У Steam стартував великий зимовий розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Mike88
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити У Steam стартував великий зимовий розпродаж
Дякую за нагадування, взяв Ace Combat 7 за 79грн :gamer:
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

От би ще часу можна було купити на те все.
Mumik
Member

Повідомлення

Час знову скупляти ігри в які я ніколи не буду грати.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Ігор в бібліотеці якраз хоч одним місцем їсти можна, а от часу на них немає взагалі, та навіть коли він є то не до ігор.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 18.12.2025 22:52 Ігор в бібліотеці якраз хоч одним місцем їсти можна, а от часу на них немає взагалі, та навіть коли він є то не до ігор.
То доросле життя, все меньше бажання і можливостей бавитися, особливо у беззмістовні мережеві тамкіллери.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Vpupkin
Ну я дійсно згоден, що бажання грати у відеоігри стало дійсно менше, але щоб воно зникло взагалі то точно ні.
Думаю правильніше сказати, змінились пріоритети та додались інші інтереси/потреби.
Smilodonius
Junior

Повідомлення

Кроме Kingdom Come: Deliverance II и ARC Raiders ничего свежего и интересного не вижу. Все те же игры уже несколько лет еще и по той же цене продаются.
7mindfields
Member

Повідомлення

Smilodonius: 19.12.2025 00:33 Все те же игры уже несколько лет еще и по той же цене продаются.
На сталкера 2 вперше 40% знижка :D
daesz
Member

Повідомлення

Більшість ігорів, нажаль, по тих же цінах, що були в межах попередніх декількох місяців на менших розпродажах або паблішер сейлах. Олсо, аутлос все ще -70%, ждемс на -95%.
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2025 00:51Більшість ігорів, нажаль, по тих же цінах, що були в межах попередніх декількох місяців на менших розпродажах або паблішер сейлах.
Є таке. Відкрив вішліст і побачив рівно ті самі знижки, що й в усі попередні великі і малі розпродажі за останній рік.

P.S. Shadow of the Erdtree досі без знижки, вже півтора року з релізу. Не те, що я не можу її купити за фул-прайс, але звик такі речі на розпродажах брати.
MqM
Member

Повідомлення

Vpupkin: 18.12.2025 23:53
Ekz0rcyst: 18.12.2025 22:52 Ігор в бібліотеці якраз хоч одним місцем їсти можна, а от часу на них немає взагалі, та навіть коли він є то не до ігор.
То доросле життя, все меньше бажання і можливостей бавитися, особливо у беззмістовні мережеві тамкіллери.
Дійсно добротних ігор з дорослим сюжетом обмаль.
А от таймкілери свою роль швидкої розваги виконують не примушуючи гравця до проходження сюжету, який зараз модно до 100 годин розтягувати, як мінімум
KPAH
Member

Повідомлення

Целая пачка исторических минимумов по ценам, давно такой хорошей распродажи не было, я думал некоторые игры уже не опустятся до таких значений. По типу Dragon Age.
Vpupkin
Member

Повідомлення

MqM: 19.12.2025 01:39Дійсно добротних ігор з дорослим сюжетом обмаль.
А от таймкілери свою роль швидкої розваги виконують не примушуючи гравця до проходження сюжету, який зараз модно до 100 годин розтягувати, як мінімум
Я втомлююся від 100 годинних пригод десь посередені, або ж граю потрошку місяцями.
Мій улюблений формат це гра на 8-10 годин, як Hellblade або Soma, максимум змісту за короткий час.
lividum
Member

Повідомлення

Не хотят продать мне Эрдтри со скидкой. Уже второй год :lol: Ну и ладно. Все равно до конца не прошел бы точно ибо длц у фромов невменяемые)) А так все скидки одни и те же. По вишлисту ноль изменений. Буду ждать новые проекты. И так есть во что играть :laugh:
doc-oc
Member

Повідомлення

7mindfields: 19.12.2025 00:48
Smilodonius: 19.12.2025 00:33 Все те же игры уже несколько лет еще и по той же цене продаются.
На сталкера 2 вперше 40% знижка :D
Невиданная щедрость! Теперь игра стоит столько, сколько и стоила с самого начала предзаказа :laugh:
Nekros
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2025 00:51 Олсо, аутлос все ще -70%, ждемс на -95%.
Зображення
Краще пограй у Jedi survivor. Пройшов і дуже кайфанув :super:
Vpupkin
Member

Повідомлення

doc-oc: 19.12.2025 03:51Невиданная щедрость! Теперь игра стоит столько, сколько и стоила с самого начала предзаказа
От тільки зараз ви набагато краще розумієте, за що платите.
Demedik
Member

Повідомлення

Vpupkin: 19.12.2025 04:14 От тільки зараз ви набагато краще розумієте, за що платите.
А тогда поддержали нашего разработчика, который отказался от северной(не знаю насколько можно на них на этом форуме ругаться) локализации и поддерживает наших.
kino30055
Junior

Повідомлення

Придбав TLOU 1 + 2, God of war, The Medium, Baldur's gate 3, Death Stranding, Dark Pictures house of ashes
Nekros
Member

Повідомлення

Demedik: 19.12.2025 04:53 А тогда поддержали нашего разработчика, который отказался от северной(не знаю насколько можно на них на этом форуме ругаться) локализации и поддерживает наших.
Досі не розумію навіщо вони залишили субтитри на свінособачій. Мало того, на них (судячи з робіт на артстанціі) ще багато 3д з ₚосії працювало, котрі робили зброю, і робили публікації в момент релізу, по якимось домовленостям з gsc та щоб бути на хайпі
Востаннє редагувалось 19.12.2025 06:44 користувачем Nekros, всього редагувалось 3 разів.
Відповісти