Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ShaggY
Member
Мда, хрень какая то.. все остальные сегдня тоже без бонуса.. так не интересно только по 240 очков за задание.. хоть и статусы уже нормальные были :FahCore returned: FINISHED_UNIT (100 = 0x64)
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
в фолдинге при 4.0 макс 61 градус, ето нормально?
-
ShaggY
Member
Я думаю что да, можно дальше гнать
тем более что интелы отрубаются только около 90 хотя на сайте интела 67.4°C.. но думаю что можно.. у меня АМД пр положенных 60 нрмльно при большей работал
тем более что интелы отрубаются только около 90 хотя на сайте интела 67.4°C.. но думаю что можно.. у меня АМД пр положенных 60 нрмльно при большей работал
-
ronemun
Advanced Member
ShaggY зменшуй розгін - в тебе і так не слабі цифри в Лінуксі.
В мене теж статус 64 (100), а очки не зараховувались (4 БЖ задачі). Підняв чуть напругу на проці, і не запускав Хром - сьогодні здав з бонусом. Може Хром тут і ні до чого - але без нього пару місяців було все добре.
В мене теж статус 64 (100), а очки не зараховувались (4 БЖ задачі). Підняв чуть напругу на проці, і не запускав Хром - сьогодні здав з бонусом. Може Хром тут і ні до чого - але без нього пару місяців було все добре.
-
ShaggY
Member
ronemunсейчас на линуксе ситает 6-й клиент и все отлично сдает.. в чем прикол? ядро а4 и нвоый клиент чувствительны на столько? тем более в винде то все норм было с такими настройками..
-
ronemun
Advanced Member
а 6-й клієнт в тій же системі що й 7-й? Може проблеми в системі - дані пошкоджуються через драйвера чи файлову систему, при передачі на сервер і т.п.
Щодо віндовса, ти ж сам писав, що як ядро відвалювалось то в журналі був запис.
До речі, в мене задачі в 6-му клієнті (69хх, 75хх) приносять лише чуть менше очок ніж 8028 у 7-му (52 тисячі проти 57). А в тебе?
Щодо віндовса, ти ж сам писав, що як ядро відвалювалось то в журналі був запис.
До речі, в мене задачі в 6-му клієнті (69хх, 75хх) приносять лише чуть менше очок ніж 8028 у 7-му (52 тисячі проти 57). А в тебе?
-
ShaggY
Member
В той же системе, просто разные клиеты.
8028 - 24кппд
6979 (в основном) - 19 кппд (на 16 ядер такие идут и 4096мб)
но меньше все таки..
8028 - 24кппд
6979 (в основном) - 19 кппд (на 16 ядер такие идут и 4096мб)
но меньше все таки..
-
ronemun
Advanced Member
в мене в лінуксі в 6 клієнті 69xx на будь-які настройки ідуть, крім бета - тоді ідуть 75хх
щодо очок за задачі, 19кппд вкладаються у формулу потужності проців (4400/3800/1,75=2,0 а в степені 1,5 буде 2,8, тобто ППД=2,8*19=53). 8028 напевно гірше оптимізована під багатопоточність (12 з гіпертрейдингом), тому в мене не сильно відривається від 69хх - всього 58, тоді як по формулі мало б бути 65. А може дійсно віндовс винен?
щодо очок за задачі, 19кппд вкладаються у формулу потужності проців (4400/3800/1,75=2,0 а в степені 1,5 буде 2,8, тобто ППД=2,8*19=53). 8028 напевно гірше оптимізована під багатопоточність (12 з гіпертрейдингом), тому в мене не сильно відривається від 69хх - всього 58, тоді як по формулі мало б бути 65. А може дійсно віндовс винен?
-
ShaggY
Member
сейчас играюсь напряжением на бету в 7-м в лине идут 8510, это вообще что такое?
1,65 для моего проца как? не многовато?
1,65 для моего проца как? не многовато?
