Ща самсунг виділить їм квоту в черзі, три роки почекати
Новини
Останні статті і огляди
Anthropic веде переговори з Samsung щодо виробництва власного чипа для ШІ
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити Anthropic веде переговори з Samsung щодо виробництва власного чипа для ШІ
-
Scoffer
Member
Десь заплакав один маленький хуанг 
-
alex_sul
Advanced Member
dead_rat Виділить квоту аж бігом, і це за рахунок черги виобництва DRAM відбудется. Пам'ять ще дорожча стане. І нарешті, як усі мамкіни іксперди казали, таки з'явится дефіцит 
До речі я щось бачу деякі люди реально вірять що будуть будуватися багато нових заводів, і тим самим ринок завалится додатковою рамою - НІ, нічорта ніхто не буде будувати! Буде\є доволі скромне збільшення виробничих потужностей на вже існуючих фабриках. Саме будівництво заводу\вишкіл персоналу\купівля землі - це ДОВГО, дорого і... начорта? Бабосік мутится ТОПОВИЙ! Тому спустітся на землю, мої любі романтики
До речі я щось бачу деякі люди реально вірять що будуть будуватися багато нових заводів, і тим самим ринок завалится додатковою рамою - НІ, нічорта ніхто не буде будувати! Буде\є доволі скромне збільшення виробничих потужностей на вже існуючих фабриках. Саме будівництво заводу\вишкіл персоналу\купівля землі - це ДОВГО, дорого і... начорта? Бабосік мутится ТОПОВИЙ! Тому спустітся на землю, мої любі романтики
-
The_Rusik
Member
Когда уже закончится этот маразм.
И так люди деградировали, а с этим ии даже таблицу умножения не знают, просто остальное молчу.
И так люди деградировали, а с этим ии даже таблицу умножения не знают, просто остальное молчу.
-
Mozdev
Member
Цей маразм скінчиться тільки після 3-ї світової війни, ну або він стане ще гірше і людство вимре нафік.The_Rusik: ↑ 04.07.2026 10:07 Когда уже закончится этот маразм.
-
gregory_amd
Member
Хорошая шизотеория жаль только это разные линии и разные литографыalex_sul: ↑ 04.07.2026 09:51 dead_rat Виділить квоту аж бігом, і це за рахунок черги виобництва DRAM відбудется. Пам'ять ще дорожча стане. І нарешті, як усі мамкіни іксперди казали, таки з'явится дефіцит
До речі я щось бачу деякі люди реально вірять що будуть будуватися багато нових заводів, і тим самим ринок завалится додатковою рамою - НІ, нічорта ніхто не буде будувати! Буде\є доволі скромне збільшення виробничих потужностей на вже існуючих фабриках. Саме будівництво заводу\вишкіл персоналу\купівля землі - це ДОВГО, дорого і... начорта? Бабосік мутится ТОПОВИЙ! Тому спустітся на землю, мої любі романтики![]()
-
MqM
Member
Для теорії змови нюанси не важливіgregory_amd: ↑ 04.07.2026 17:35Хорошая шизотеория жаль только это разные линии и разные литографыalex_sul: ↑ 04.07.2026 09:51 dead_rat Виділить квоту аж бігом, і це за рахунок черги виобництва DRAM відбудется. Пам'ять ще дорожча стане. І нарешті, як усі мамкіни іксперди казали, таки з'явится дефіцит
До речі я щось бачу деякі люди реально вірять що будуть будуватися багато нових заводів, і тим самим ринок завалится додатковою рамою - НІ, нічорта ніхто не буде будувати! Буде\є доволі скромне збільшення виробничих потужностей на вже існуючих фабриках. Саме будівництво заводу\вишкіл персоналу\купівля землі - це ДОВГО, дорого і... начорта? Бабосік мутится ТОПОВИЙ! Тому спустітся на землю, мої любі романтики![]()
-
Tetronga
Member
Додайте на сайт можливість фільртруаати новини по ключовим словам, щоб я більше ніколи не бачив новин про аі слоп 
-
dead_rat
Member
Ти тоді взагалі ніяких новин не побачишTetronga: ↑ 05.07.2026 08:59 Додайте на сайт можливість фільртруаати новини по ключовим словам, щоб я більше ніколи не бачив новин про аі слоп![]()