volodya81:Тому я якимось "непонятним" товаришам з форумів не вірю