Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
oleg_qwerty
Member
ronemun
в консольці cat /proc/cpuinfo - покаже тобі інфу про проц, в тому числі частоту в данний момент часу. тобто, якшо проц розігнаний турбобустом то там буде саме частота турбобуста
в консольці cat /proc/cpuinfo - покаже тобі інфу про проц, в тому числі частоту в данний момент часу. тобто, якшо проц розігнаний турбобустом то там буде саме частота турбобуста
-
ronemun
Advanced Member
я процитував твою пораду, на неї відповіли:
Стосовно cat /proc/cpuinfo - з процесорами серії Xeon E5 не підходить. Ця команда покаже частоти, що міняються спідстепом, але частоту турбобуст не покаже, так як при виконанні цієї команди подається команда halt і частота процесора, що знаходиться у Турбобусті скидається до базової частоти. В моєму випадку 2600 МГц. Це відомо ще з моменту виходу цієї серії процесорів.
А в тебе як получилось?
Стосовно cat /proc/cpuinfo - з процесорами серії Xeon E5 не підходить. Ця команда покаже частоти, що міняються спідстепом, але частоту турбобуст не покаже, так як при виконанні цієї команди подається команда halt і частота процесора, що знаходиться у Турбобусті скидається до базової частоти. В моєму випадку 2600 МГц. Це відомо ще з моменту виходу цієї серії процесорів.
А в тебе як получилось?
Востаннє редагувалось 09.03.2013 23:57 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
807x нормальные на 15 ядре?
И для линукса 7-го клиента есть сейчас, что то интереснее чем 8070, 8080, 8078?
И для линукса 7-го клиента есть сейчас, что то интереснее чем 8070, 8080, 8078?
-
ronemun
Advanced Member
в лінуксі зараз часто ((в 6-му клієнті) 6901 задачі ідуть - вистав фільтр на 128.143.231.201 щоб 8101-8103 задачі не тянулись, тоді рано чи пізно 6901 прийде. В тебе ППД проца буде біля 37 тис. Всі БЖ також мають йти і на 7-й клієнт, на тих же умовах
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
Тестил на винде, как только температура подходит к 60 градусам частота падает , до 60 гр. работает на 3.0 родная частота 2.6
На интеловских вентиляторах температура примерно 70гр. их не хватает и это при 100% оборотах, вой стоит невыносимый......
На воде примерно 50-52гр.
Тестил на винде, как только температура подходит к 60 градусам частота падает , до 60 гр. работает на 3.0 родная частота 2.6
На интеловских вентиляторах температура примерно 70гр. их не хватает и это при 100% оборотах, вой стоит невыносимый......
На воде примерно 50-52гр.
-
oleg_qwerty
Member
ronemun
Шкода, шо не маю Ксеона на хозяйстві
Аде шось вони темнять. Halt призводить до повної зупинки проца і його звідти вивести можна тільки ребутом. в папці /proc знаходяться дані, шо відображають стан системи в реальному часі, їх перегляд аж ніяк не має викликати скидання частот. Але це лірика, цікаве інше - здається турбобуст розганяє ядра тільки якшо не всі зайняті. тобто, якшо 8-потоковий проц рахує 8 потоків то турбобуст не мав би піднімати частоти. чи я не правий?
Шкода, шо не маю Ксеона на хозяйстві
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
ronemun
Advanced Member
в пості вище SergeyR пише, що Турбо діє на всі 8 ядер до 60 градусів
Добавлено через 2 часа 16 минут 29 секунд:
вітаєм новачка в команді F6E![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Добавлено через 2 часа 16 минут 29 секунд:
вітаєм новачка в команді F6E
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
ronemun
Advanced Member
Команда 300,000,000
103 місце
3 сотню пройшли за 117 днів (з 2012.11.14, 132 місце)
2 сотню пройшли за 255 днів (з 2012.03.04, 176 місце)
Прікол в тому, що наступні 3 місця просять ще майже 100 міл.
Тож темп тримаєм
, не розлабляємся ![gamer :gamer:](./images/smilies/gamer.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![jump :jump:](./images/smilies/jump.gif)
![banan :banan:](./images/smilies/banan.gif)
103 місце
3 сотню пройшли за 117 днів (з 2012.11.14, 132 місце)
2 сотню пройшли за 255 днів (з 2012.03.04, 176 місце)
Прікол в тому, що наступні 3 місця просять ще майже 100 міл.
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Тож темп тримаєм
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![gamer :gamer:](./images/smilies/gamer.gif)
-
ronemun
Advanced Member
7662 задача дає ППД=50тис для geforce gtx580@980. Це, звичайно, не 250тис. Зате карточки від АМД мають ожити - з новим ядром вони мають рахувати краще за нвідію.
в мене цікавий випадок - рахувалась задача 6901, дійшла до 99%. на іншому компі зловивив нову БЖ, 8101, я її стер, зловив ще одну - і прийшла 6901 - з точно тим самим номером, що вже порахована на 99%. Ну я тоді її зупинив, скопіював готову на 99%, і паралельно дорахував. Як думаєте, очки зарахують? Хоча б базові.
П.С. Видало, що є проблема з задачею. Яка - неясно.
епопея з супершвидким 8-ядерним ксеоном закінчилась тим що він рахував фолдинг не на 2,6,а на 3,0ГГц
Відповідно я через віртуалізацію (чи відсутність кракена) втарачаю лише 6-10%, а не 22-27. А така була надія на можливість прискорення запросто так ![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
oleg_qwerty, i7z показує вірну частоту турбобуст
в мене цікавий випадок - рахувалась задача 6901, дійшла до 99%. на іншому компі зловивив нову БЖ, 8101, я її стер, зловив ще одну - і прийшла 6901 - з точно тим самим номером, що вже порахована на 99%. Ну я тоді її зупинив, скопіював готову на 99%, і паралельно дорахував. Як думаєте, очки зарахують? Хоча б базові.