-
ronemun
Advanced Member
8510 - погані, фільтруй їх файєрволом, але в них той же сервер (128.143.199.96) що і у 69хх задач
1,65В забагато, це ж 45 нм, там 1,5В вже багато (але терпимо)
виліт потоків може бути і через нестандартний режим контролера памяті, розігнану память, її несумісність, завелику частоту північного моста і т.п
До речі, в мого проца, розблокованого з 2 ядер в 4, контролер памяті відмовлявся нормально працювати поки таймінг RFC не задер більше 200 наносек
(залежно як біос представляє цей таймінг - деякі пишуть у тактах, деякі у нс. Якщо у тактах, то тре поділити на розмір такта, який = 1.000/частоту в МГц. Частота має бути реальною, а не ефективною. Наприклад для DDR2 800 реальна частота 400Мгц, а такт=2,5нс, отбто RFC тре виставити більше 80 тактів.)
Тоді як в нерозблокованому стані все було ОК
Також впливає режим контролера памяті - Gandged (типу дуал канал 128 біт) чи Unganged (2 незалежних контролера по 64 біт - серйозно прискорює роботу памяті, але вимагає сильної сумісності). В мене в Unganged режимі вічно помилки сипались, хоча в тестах памяті і проца все було ОК. Перевів в Gandged - все стало супер.
Перевірку на стабільність констролера памяті тре вести в prime64, в режимі Blend і виставити вручну кількість памяті побільше, але для вінди 64 біт тре залишати 1,5 гіга - інакше тести сильно затормозяться.
А проц, окремо від памяті (щоб зменшити вплив її можливої нестабільності на тест проца) краще тестувати в тому ж праймі, але у тесті Small FFT
Прайм тре брати останній 2.77, можна останню стабільну 2.66
20:00
у ліні на 6 клієнт чомусь на всі компи самі 6951 завдання лізуть з нииизьким ППД Даааавно в ліні задач не змінювали. І я не знав що серед 69хх задач є настільки погана
21:00
зараз у 7 клієнті 8028 задачі ідуть на client-type=bigadv (bigbeta, advanced)
на normal, крім 110хх, нажаль ідуть 101хх з дууууже низьким ППД
на beta ідуть 85хх - теж низький ППД, але більше 101хх
21:20 у ліні йдуть 6901
1,65В забагато, це ж 45 нм, там 1,5В вже багато (але терпимо)
виліт потоків може бути і через нестандартний режим контролера памяті, розігнану память, її несумісність, завелику частоту північного моста і т.п
До речі, в мого проца, розблокованого з 2 ядер в 4, контролер памяті відмовлявся нормально працювати поки таймінг RFC не задер більше 200 наносек
(залежно як біос представляє цей таймінг - деякі пишуть у тактах, деякі у нс. Якщо у тактах, то тре поділити на розмір такта, який = 1.000/частоту в МГц. Частота має бути реальною, а не ефективною. Наприклад для DDR2 800 реальна частота 400Мгц, а такт=2,5нс, отбто RFC тре виставити більше 80 тактів.)
Тоді як в нерозблокованому стані все було ОК
Також впливає режим контролера памяті - Gandged (типу дуал канал 128 біт) чи Unganged (2 незалежних контролера по 64 біт - серйозно прискорює роботу памяті, але вимагає сильної сумісності). В мене в Unganged режимі вічно помилки сипались, хоча в тестах памяті і проца все було ОК. Перевів в Gandged - все стало супер.
Перевірку на стабільність констролера памяті тре вести в prime64, в режимі Blend і виставити вручну кількість памяті побільше, але для вінди 64 біт тре залишати 1,5 гіга - інакше тести сильно затормозяться.
А проц, окремо від памяті (щоб зменшити вплив її можливої нестабільності на тест проца) краще тестувати в тому ж праймі, але у тесті Small FFT
Прайм тре брати останній 2.77, можна останню стабільну 2.66
20:00
у ліні на 6 клієнт чомусь на всі компи самі 6951 завдання лізуть з нииизьким ППД Даааавно в ліні задач не змінювали. І я не знав що серед 69хх задач є настільки погана
21:00
зараз у 7 клієнті 8028 задачі ідуть на client-type=bigadv (bigbeta, advanced)
на normal, крім 110хх, нажаль ідуть 101хх з дууууже низьким ППД
на beta ідуть 85хх - теж низький ППД, але більше 101хх
21:20 у ліні йдуть 6901
-
Шаженла
Member
Что то с докторами не так.
Пошли одни
Дневной ппд упал на 10к.
Так что не удивляйтесь почему так мало от меня.
Кстати, хорошие задачи что то не ловятся....
