0kie: ↑
24.08.2025 04:44
Верхняя крышка типа как на моём Jonsbo D41 - сплошная перфорированная панель, которая имеет хорошую пропускную способность воздуха и при этом не является обычной сеткой, также имеет отличную жёсткость, чтобы выдержать даже кота.
Я подивився на цей джонсбо. Для мене це як купити собі фольцваген гольф. Просто машина, просто возить. Їдеш, залишаєш на парковці, ніколи не обертаєшся, коли відходиш, можеш сплутати з іншими. Не моя тема, вибач.
До того ж: 440*407*205
Порівняємо: 310*410*202
Довжина для мене важлива (відступ від стіни)
Жлдних образ прихильникам цього джонсбо або фольців
Шланги привык видеть красиво выгнутые - кастомная водянка подразумевает красоту и эффективность. В итоге у тебя ни красоты, ни эффективности.
І от знов і знов. Чому я МУШУ робити так, як роблять всі, якщо мова йде про візуал? Та й розуміння краси в усіх різне
Ефективність це ти про шо? Ефективнісь з панелями при майже бесшумній роботі зараз є на рівні, кращому за сердні кулери, які працюють у відкритому корпусі. Тобі б ото тільки знайти, до чого доєбатися
Так что подсветку внутри лучше вообще убрать. Чтобы внутренности не показывать.
Ну, якщо саме тобі не подобається, це не означає, шо не подобається мені, що є для мене важливим. Вимкнути підсвітку або налаштувати яскравість я можу завжди, вона виведена на АРГБ поканально. Але задумався про матове маленьке скло над монітором замість прозорого, теж ідея норм, потрібно буде спробувати
waryag: ↑
24.08.2025 06:47
Логічно було б продовжити тему тетріса, але як це зробити красиво і не за всі гроші світу?
Дивитися інші кастоми, може щось сподобається.
Полістірол коштує копійки. Порізка 200гривень за один заход, тому це дешево
Думаю над темою тетріса, але поки не знаю. Щось на примірці виглядає дивно якось
А зачем стремиться в кастоме к типичному масс-маркет решению?

Так, дякую. Саме це я й кажу
Колись все було вже в світі модінгу. Від встановлення світлодіодіків до встроювання компів у предмети. Але це ж хтось робив вперше. А так би зустрів хейтерів і ми б ніколи не побачили компів в пилесосах чи акваріумах
"Мы перестали делать глупости, а это признак старости" (с) Ипполит