П.С. Видало, що є проблема з задачею. Яка - неясно.
епопея з супершвидким 8-ядерним ксеоном закінчилась тим що він рахував фолдинг не на 2,6,а на 3,0ГГц
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
oleg_qwerty, i7z показує вірну частоту турбобуст
-
ronemun
Advanced Member
evolistUA 250.000
250 WU
silver 250.000![super :super:](./images/smilies/super.gif)
silver 250.000
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ronemun
забил народ или надоело
забил народ или надоело
-
ronemun
Advanced Member
якщо так, то знову ж таки - чому?
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
У них наверное " Обезьяньи гонки"
Добавлено через 9 минут 53 секунды:
Читал что их лидер "садик" обломался вот и отстают, у него ппд было 6хх
У них наверное " Обезьяньи гонки"
Добавлено через 9 минут 53 секунды:
Читал что их лидер "садик" обломался вот и отстают, у него ппд было 6хх
-
ronemun
Advanced Member
http://folding.typepad.com/news/2013/03 ... pdate.html" target="_blank
переклад процитую з форуму TSC Russia
Quick Return Bonus дает больше очков за быстрое выполнение заданий. Это помогает держать очки в соответствии с наукой. Сейчас, с созреванием нового GPU ядра, мы планируем расценивать все задания идентично, то есть протестировать на эталонной машине на SMP и использовать эти очки. Раньше возможности GPU и SMP ядер кардинально отличались, но сейчас, когда мы может выполнять любые вычисления на любом железе, было бы странно расценивать их по-разному.
С новым GPU ядром (17), у нас будет возможность привести очки в соответствие. Мы планируем представить QRB вместе с запуском заданий для ядра 17.
Я не до кінця зрозумів: QRB (бонус) для відеокарт вводиться а) або одночасно з 17 ядром б) або тільки для задач з 17-м ядром![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
переклад процитую з форуму TSC Russia
Quick Return Bonus дает больше очков за быстрое выполнение заданий. Это помогает держать очки в соответствии с наукой. Сейчас, с созреванием нового GPU ядра, мы планируем расценивать все задания идентично, то есть протестировать на эталонной машине на SMP и использовать эти очки. Раньше возможности GPU и SMP ядер кардинально отличались, но сейчас, когда мы может выполнять любые вычисления на любом железе, было бы странно расценивать их по-разному.
С новым GPU ядром (17), у нас будет возможность привести очки в соответствие. Мы планируем представить QRB вместе с запуском заданий для ядра 17.
Я не до кінця зрозумів: QRB (бонус) для відеокарт вводиться а) або одночасно з 17 ядром б) або тільки для задач з 17-м ядром
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
-
SergeyR
HWBOT OC Team
И не понятно что сейчас брать из GPU заказал Titan на вторник а теперь и не знаю есть ли в нем смысл если АМД будет считать не хуже....
-
ronemun
Advanced Member
пишуть
1. для тітана ядро взагалі не оптимізоване - ще навіть відповідна версія OpenCL не вийшла
2. для потужних карт ядро ніби не оптимізоване - дають час трохи кращий за середні
3. АМД дійсно швидше рахують, але це тому що карти нвідії в OpenCL слабші
Я також не уявляю розмір ППД після введення бонусів - чи ті самі 45-50 тис для GTX 580 залишать, чи быльше дадуть. Мало б бути багато більше томущо відносно smp значно швидші. Але задачі не БЖ, а прості (низькоочкові), а також порівняння йде з процесорами при роботі OpenCL, де вони явно неефективно використовуються
1. для тітана ядро взагалі не оптимізоване - ще навіть відповідна версія OpenCL не вийшла
2. для потужних карт ядро ніби не оптимізоване - дають час трохи кращий за середні
3. АМД дійсно швидше рахують, але це тому що карти нвідії в OpenCL слабші
Я також не уявляю розмір ППД після введення бонусів - чи ті самі 45-50 тис для GTX 580 залишать, чи быльше дадуть. Мало б бути багато більше томущо відносно smp значно швидші. Але задачі не БЖ, а прості (низькоочкові), а також порівняння йде з процесорами при роботі OpenCL, де вони явно неефективно використовуються
-
ronemun
Advanced Member
команда новий рекорд за 7 діб: 9,084,992
(середньодобова 1,297,856)
9 лімонів проковтнули
в мене класна 8102 попалась: на core i7 3930k@4600 (DDR 4x2133) у VirtualBox дає крок 23хв 02сек - ППД=157 тис![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Добавлено через 33 минуты 12 секунд:
SergeyR чому ти не оставиш фільтр на сервак з задачами 6901 - вони ж десь у 1,3 рази меньше очок дають ніж 8101 і 1,5 рази меньше ніж 8102-8103
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![jump :jump:](./images/smilies/jump.gif)
в мене класна 8102 попалась: на core i7 3930k@4600 (DDR 4x2133) у VirtualBox дає крок 23хв 02сек - ППД=157 тис
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Добавлено через 33 минуты 12 секунд:
SergeyR чому ти не оставиш фільтр на сервак з задачами 6901 - вони ж десь у 1,3 рази меньше очок дають ніж 8101 і 1,5 рази меньше ніж 8102-8103
-
chip
Member
Гора должна идти к Магомету? Я думал, разрабочки железяк должны придерживаться существующих стандартов. Вот CUDA - это да, может допиливаться для каждой железяки.ronemun:пишуть