Вихід ремастера допоміг The Witcher 3: Wild Hunt оновити рекорд онлайну в Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вихід ремастера допоміг The Witcher 3: Wild Hunt оновити рекорд онлайну в Steam
Для мене це взагалі найкраща гра серед усіх які я грав, а пройшов я їх не один десяток.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Я відьмака проходив вже некст ген версію, і я по трейлерам і стрімам не побачив суттєвої зміни графіки, мені здалося?
Але вітаю з успіхом! :super:
D_ad
Member

Повідомлення

Хто там грає активно, патчі/фікси вже виходили якісь?
Zealoth
Member

Повідомлення

D_ad: ↑ 30.09.2026 09:09 Хто там грає активно, патчі/фікси вже виходили якісь?
Да, только на нексусе :gigi:
FirstTDM
Member

Повідомлення

yariksom: ↑ 30.09.2026 09:03Предлагаю обсудить Вихід ремастера допоміг The Witcher 3: Wild Hunt оновити рекорд онлайну в Steam
Для мене це взагалі найкраща гра серед усіх які я грав, а пройшов я їх не один десяток.
Да - это одна из самых лучших игр в истории :super:

А про рекорды - так все полезли смотреть что там и как добавилось в новой версии - вот и массовость B-)

Ждем DLC... смотрим на яркие изменения в новой версии - ну реально слишком всё пересвечено... надо настраивать... разбираемся... интересно...
mycolaevich
Member

Повідомлення

FirstTDM: ↑ 30.09.2026 11:02 смотрим на яркие изменения в новой версии - ну реально слишком всё пересвечено
Це походу ексклюзивна для РТ фіча, я б взагалі не охарактеризував картинку як пересвічену.

Мені особисто важко порівнювати, бо востаннє я повноцінно грав ще в 2016му, але поки побігав по прологу... все подобається, проблем ніяких не зустрів. Найцікавіше для мене нововведення це звісно локалізація, хоч я і підтягнув англійську достатньо щоб грати в оригіналі. Але місцевий контингент все одно в основній масі буде чимось незадоволений.
FirstTDM
Member

Повідомлення

mycolaevich: ↑ 30.09.2026 12:29Це походу ексклюзивна для РТ фіча, я б взагалі не охарактеризував картинку як пересвічену.
Да я, пока, вот вообще никаких выводов не делаю - запусти по дефолту, подвинул все ползунки качества графики на максимум (картинка - яркость/HDR... по дефолту) и смотрю, что на экране...

Наверняка выйдет пару патчей в ближайшие дни... поставим и посмотрим...

И да - волосы Геральта как-то на рыболовную леску похожи... надо разбираться... с Йеннифэр, Весимиром, Цири... всё хорошо...
Геральт
Active Member

Повідомлення

mycolaevich: ↑ 30.09.2026 12:29 хоч я і підтягнув англійську достатньо щоб грати в оригіналі.
Оригінал - польська ;)
1nsane
Member

Повідомлення

FirstTDM: ↑ 30.09.2026 11:02 ну реально слишком всё пересвечено... надо настраивать... разбираемся... интересно...
Я так полчаса посидел, грешил на HDR. Выключил HDR - все так же плохо.

Ремастер ради ремастера, при этом старый ремастер выходил в 2022? Или 2023?

Хотят из ведьмака сделать скайрим. Никогда не хороший знак...
1nsane
Member

Повідомлення

Геральт: ↑ 30.09.2026 12:50
mycolaevich: ↑ 30.09.2026 12:29 хоч я і підтягнув англійську достатньо щоб грати в оригіналі.
Оригінал - польська ;)
Так было до 3 части. В 3 части оригиналом сделали английский, а с него уже переводили на все остальные.
mycolaevich
Member

Повідомлення

Геральт
Насправді не зовсім. Наскільки я зрозумів з доступної інформації, чисто польським був тільки початковий сценарій, далі польська і англійська версії розроблялись паралельно самими CDPR. Окремою студією робилась лише озвучка. Що дає підстави називати англійську оригіналом.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Ну, не знаю...
Case Study: How CD Projekt Red Localized The Witcher 3 from Polish to English Without Losing Slavic Identity

Conclusion
CD Projekt Red’s handling of The Witcher 3 stands as a masterclass in Polish to English translation and localization.
nv_ua
Member

Повідомлення

багфікси чорних квадратів замість диму і чорної трави вже були?
Serg IX
Member

Повідомлення

Вихід ремастера допоміг The Witcher 3: Wild Hunt оновити рекорд онлайну в Steam
ну це поки всі затестять
Nutbar
Member

Повідомлення

MAKKACIN: ↑ 30.09.2026 09:07 Я відьмака проходив вже некст ген версію, і я по трейлерам і стрімам не побачив суттєвої зміни графіки, мені здалося?
Та різниці й в порівнянні з "класичною" версією 2015 року не дуже багато.
OFFF
Member

Повідомлення

CD PROJEKT RED вриваються з двох ніг
Зараз в стім
The Witcher 3: Wild Hunt — Remastered 1349₴ знижка -50% = 674₴
Не жлоби)
divinity
Member

Повідомлення

OFFF
нажаль, дуже багато ігор, які виходять, на них ціна вже в рази вища для України. Походу не вірять в гривню :lol:

Але сам Відьмак хто хотів той давно придбав, скільки років і можливостей було купити за 150-200 грн разом з аддонами?
warp37
Member

Повідомлення

Оптимизация отрицательная - даже мультигенератор нервно курит в сторонке.

Пересветы ужасные - нейронный рендеринг это исправляет и его можно использовать, потому как оптимизация настолько ужасная, что даже он особо не влияет на фреймрейт.

Вышел из замка на улицу - 14 FPS на RTX 5080. DLSS Balanced, это вообще отпад. :lol:
OFFF
Member

Повідомлення

divinity
Рмастер хто мав основу отримав на шару.
Таки бувало за основу TW3 150-200 грн
Це старт ремастера за 674₴ для тих хто без основи, я розумію що -50% це щоб було гарно.
Пройдуть роки і ремастер стане колись в -90%
Порівняйте з іншими ремастерами.
Wanek Petrowsky
Member

Повідомлення

злетілись як мухи
Відповісти