Apple скорочує лінійку комп’ютерів Mac. Топовий Mac Studio тепер пропонує 96 ГБ ОЗП

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Apple скорочує лінійку комп’ютерів Mac. Топовий Mac Studio тепер пропонує 96 ГБ ОЗП

А чого їх балувати, всі знають що еплівських 640кб 8Гб вистачить всім (с) :rotate:
big_bang
Member

Повідомлення

мені завжди подобалося як у них з покоління в покоління, то можна самому модифікувати, то все розпаяно на платі.
нема постоянства)
Nick_888
Member

Повідомлення

Значить M5 Ultra не за горами
waryag
Member

Повідомлення

big_bang: 07.05.2026 11:27мені завжди подобалося як у них з покоління в покоління, то можна самому модифікувати, то все розпаяно на платі.
нема постоянства)
На залізі інтел можна було, на епл силікон ні. Все стабільно!
Z440_User
Member

Повідомлення

А перед інтелом були PowerPС, які хоч і мали PCI та PCI-E слоти, але просто так залізячча в них не вставити.
Наприклад ті ж відеокарти треба було з умовно еплівською прошивкою.
Наслідки використання Open firmware + big-endian :rolleyes:
коли бавився з MacPro G5, шив Ati X600Pro. Але треба була карта з ROM на 128кБ, мені повезло. Інакше довелось би шукати іншу карту, яку можливо було б прошити під мак. Пам'ятаю що невідія 6000-7000 серій була найбільш безпроблемною в цьому плані, серія 8000 вже не шилася, не було прошивок.
zaqik
Member

Повідомлення

Бывают эполы с больше, чем 8 гб озу? Вот это да... :eek: :eek: :eek: :eek: Хотя чему я удивляюсь - такие, наверное, если от большей цены к меньшей на сайтах сортировать, то они будут где-то между самолётом и тропическим островом.
Відповісти