Microsoft розіграє мільйон доларів серед користувачів Edge і Bing

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MadONYX
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Microsoft розіграє мільйон доларів серед користувачів Edge і Bing

Как тольок майки уже не пытаються пересадить людей с хрома и гугл поиска.
Но что то пока не выходит
Guest003
Member

Повідомлення

MadONYX: 04.11.2024 14:59 Предлагаю обсудить Microsoft розіграє мільйон доларів серед користувачів Edge і Bing

Как тольок майки уже не пытаються пересадить людей с хрома и гугл поиска.
Но что то пока не выходит
Не знаю, я сам перейшов з хрому на edge, бо він об'єктивно набагато швидший за хром зараз. Усі застосунки з хрому на ньому працюють без проблем. Пам'яті жре менше.
Nikoliasik_Zeus
Member

Повідомлення

брати участь у розіграші можуть тільки користувачі зі США, Пуерто-Рико, Канади, Великої Британії, Франції та Німеччини
:lol:
Melki
Member

Повідомлення

и даже ВПН не помогает
Guest003: 04.11.2024 15:16Не знаю, я сам перейшов з хрому на edge, бо він об'єктивно набагато швидший за хром зараз. Усі застосунки з хрому на ньому працюють без проблем. Пам'яті жре менше.
так это один и тот-же браузер
Guest003
Member

Повідомлення

Melki: 04.11.2024 15:29 так это один и тот-же браузер
рущій один і той же, але працюють вони взагалі не однаково.
Donate
Member

Повідомлення

Guest003: 04.11.2024 15:41
Melki: 04.11.2024 15:29 так это один и тот-же браузер
рущій один і той же, але працюють вони взагалі не однаково.
Тому що на хромі не можуть увімкнути до останнього вже скролл за замовчуванням... Завезли там це більше року напевно :facepalm:
chrome://flags
#windows-scrolling-personality
Зображення

Added in 4 minutes 53 seconds:
Guest003: 04.11.2024 15:16Пам'яті жре менше.
Відрив два голі браузери :gigi:
спойлер
Зображення
Rucha
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2024 16:00 Відрив два голі браузери :gigi:
І що? Пам'ять може використовуватись в якості кешу, а це пришвидшує продуктивність.
The_Rusik
Member

Повідомлення

А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
nazar-pc
Member

Повідомлення

Відчайдушно
PCюк
Member

Повідомлення

Nikoliasik_Zeus: 04.11.2024 15:26
брати участь у розіграші можуть тільки користувачі зі США, Пуерто-Рико, Канади, Великої Британії, Франції та Німеччини
:lol:
Наверное, в остальных странах Edge уже доминирует, а здесь не сдаются. Пошли на отчаянный шаг.

Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
The_Rusik: 04.11.2024 16:20 А реально, есть альтернатива хрому?
Ну я вот Firefox'ом пользуюсь. А что такого в том хроме, что ему нужна альтернатива?
ROG__84
Member

Повідомлення

Ну последние пару лет Edge работает вполне достойно,2 года как перешол с Хрома.
Graveworm
Member

Повідомлення

The_Rusik
Фурріфокс
mrigi
Member

Повідомлення

The_Rusik: 04.11.2024 16:20А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
duckduckgo browser. там навіть вбудований плеер для ютубу який ріже рекламу для гопоти яка зажала 5 баксів на преміум
MqM
Member

Повідомлення

The_Rusik: 04.11.2024 16:20 А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
дійсно, як це так не хочуть повністю безкоштовно працювати, обнагліли вкрай скажи?
The_Rusik
Member

Повідомлення

Ну так пусть сделают платную версию. Я куплю. Но не подписку каждый месяц. То уже для немамонтов. Не моя тема.
PCюк
Member

Повідомлення

The_Rusik: 04.11.2024 18:46 Ну так пусть сделают платную версию. Я куплю. Но не подписку каждый месяц. То уже для немамонтов. Не моя тема.
Подписка, это возможность косить бабло практически ничего не делая. А чтобы продавать каждый год, надо выпускать что-то новое и интересное. А индустрия эта уже выдыхается: телефоны одинаковые, процы по пару процентов прироста и т.д. Поэтому вся индустрия стремится к подпискам и одноразовым девайсам.

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
The_Rusik: 04.11.2024 18:46 Но не подписку каждый месяц.
Я вот думаю, если наш простой работяга будет оплачивать все эти подписки, много на жизнь останется?
Melki
Member

Повідомлення

PCюк: 04.11.2024 18:53 если наш простой работяга будет оплачивать все эти подписки, много на жизнь останется?
смотря где ваш простой работяга работает
Lekrs
Member

Повідомлення

Думаю, багато серед тих хто спробує браузер через розіграш, залишиться на ньому, на данний момент він кращий серед них.
SnqzUA
Junior

Повідомлення

mrigi: 04.11.2024 18:29
The_Rusik: 04.11.2024 16:20А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
duckduckgo browser. там навіть вбудований плеер для ютубу який ріже рекламу для гопоти яка зажала 5 баксів на преміум
Откуда вы берете эти сраные 5 долларов?
Я плача 149 грн уже больше года
5 аккаунтов, юмузыка/ютуб премка :rotate:
MqM
Member

Повідомлення

The_Rusik: 04.11.2024 18:46 Ну так пусть сделают платную версию. Я куплю. Но не подписку каждый месяц. То уже для немамонтов. Не моя тема.
а рекламу дивитися це велика втрата? як же ви жили в часи телебачення?)
Відповісти