З цього треба було і починати новину.а також готує ремейки Max Payne 1 і 2.
Хтось в курсі що там з правами на франшизу? У ремеді тільки 1 і 2, чи можливі продовження?
Remedy тут вже взагалi як розробник. Фiнансування ремейкiв та повнi права на серiю Max Payne y Rockstar Games.waryag: ↑ 12.08.2025 14:46 Пропоную обговорити Remedy визнала незадовільні продажі FBC: Firebreak та похвалилася тиражем Control
Хтось в курсі що там з правами на франшизу? У ремеді тільки 1 і 2, чи можливі продовження?
як на мене кращий "пейн" був від рокстар, а саундтрек там який, ухх. хоч перші частини проходив ще в ті часи, але саме остання найбільше сподобалась.waryag: ↑ 12.08.2025 14:46 Пропоную обговорити Remedy визнала незадовільні продажі FBC: Firebreak та похвалилася тиражем Control
О так, момент з цим треком запам'ятався в грі більш за все і надовго.Enjthesilence: ↑ 12.08.2025 15:19 як на мене кращий "пейн" був від рокстар, а саундтрек там який, ухх. хоч перші частини проходив ще в ті часи, але саме остання найбільше сподобалась.
Remedy Entertainment підьбила фінансові підсумки
Блин, я если б щас не зашёл новости почитать, то и не узнал бы, что оно уже вышло. Цонтрол, кстати, тоже шляпа. Технодемка лучиков с трёхкнопочной механикой. Не туда свернули, я считаю.реліз відбувся в червні, не виправдав очікувань студії