Відкритий бета-тест Battlefield 6 став найуспішнішим в історії серії. Понад півмільйона одночасних гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
bes
Member

Повідомлення

proos
Member

Повідомлення

Большое и нечего добавить) Что хотели, то и получили. Игра лично меня вернула во времена третьей части, набегал 15 часов, качнулся до 17 лвл, три оставил на сл викенд)
спойлер
Жаль что в своём распоряжении имею локоть теннисиста на правой руке и приходиться играть через боль из за того что мышку держу.
Пробовал играть на дуалсенсе, но совсем не та скорость.
ЕА в этот раз не подвела и всё очень понравилось, ну по крайней мере пока)
Единственное что не понравилось, это то что у медика аптечку убрали из основных гаджетов и всунули щит, надеюсь после релиз её можно будет забиндить как удобно.
Жду четверг, новую карту и мой любимый режим rush :super:
Востаннє редагувалось 11.08.2025 10:40 користувачем proos, всього редагувалось 1 раз.
stoned
Member

Повідомлення

найуспішнішим в історії серії
Й найбільш стабільним в порівнянні з тим, що було в бетках 2042/4/3. :up:
Настільки файно, що фантом взяв без роздумів.
спойлер
Особливо козирно виглядає без худу.
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Востаннє редагувалось 11.08.2025 10:49 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
ASTON
Member

Повідомлення

bes: 11.08.2025 10:27 Надо было всего то 10 лет выпускать полную шляпу
Battlefield 2 був топчиком: грати в парі чи трійці там було кайф. Коли повний екіпаж на гелікоптер, чи трійка на танк заходила. Підсвітка лазером+джавелін творили дива.
Або снайперами висадитися десь в дупі світу і поставити отой радар на відновлення. І звідти розстрілювати базу, наприклад, поки намагалися викурити тебе.
Тож не надо гнати. Це була майже завжди каайфова гра для команди. Купа спогадів веселих.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

EA може все просрати)) Вони дуже хочуть свій "кол оф дюті", пам'ятаю батлфронт 2 бетку і що вийшло на релізі :rotate:
що до бетки, з тих карт що є, дуже тісно, звичайно непотрібні пусті карти 2042, але те що дали на бетку занадто "стиснуте". мувмент і ганплей - гірші за колду, все інше - краще. з того що не сподобалось - вся зброя ідентична, нецікавий лазерган, неважливо пп чи штурмовка, сподіваюсь в релізі напхають "унікальні" стволи з якими цікаво грати
бажання купити після бетки залишилось, в останнє таке було з бф1, окрема дяка за нормальний цінник
Востаннє редагувалось 11.08.2025 10:51 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
Grava
Member

Повідомлення

ASTON: 11.08.2025 10:46Battlefield 2 був топчиком
Тож не надо гнати
Так він не 10 а 20 років тому вийшов)
ASTON
Member

Повідомлення

Подивився в аплікації EA (спеціально довелося скачнути) - мова про Battlefield 3. Мабуть. Забув в якій найбільш фаново було. 4 версії Батли куплено було за ці часи, давно не грав, плутаю.
bes
Member

Повідомлення

ASTON: 11.08.2025 10:51 Подивився в аплікації EA (спеціально довелося скачнути) - мова про Battlefield 3. Мабуть. Забув в якій найбільш фаново було. 4 версії Батли куплено було за ці часи, давно не грав, плутаю.
Мужик ты даже не помнишь во что ты играл :laugh: :lol: . 10 лет это от bf 1. Ох уж эти фанаты франшизы которые последний раз играл в бф3
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Вийшло непогано.
Сподобалась механіка ресу, коли ти віттягуєш тіпа до своїх і ресаєш
Техніка стала значно краще відчуватись - маса, динаміка. Бо в попередній наче в аркаду зайшов. Але немає можливості міняти модулі на техніці, може через те що бета. Але коли вистреляв боєзапас то він сам поповнюється дуже повільно і якщо ти в гущі подій то без основного ствола.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.08.2025 10:48 EA може все просрати)) Вони дуже хочуть свій "кол оф дюті", пам'ятаю батлфронт 2 бетку і що вийшло на релізі :rotate:
бф2 на релізі всрався капітально, але його не закинули і добряче доробили, прибрали дибільну монетизацію і гра через 6 років вдруге народилась, можливо зробили висновки, подивимся як тут буде
Enjthesilence
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 11.08.2025 11:17
Enjthesilence: 11.08.2025 10:48 EA може все просрати)) Вони дуже хочуть свій "кол оф дюті", пам'ятаю батлфронт 2 бетку і що вийшло на релізі :rotate:
бф2 на релізі всрався капітально, але його не закинули і добряче доробили, прибрали дибільну монетизацію і гра через 6 років вдруге народилась, можливо зробили висновки, подивимся як тут буде
чудово, але я не з тих хто закриває очі на відверте лайно від розробників) знаю, що все прибрали, а 6 років це просто чудово так. просто галочку собі зробив і все, довіряти ЕА - ну таке) грі успіхів звичайно, я ж обома руками "ЗА"
Earanak
Member