Пошли одни
Дневной ппд упал на 10к.
Так что не удивляйтесь почему так мало от меня.
Кстати, хорошие задачи что то не ловятся....
-
ShaggY
Member
ronemun
за биг бета спасибо, забыл за такой пораметр кокраз него и пришли 8028
6901? они еще живы? линукс 6-й клиент? на какие параметры?
за биг бета спасибо, забыл за такой пораметр кокраз него и пришли 8028
6901? они еще живы? линукс 6-й клиент? на какие параметры?
-
ronemun
Advanced Member
6901 іде часто (певно кожен день, коли точно - не знаю, но під вечір часто - година 9-та). Ідуть невеликими періодами по півгодини. Вимоги до компа і очки такі ж як колись були
Ловиться на параметри для БЖ:
клієнт 6-й
виставити 16 ядер (у VMvare через скріпт corefix.sh, він же cf.sh) до запуску клієнта
у конфігу (лише важливі параметри):
[settings]
bigpackets=big
extra_parms=-smp -bigadv
[clienttype]
memory=3000
smp поставити свій
Цікаво, хто має 7-й клієнт в Лінусі - там теж на тіж параметри ловить БЖ чи ні
команда 119 місце
Ловиться на параметри для БЖ:
клієнт 6-й
виставити 16 ядер (у VMvare через скріпт corefix.sh, він же cf.sh) до запуску клієнта
у конфігу (лише важливі параметри):
[settings]
bigpackets=big
extra_parms=-smp -bigadv
[clienttype]
memory=3000
smp поставити свій
Цікаво, хто має 7-й клієнт в Лінусі - там теж на тіж параметри ловить БЖ чи ні
команда 119 місце
Востаннє редагувалось 18.01.2013 22:28 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
Не идут пока что у меня.. Может только для интела.
-
ronemun
Advanced Member
Не йдуть 6901 чи взагалі БЖ
БЖ ідуть на будь-якому компі, лише тре обманути клієнт щодо кількості ядер - 16.
А 6901 ідуть періодами по пів години, решту часу ідуть 8101-02. Тре через скріпт періодично запускати клієнт з фальшивою ідентифікацією і ним ловити БЖ поки 6901 не зловиться, тоді автоматом запускати ловлю зі своїми даними. Але обовязко тре ловити під своїми даними - якщо просто підставити свої дані у задачу, вже зловлену під лівими даними, бонус не зарахується (або зарахується тому, під чиїми даними зловлена задача)
БЖ ідуть на будь-якому компі, лише тре обманути клієнт щодо кількості ядер - 16.
А 6901 ідуть періодами по пів години, решту часу ідуть 8101-02. Тре через скріпт періодично запускати клієнт з фальшивою ідентифікацією і ним ловити БЖ поки 6901 не зловиться, тоді автоматом запускати ловлю зі своїми даними. Але обовязко тре ловити під своїми даними - якщо просто підставити свої дані у задачу, вже зловлену під лівими даними, бонус не зарахується (або зарахується тому, під чиїми даними зловлена задача)
Востаннє редагувалось 18.01.2013 22:39 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
Да, решил попробовать.
-
ronemun
Advanced Member
а скрипт спрацьовує? ти його запускаєш після загрузки лінукса до запуску клієнта.
І ще, сам скрипт ти пропустив через команду, яка робить його виконавчим, тобто
chmod +x corefixf.sh
Це тре робити лише один раз
Чи працює скрипт можеж подивитись по кількості запущених потоків, якщо виставити просто smp, без числа. Тоды в журналы писатиме
Mapping NT 24 to 24
якщо не поможе - тре дивитись чи скрипт вірно прописаний, а може у 12-й Ubunti сам скрипт тре редагувати
І ще, сам скрипт ти пропустив через команду, яка робить його виконавчим, тобто
chmod +x corefixf.sh
Це тре робити лише один раз
Чи працює скрипт можеж подивитись по кількості запущених потоків, якщо виставити просто smp, без числа. Тоды в журналы писатиме
Mapping NT 24 to 24
якщо не поможе - тре дивитись чи скрипт вірно прописаний, а може у 12-й Ubunti сам скрипт тре редагувати
-
ShaggY
Member
Я просто запускаю только сам скртпт и потокив диспетчере задач появляются и всегда так ловил. за чем схмод?