монiтор LG <=> розрив зображення

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Дудинець
Member

Повідомлення

така проблем вже дуже надокучила зображення на монiторi пiд час руху влiво вправо (пересування вiкна на столi ,перегляд фотографiї в масштабi , поворот камери в грi) нiби розривається по горизонтальнiй лiнiї ( може бути 3-4 лiнiї )
, ну самого розриву i нема але по цiй лiнiї видно нiби воно зшито з декiлькох i накладається буквально одне на одне на якiсь мм.
це як змiг пояснив.
П.с. вiдразу пiсля покупки цього не було , через десь рiк став спостерiгати. I ще вся кофiгурацiя ПК (Мамка , проц , вiдео,пам'ять,

Добавлено спустя 1 минуту 48 секунд:
) були змiненi а проблема залишилась. думаю що монiтор - це теоретично можливо?
DaKaR
Member

Повідомлення

Если быстро двигать окно то оно как бы разрывается, это нормальное явление. В играх можно включить вертикальную синхронизацию Vsync
IvTK
Member

Повідомлення

Фото (пiдкреслюю, не скрiн!) екрану з "проблемним зображенням", я гадаю, допомогло б у даному випадку найбiльше :)
darkness
Advanced Member

Повідомлення

Этим страдают LCD-мониторы с частотой обновления экрана 60гц.
Выхода два
1)купить монитор, который держит 70гц
2)Установить windows7, в ней этой проблемы не наблюдается (по крайней мере с видеокартой от АТИ)
Yorcfild
Member

Повідомлення

Дудинець
может просто дрова на видео на установленны ? )
Дудинець
Member

Повідомлення

DarknesS:Этим страдают LCD-мониторы с частотой обновления экрана 60гц.
да думаю ви мене зрозумiли (фото не наю можливостi надати) щодо вiндовс 7 то пробував щодо вiкон справдi майже не замiтно але в томуж контрi все по старому , повно лiнiй... вертикальна синхронiзацiя в сталкерi ЧН Пробував що з нею що без однаково.
модель монiтора L1752SQ В вiндовс пише що пiдримує 60,70,75 Гц , а ззадi на корпусi 50-60Гц.
в друга подiбний монiк так нiчого подiбного немає(модель не знаю)
Serfer
Advanced Member

Повідомлення

Дудинець: а ззадi на корпусi 50-60Гц.
це коливання напруги в мережі 220В :laugh:

Добавлено спустя 3 минуты 55 секунд:
Yorcfild:может просто дрова на видео на установленны ? )
во-во! Скачай останній каталіст http://radeon.ru/" target="_blank - тут є посилання
Відповісти