Бачу, свято не закінчується
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Давно вже так і було, поки хтось не придумав порізати повну гру і кавалок коду продавати як dlc, а далі понесло в різних варіаціях, років 15 як мабуть +/-.Lekrs: ↑ 03.11.2024 13:53 Як на мене, dlc взагалі не потрібні. Потрібно одразу робити повноцінну гру, і переходити до розробки іншої.
"відмінна космоопера" закінчилась 7 років назад: "Mass Effect: Andromeda"StingerYar: ↑ 03.11.2024 13:53 Руки геть від Mass Effect!![]()
"Цей" Bioware зробить там діалоги рівня школи Вася 5-В, де максимальні проблеми будуть виглядати як "ой, мою особистість не приймає моя сім'я, плак-плак-плак", а персонажі будуть наративити "ой дивись, який лазер, я думаю його треба навести на двері" наче гравець мозка не має... і буде в нас не рятування галактики і відмінна космоопера, а якась дичина в академії N7![]()
Как это переходить а бабло, выпустят при околонулевых затратах тебе платный скин на какой то доспех или меч и соберут с фанатов миллиончик другой если игра популярна.Lekrs: ↑ 03.11.2024 13:53Як на мене, dlc взагалі не потрібні. Потрібно одразу робити повноцінну гру, і переходити до розробки іншої.
Road to Gehenna считаю лучшим DLC который когда-либо делалиDEF__IniT__: ↑ 03.11.2024 15:07 Lekrs
Про взагалі не згоден
Часто це реально доповнення до повноціннї гри
З останіх длс які проходив Talos Principle: Road to Gehena, Besiege: The Splintered Sea, Factorio: Space Age, Outer Wilds: Echoes of the Eye.
У всіх випадках це чудове доповнення до основної гри без необхідності в новій частині
Вона закінчилась на кінцівці МЕ3... Найобідніше було тим, хто бережно імпортував свої сейви з 1-2 частин щоб дізнатись, що в результаті воно ні на що не вплине, кайф)Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 14:27"відмінна космоопера" закінчилась 7 років назад: "Mass Effect: Andromeda"StingerYar: ↑ 03.11.2024 13:53 Руки геть від Mass Effect!![]()
"Цей" Bioware зробить там діалоги рівня школи Вася 5-В, де максимальні проблеми будуть виглядати як "ой, мою особистість не приймає моя сім'я, плак-плак-плак", а персонажі будуть наративити "ой дивись, який лазер, я думаю його треба навести на двері" наче гравець мозка не має... і буде в нас не рятування галактики і відмінна космоопера, а якась дичина в академії N7![]()
Кіберпанк шедевральна гра, одна з найкращих. Як і трилогія масефекту (якщо не рахувати кінцівку 3 частини)Inqizitor2022: ↑ 03.11.2024 15:40 Зачем нужен Масс Эффект, в первых трёх частях были и диалоги уровня 5 класс школы и проблемы уровня "древних убили роботы, злодеи пытаются помочь роботам завоевать галактику", и только великий Шепард сможет всё спасти. Да в сравнении с этим Кибербаг 2077 вполне себе хорошая игра.![]()
С таким подходом можно всё упростить и будет всё уровня 5 класса, если так брать всё очень просто, а сложности каждый для себя сам в большинстве создает. Сюжет так и рисуется, каждый борется за своё превосходство, и здесь уже идет сюжет, наполнения происходящего от точки А к точке Б. Киберпанк ни чем не отличается, просто другое наполнение событий, а суть всегда одна +-.Inqizitor2022: ↑ 03.11.2024 15:40 Зачем нужен Масс Эффект, в первых трёх частях были и диалоги уровня 5 класс школы и проблемы уровня "древних убили роботы, злодеи пытаются помочь роботам завоевать галактику", и только великий Шепард сможет всё спасти. Да в сравнении с этим Кибербаг 2077 вполне себе хорошая игра.![]()
Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 14:27"відмінна космоопера" закінчилась 7 років назад: "Mass Effect: Andromeda"
Дропни вони плашку "Mass Effect" - норм гра, як окрема, особливо на фоні сьогоденняGelonyrum: ↑ 03.11.2024 15:50Вона закінчилась на кінцівці МЕ3
Где-то не там смотрите, вот steamdb. Справедливости ради: у игры радикальные проблемы с иммерсией + переписанным миром где вместо крови и жестокости какой-то ути-пути Hogwarts Legacy, персонажами + диалогами, и сочащейся отовсюду woke-повесточкой. По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная, и тем же амерам оно нравится (и неудивительно)vsx: ↑ 03.11.2024 15:42 Кстати оценки у новой DA просто огонь. Люди по достоинству оценили творчество великой компании.
Screenshot_1.png
Хай роблять. Є невелика ймовірність, що будуть прогресувати і випустять щось нормлаьне, ні - біс з ними.StingerYar: ↑ 03.11.2024 13:53Руки геть від Mass Effect!
"Цей" Bioware зробить там діалоги рівня школи Вася 5-В, де максимальні проблеми будуть виглядати як "ой, мою особистість не приймає моя сім'я, плак-плак-плак", а персонажі будуть наративити "ой дивись, який лазер, я думаю його треба навести на двері" наче гравець мозка не має... і буде в нас не рятування галактики і відмінна космоопера, а якась дичина в академії N7
Навчіться відрізняти ревю-бомбінг ображених від оцінок гравців.vsx: ↑ 03.11.2024 15:42Кстати оценки у новой DA просто огонь. Люди по достоинству оценили творчество великой компании.
Це ті люди, які пишуть рецензії після перегляду гри на Ютубіvsx: ↑ 03.11.2024 15:42 Кстати оценки у новой DA просто огонь. Люди по достоинству оценили творчество великой компании.
Screenshot_1.png
Цікаво, що мається на увазі під тим "іншим". Бойовка там нудна. Сайд активностей нема взагалі. Крафту нема. Пазли примітивні. Прокачка якась безтолкова. І навіть шмот намальований на відчепись. Мені трапився шолом без щілини для очей.StingerYar: ↑ 03.11.2024 16:10 По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная
Я играл в эту игру несколько часов и полностью солидарен с оценкой игроков выше. А steamdb мне до одного места, пусть хоть 100% поставят.StingerYar: ↑ 03.11.2024 16:10 Где-то не там смотрите, вот steamdb. Справедливости ради: у игры радикальные проблемы с иммерсией + переписанным миром где вместо крови и жестокости какой-то ути-пути Hogwarts Legacy, персонажами + диалогами, и сочащейся отовсюду woke-повесточкой. По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная, и тем же амерам оно нравится (и неудивительно)![]()
Я теж її так оцінюю, чому мені вчитися? Чи я теж ображений?waryag: ↑ 03.11.2024 16:17 Навчіться відрізняти ревю-бомбінг ображених від оцінок гравців.