Чутки: The Witcher 3: Wild Hunt може отримати ще одне сюжетне доповнення

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Чутки: The Witcher 3: Wild Hunt може отримати ще одне сюжетне доповнення
Зроблять сюжетне доповнення про Цірі, щоб підвести до сюжету Відьмаки4 :)
dead_rat
Member

Повідомлення

Shut up and take my money!
D_ad
Member

Повідомлення

Може вийде, може не вийде...
Чому...?
Так 10 років грі, чому б і ні?
Дійсно...

Навіщо такі новини?
Neuropunker
Member

Повідомлення

Не бачу жодного мінусу.
Lekrs
Member

Повідомлення

Чутки...
Preacher
Junior

Повідомлення

Було б круто. Одна з улюблених ігор.
big_bang
Member

Повідомлення

Зараз Fool’s Theory офіційно працює над ремейком першого «Відьмака», який отримає великий відкритий світ і перейде на рушій Unreal Engine 5.

я дуже хотів пройти старих відьмаків але бойовка і загальний графон завжди відштовхували
ідея мені до смаку і думаю багато хто оцінить ці старання... ну, от нахіба Unreal Engine 5 ???
це ж самий забаганий рушій на сьогодні, чи я помилюся ?
Georgin
Member

Повідомлення

big_bang

Не помиляєтесь, але ніхто зараз не хоче витрачати ресурси на розробку свого рушія, а сильних конкурентів у UE5 немає.
Переважна більшість розробників 3D-ігор хоче просто напхати ассетів з нього чи Unity у свою неоптимізовану срань гру і радіти життю.

Хоча може саме цього разу станеться диво і заради такої франшизи розробники вкладуть душу у оптимізацію.
Devijack
Member

Повідомлення

Дайте вже діду вмерти та робіть швидше нового відьмака.
Afit
Member

Повідомлення

big_bang: 12.06.2025 16:40 Зараз Fool’s Theory офіційно працює над ремейком першого «Відьмака», який отримає великий відкритий світ і перейде на рушій Unreal Engine 5.

я дуже хотів пройти старих відьмаків але бойовка і загальний графон завжди відштовхували
ідея мені до смаку і думаю багато хто оцінить ці старання... ну, от нахіба Unreal Engine 5 ???
За оптимізацію повинні відповідати розробники, а рущій має непогані можливості. Хоча насправді більш дружелюбнішим до заліза він має стати з версією UE6. Там нарешті буде справжній многопотоковий рендерінг. Бо зараз я так розумію все одно впирається все в декілька ядер. Хоч по моніторингу задіяні всі ядра, але на ділі буде видно, що частина з них не допрацьовує. Саме це повинні докорінно виправити. А так то картинку він видає просто чудову. Взяти хоча би Сталкер 2 чи GZW.
Georgin
Member

Повідомлення

Afit

Дійсно, оптимізацію повинні відповідати розробники. І вони забивають на це бовт.

У STALKER 2 розробники вирішили схитрувати і одним рішенням "вполювати двох зайців" - використати апскейлер як "шумодав" для візуальних артефактів та оптимізатор швидкодії.
Якщо вимикаєш апскейлер - отримуєш не тільки звірячи провали FPS навіть на потужних системах, але й сильні візуальні шуми на об'єктах, особливо на листі.

Ну а щодо рушія, то в нього є фундаментальні недоліки. Наприклад, візуальний ефект "листя на вітру", де листки "появляясь ниоткуда пропадают в никуда".
Його пхають в кожну гру на UE5 і це вже стало мемом. Я не знаю, чому не можна зробити цей ефект нормально. Таке враження, що якщо це листя хоч на 30 секунд затримається на землі,
то від такого навантаження згорить навіть 'El Capitan'.
Donate
Member

Повідомлення

Afit: 12.06.2025 17:58
big_bang: 12.06.2025 16:40 Зараз Fool’s Theory офіційно працює над ремейком першого «Відьмака», який отримає великий відкритий світ і перейде на рушій Unreal Engine 5.

За оптимізацію повинні відповідати розробники, а рущій має непогані можливості. Хоча насправді більш дружелюбнішим до заліза він має стати з версією UE6. Там нарешті буде справжній многопотоковий рендерінг. Бо зараз я так розумію все одно впирається все в декілька ядер. Хоч по моніторингу задіяні всі ядра, але на ділі буде видно, що частина з них не допрацьовує. Саме це повинні докорінно виправити. А так то картинку він видає просто чудову. Взяти хоча би Сталкер 2 чи GZW.
О це мені так про 3 а потім 4 а потім 5 розповідали. Воно як лагало як лайно все життя, так і лагає зараз.
КурткаБейн
Member

Повідомлення

хотілось навіть не сюжетне доповнення, а нормальну бойову систему. Після Цусіми, Відьмак з мечем наче дитсадок з деревяними палками. Улюблена гра, але на жаль тільки на один раз через бойовку
Ijachok
Member

Повідомлення

Neuropunker: 12.06.2025 16:19 Не бачу жодного мінусу.
Всі мінуси зібрав D_ad :gigi:
Rabbitultra
Member

Повідомлення

Donate: 12.06.2025 19:56
Afit: 12.06.2025 17:58

О це мені так про 3 а потім 4 а потім 5 розповідали. Воно як лагало як лайно все життя, так і лагає зараз.
Треба просто дотерпіти до 6 анріала, потім скажуть що просто треба його допиляти, потім будуть говорити що треба чекати 7, щасливе число. Короче треба ще трохи потерпіти
Alligator
Member

Повідомлення

D_ad: 12.06.2025 15:55 Може вийде, може не вийде...
Чому...?
Так 10 років грі, чому б і ні?
Дійсно...

Навіщо такі новини?
Бо анонсована 4 серія і відносно не так давно оновлено візуал відьмака 3? :idea:
lostsoulforever
Member

Повідомлення

Georgin: 12.06.2025 18:48 У STALKER 2 розробники вирішили схитрувати і одним рішенням "вполювати двох зайців" - використати апскейлер як "шумодав" для візуальних артефактів та оптимізатор швидкодії.
Якщо вимикаєш апскейлер - отримуєш не тільки звірячи провали FPS навіть на потужних системах, але й сильні візуальні шуми на об'єктах, особливо на листі.
оце ти разуміст канеш, оце ти діло розкрив, я не буду захищати криворучок із гсц, але така чепуха на УЕ5 в усіх ігра, у вільний час почитай що таке ТАА, люмен, наніти і може зрозумієш чому так вишло
daesz
Member

Повідомлення

Rabbitultra: 12.06.2025 23:36

Треба просто дотерпіти до 6 анріала, потім скажуть що просто треба його допиляти, потім будуть говорити що треба чекати 7, щасливе число. Короче треба ще трохи потерпіти
Надіюсь, онуки моїх онуків чогось та й дочекаються :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

big_bang: 12.06.2025 16:40я дуже хотів пройти старих відьмаків але бойовка і загальний графон завжди відштовхували
А які альтернативи? Юніті? Край енжін? Так вони всі чутливі до кривизни рук розробника.

Одна з переваг і проблем УЕ5 - він дозволяє навалити графонію в невеликому бюджеті, так що гра сприймається набагато дорожче, чим є, і породжує високі очікування. На юніті теж величезна купа кривих і глючних ігор, але вони в масі і сприймаються як дешеві ігри.
avuremybe
Member

Повідомлення

Rabbitultra: 12.06.2025 23:36

Два-три тижні.
Максимум - п'ять.
(С)
Відповісти