Новини
Останні статті і огляди
Розробники рольової гри Crimson Desert показали відкритий світ, розповіли про сюжет і героїв
-
Devianne
Member
Предлагаю обсудить Розробники рольової гри Crimson Desert показали відкритий світ, розповіли про сюжет і героїв
А могли склепати перспективне ММО з цього...... типу l2 або wow(мрії мрії)
А могли склепати перспективне ММО з цього...... типу l2 або wow(мрії мрії)
-
Евгений King
Member
Сінгл гра виявиться нікому не потрібною 
-
Devianne
Member
може і потрібною, просто жанр ммо(рпг) в стагнації вже багато років.
-
Барбарис
Member
Задумка цікава. Якщо вийде у них мішанка рпг та недостратегії - можна брати. Подібного наразі ні в кого немає.
-
fantomrulezz
Member
Вангую, що виявиться фуфло
Конверсія MMO в сінгл = грінд, корейський рандом, жахливі квести типу "вбий 100 мобів, принеси їх дупи", купа непотрібних активностей типу рубання дерев і т.д. і т.п.
Буду радий помилитися
Конверсія MMO в сінгл = грінд, корейський рандом, жахливі квести типу "вбий 100 мобів, принеси їх дупи", купа непотрібних активностей типу рубання дерев і т.д. і т.п.
Буду радий помилитися
-
ParaShoK
Member
Гра начебто виглядає непогано, але мені особисто не подобається таке, коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя, або пушка, яка стріляє бомбами, що зносить усе село за раз... навіть, якщо ти поступово опинишся в тої локації не одразу, де будуть роботи...але, якось це дивно). Або щіти та мечі, або автомати вже та якийсь інший сеттінг для такого світу, а ось ці фарши зробити і старий світ і впіхнути технлогічну футурустичність, мене трохи лякає.
-
Koluchiy
Member
Опис класичних Might and MagicParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:50 ...коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя...
-
ParaShoK
Member
Зовсім різний жанр, тут RPG з відкритим світом, а там пошагова стратегія взагаліKoluchiy: ↑ 30.01.2026 11:52Опис класичних Might and MagicParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:50 ...коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя...
-
Koluchiy
Member
Я кажу не за Heroes of Might and Magic, а за серію PRG Might and Magic на основі яких вже зробили Heroes of Might and Magic.ParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:54Зовсім різний жанр, тут відкритий світ, а там пошагова стратегія взагалі
-
GSerjio
Junior
M&M це не лише покрокова стратегія, якщо що.ParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:54Зовсім різний жанр, тут RPG з відкритим світом, а там пошагова стратегія взагалі
-
ParaShoK
Member
Зрозумів, ну мене таке не то ще не приваблює, але якось воно руйнує атмосферу гри для мене.Koluchiy: ↑ 30.01.2026 11:57Я кажу не за Heroes of Might and Magic, а за серію PRG Might and Magic на основі яких вже зробили Heroes of Might and Magic.ParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:54
Зовсім різний жанр, тут відкритий світ, а там пошагова стратегія взагалі
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Покрокова стратегія з елементами RPG , окейGSerjio: ↑ 30.01.2026 11:58M&M це не лише покрокова стратегія, якщо що.ParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:54
Зовсім різний жанр, тут RPG з відкритим світом, а там пошагова стратегія взагалі
-
yariksom
Member
Мені потрібна, я граю виключно в сінгл.
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Щось подібне до ХСОМ?Барбарис: ↑ 30.01.2026 11:25 Задумка цікава. Якщо вийде у них мішанка рпг та недостратегії - можна брати. Подібного наразі ні в кого немає.
-
Барбарис
Member
ParaShoK, 1 сакред. Точніше доповнення до нього
-
Васильович
Member
В свій час ELEX подібний плюралізм технологій гарно обіграла сюжетомParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:50Гра начебто виглядає непогано, але мені особисто не подобається таке, коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя, або пушка, яка стріляє бомбами, що зносить усе село за раз... навіть, якщо ти поступово опинишся в тої локації не одразу, де будуть роботи...але, якось це дивно). Або щіти та мечі, або автомати вже та якийсь інший сеттінг для такого світу, а ось ці фарши зробити і старий світ і впіхнути технлогічну футурустичність, мене трохи лякає.
-
Барбарис
Member
yariksom, то чиста тактика.
А ця подібна до Mount and Blade, але у фентезі та з сюжетом.
Спел форс мала елементи рпг і стратегії. Грав одним героєм, але можна було будувати та набирати армію. Або розкачатись і проходити місії для загону одним гг.
Васильович, в свій час елекс скопіювала різен, а до того готику. Модернова зброя не покращила самоповтор.
А ця подібна до Mount and Blade, але у фентезі та з сюжетом.
Спел форс мала елементи рпг і стратегії. Грав одним героєм, але можна було будувати та набирати армію. Або розкачатись і проходити місії для загону одним гг.
Васильович, в свій час елекс скопіювала різен, а до того готику. Модернова зброя не покращила самоповтор.
Востаннє редагувалось 30.01.2026 12:48 користувачем Барбарис, всього редагувалось 1 раз.
-
unique-neon
Member
Аж флешбеки ловлю від зельд BotW та TotKfantomrulezz: ↑ 30.01.2026 11:42Вангую, що виявиться фуфло
Буду радий помилитися
-
Барбарис
Member
unique-neon, діабло та сакред, тітанквест виходить такі ж гринділки з сюжетом
-
Васильович
Member
Я не грав ні в Risen, ні в Gothic. Так як суто фентезійні сеттінги мене не цікавлять.Барбарис: ↑ 30.01.2026 12:45Васильович, в свій час елекс скопіювала різен, а до того готику. Модернова зброя не покращила самоповтор.
Тому щодо вторинності чи самоповторів в ELEX в мене був імунітет
-
unique-neon
Member
З того всього грав Титан Квест, і ще Грім Давн. Соло мені було досить скучно насправді грати, і соло не проходив. З другом вони йшли таки по веселіше.Барбарис: ↑ 30.01.2026 12:49unique-neon, діабло та сакред, тітанквест виходить такі ж гринділки з сюжетом
А щодо зельд - ті дві названі мною, це там де нінтендо їм змінила радикально жанр, і від старих зельд лишилась тільки назва. Для мене в ботв/тотк одна скукатіща. Зробили величезний опенволд з кількох біомів, кожен біом одноманітний в середині себе, купу часу на траверсал без зустрічання чогось нового і шалена купа грінда і однотипних мобів, які навіть між біомами не відрізняються.
Востаннє редагувалось 30.01.2026 13:03 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
-
Барбарис
Member
unique-neon, тк ще ... Його дійсно не цікаво. Грімдавн веселіше та ближче до діабли.
Васильович, тоді можливо, а мені від 3 готик і 3 різенів взагалі не зайшла- ті ж фракції, сюжет, геймплей. Лише трохи змінюється обгортка, а так дежавю.
Васильович, тоді можливо, а мені від 3 готик і 3 різенів взагалі не зайшла- ті ж фракції, сюжет, геймплей. Лише трохи змінюється обгортка, а так дежавю.