Повідомлення

Прям по самым первым впечатлениям мне не особо зашла.
Но наиграв 18 часов в итоге все таки притерся к игре и норм в целом.

Остальное думаю зависит от того насколько разрабы будут вкладываться в допил игры. Все еще под впечатлениями от годной (на мой взгляд) оптимизации. С богоподобным лучшим движком в мире (UE5) я просто уже забыл что это такое, когда игра не фризит, утилизирует плотно проц и видяху и выдает норм фреймрейт на близких к высоким настройкам. Чудо чудное. Забытые технологии )) Ну и еще, я ожидал проблем с серверами, тикрейтом и прочим, и внезапно. Ни одного дисконнекта, ни разу не помню что бы я как то был уверен что я должен попадать по врагу а не попадаю. Или когда меня убили за стеной. Невероятно, они что вообще ахренели там делать еще и норм неткод ? Дичь просто. Они наверное отстали от современных трендов :facepalm:
ASTON
Member

Повідомлення

bes: 11.08.2025 10:55
ASTON: 11.08.2025 10:51 Подивився в аплікації EA (спеціально довелося скачнути) - мова про Battlefield 3. Мабуть. Забув в якій найбільш фаново було. 4 версії Батли куплено було за ці часи, давно не грав, плутаю.
Мужик ты даже не помнишь во что ты играл :laugh: :lol: . 10 лет это от bf 1. Ох уж эти фанаты франшизы которые последний раз играл в бф3
У мене 4 Батли куцплено було, перша B-2, Bad Company, B-3 і зробив помилку із B-V
Грав в них так, років 10+ назад.
Я не дуже пам'ятаю ті часи, це вже як пару життів назад, тож чого дивного?
Я не фанат гри, просто тоді подобалася гра. Потім перестали подобатися нові серії, пропускав.
SmileKnight
Member

Повідомлення

proos: 11.08.2025 10:29 Большое и нечего добавить) Что хотели, то и получили. Игра лично меня вернула во времена третьей части, набегал 15 часов, качнулся до 17 лвл, три оставил на сл викенд)
ЕА в этот раз не подвела и всё очень понравилось, ну по крайней мере пока)
Единственное что не понравилось, это то что у медика аптечку убрали из основных гаджетов и всунули щит, надеюсь после релиз её можно будет забиндить как удобно.
Жду четверг, новую карту и мой любимый режим rush :super:
:beer:
Ооо, даааа, мне тоже зашло :super:
А я вчера все же добил 20 лвл B-)

За медика соглашусь, надеюсь они действительно дадут возможность замены гаджета :rotate:
Ждем 14-17 августа и тогда может сорвусь и возьму предзаказ уже :laugh: :gigi:
proos
Member

Повідомлення

SmileKnight
Ну предзаказ точно не буду делать, но на релизе скорее всего что буду брать, будет видно по финансам)

Отправлено спустя 5 минут 35 секунд:
Enjthesilence: 11.08.2025 10:48мувмент і ганплей - гірші за колду
И это замечательно, потому что это батла, а не колда) Если честно, то с этими школотронскими мувментами достали уже)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

proos: 11.08.2025 12:19 SmileKnight
Ну предзаказ точно не буду делать, но на релизе скорее всего что буду брать, будет видно по финансам)

Отправлено спустя 5 минут 35 секунд:
Enjthesilence: 11.08.2025 10:48мувмент і ганплей - гірші за колду
И это замечательно, потому что это батла, а не колда) Если честно, то с этими школотронскими мувментами достали уже)
Ага, саме тому мувмент максимально схожий на останні частини колди))) Зампелла хоче отримати свій ревендж, як раз таки 6а частина більше схоже на колду ніж на бф в цьому плані, це очевидно абсолютно всім хто грав в старі частини бф, цей мувмент на спідах зі стрибками на спину - це не бф, а код, як і лазергани, які контроляться з закритими очима) зайди в 3й бф, візьми «скар» та постріляй, або в бф4 подивись за настильністю кулі зі снайпи
Востаннє редагувалось 11.08.2025 12:56 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 4 разів.
Devijack
Member

Повідомлення

proos: 11.08.2025 12:19И это замечательно, потому что это батла, а не колда)
Мабудь посил не зрозумілий. Він мав на увазі що у колди все погано а тут ще гірше. Особисто мені не подобається знімати снайперів з гори на кулеметі. Зброя надто влучна. З любої гвинтівки зажав мишу і цілься як снайпер набігу, ніякого розкиду, ніякої фізики, ніякої балістики. Для мене найкрутіший шутінг був у БФ2 там кожна гвинтівка жила своїм життям і щоб влучно стріляти доводилось вчитись. Бо зажавши гачок тримаючи ПКМ ти його не втримаєш в руках. А тут кулемет це пір'їнка зі снайперскими здібностями. А дробовик це палка ваншотилка.
Сюди б фізику та руйнацію з BC2 та балістику з BF2 але мрії мрії.
sensor
Member

Повідомлення

Попробовал, понравилось...
Но, почему-то fps был совсем ужасный 40-50:( ... не успел выяснить причину, всё выкручено было на минимум + FHD. (ноут 7435HS\32Гб\4070)
2042 на порядок лучше идёт.

Вылез прикольный глюк с wifi, почему-то скорость падала до 1мбита... с дикими задержками, помогало только переплдключение. Вылезло чётко, на этом бета тесте.
lamer
Member

Повідомлення

Проблема з хітрегом нікуда не ділась. Стало де що краще. Якщо раніше до сервера не доходило 15-20% попадань (в моєму випадку), то зараз десь 5-10%.
Чітери були навіть в перший день. Офійійно EA зарегала быля 330 тисяч випадків спроб читінгу і 100 тис. звернень гравців.
Понерфіли авіацію, що добре. Вертольотні задроти не зможуть портити гру іншим. Також інженер може мади одночасно і гранотомет і пзрк.
Танк теж можна винести з 1-2 пострілів в корму. Що теж непогано. Однак на бронеавтомобиль одной ракети недостатньо.
В цілому виглядає як третя батла, але відчуття всеж таки інши, зброя поводить себе по іншому. На ефективність дуже впливає обвіс.
В цілому дуже непогано, іграбельно, але вау еффекту не було.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

lamer: 11.08.2025 12:59 Проблема з хітрегом нікуда не ділась. Стало де що краще. Якщо раніше до сервера не доходило 15-20% попадань (в моєму випадку), то зараз десь 5-10%.
Чітери були навіть в перший день. Офійійно EA зарегала быля 330 тисяч випадків спроб читінгу і 100 тис. звернень гравців.
Понерфіли авіацію, що добре. Вертольотні задроти не зможуть портити гру іншим. Також інженер може мади одночасно і гранотомет і пзрк.
Танк теж можна винести з 1-2 пострілів в корму. Що теж непогано. Однак на бронеавтомобиль одной ракети недостатньо.
В цілому виглядає як третя батла, але відчуття всеж таки інши, зброя поводить себе по іншому. На ефективність дуже впливає обвіс.
В цілому дуже непогано, іграбельно, але вау еффекту не було.
Я на винищувачах анігілію сервер)) Автопушка збриває за секунду все вороже повітря, бомба - імба, яка кдшиться на ремонті (треба фіксити), комбо «ракета + бомба» збриває танчик за секунду
Відповісти