TSMC розпочала випуск кристалів для процесорів AMD Ryzen 9000 на фабриці в Аризоні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
VolandInferno
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.01.2025 11:43Щоб потрапити під експортний контроль пристрій має мати сторонню технологію чи компоненту, котра в цьому самому експортному обмеженні числиться.
почитай що таке експортний контроль, тільки не вікіпедію
Scoffer: 10.01.2025 11:43Китайцям, і не китайцям також насрать на ECCN і інші абривіатури
Давай забьемось на 1000уе і я тобі покажу як і кому на що чхать, з документацією, з механізмом перевірки, зі всією мішурою і я тикну тебе пару раз в твій ***оьж. Ідьот?

А ти мені в свою чергу доведеш що їм насрать.

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Публічно заявляю. Scoffer - балабол і дискутує на теми, в яких повний нуль. Я так розумію що в інших питаннях він такий самий спеціаліст.
Востаннє редагувалось 10.01.2025 11:54 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Scoffer
Не перший день, читаю ваші пости і відверто не рідко виникає відчуття ніби у вас роздвоєння особистості, ніби по черзі різні люди свої думки пишуть. Ну от тільки не ображайтесь, нічого особистого.
А що б ви сказали про таку новину на фоні переносу виробництва (диверсифікації?) TSMC до Штатів?
Scoffer
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst
А шо там коментувати? Софтбанк, котрий понабирав кредитів як не в себе, думає куди злити залишки ліквідності? Ну хай спробує, може шось вийде. Хоча дивлячись на те як у нього виходить з арм - затія з напівпровідниками ще більш сумнівна.

Відправлено через 9 хвилин 15 секунд:
Я може чогось не розумію в фінансах, але зазвичай інвестори це ті у кого є зайві гроші і вони хотять їх примножити, а не ті у кого їх немає і вони лізуть в борги щоб накупити акцій в сподіванні що останні виростуть. З таким підходом простіше в рулетку грати. Може у японців кукуха поїхала, масовий психоз на фона старіння нації, хто їх там знає. Не даремно ж ходять чутки що їхня економіка тріщить по швам.
Rabbitultra
Junior

Повідомлення

Все що я зрозумів з теми - що скуф іде в чс, читати те що він пише не розуміючись в питаннях голова болить. Це або прям жирний несмішний тролль, або Данінг-Крюгер.
По темі: добре що тепер і в США виробляють настільки високотехнологічні штуки, давно пора
The Dark Paladin
Junior

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:50
SoVaR: 09.01.2025 17:47забуваш про все що китай продає рашці
Я не забуваю. Я кажу що китайці до нас нейтрали. От абсолютно щирі нейтрали. Продають все всім. І в поточній ситуації коли ми самі залізли до їхнього ворожого табору це чудово. Вони можуть і по-справжньому підтримати орків, а не викачувати з них бабло. А до тебе і подібних така складна концепція не доходить. Розумію, думати складно.

Головне треба пам'ятати шо коли китай зазіхає на тайвань це погано, а коли штати на гренландію, канаду, мексику і панаму то це не це, це інше :lol:
Могут поддержать и потеряют рынок США и ЕС а это 70% китайских товаров, которые будет некуда деть

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Rabbitultra: 12.01.2025 17:50 Все що я зрозумів з теми - що скуф іде в чс, читати те що він пише не розуміючись в питаннях голова болить. Це або прям жирний несмішний тролль, або Данінг-Крюгер.
По темі: добре що тепер і в США виробляють настільки високотехнологічні штуки, давно пора
Скоро и Япония туда присоединится, там тоже строят фабрики, в Китае нет ни единой фабрики способной производить конкурентомпособные чипы. 10 или 7нм в лучшем случае для Китая (не факт что они освоили) это уже древность

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Scoffer: 11.01.2025 02:58 Ekz0rcyst
А шо там коментувати? Софтбанк, котрий понабирав кредитів як не в себе, думає куди злити залишки ліквідності? Ну хай спробує, може шось вийде. Хоча дивлячись на те як у нього виходить з арм - затія з напівпровідниками ще більш сумнівна.

Відправлено через 9 хвилин 15 секунд:
Я може чогось не розумію в фінансах, але зазвичай інвестори це ті у кого є зайві гроші і вони хотять їх примножити, а не ті у кого їх немає і вони лізуть в борги щоб накупити акцій в сподіванні що останні виростуть. З таким підходом простіше в рулетку грати. Може у японців кукуха поїхала, масовий психоз на фона старіння нації, хто їх там знає. Не даремно ж ходять чутки що їхня економіка тріщить по швам.
Так Япония не с ноля же начинает, фабрики строит та же TSMC. Или я не правильно понял твой коммент?

Відправлено через 6 хвилин 28 секунд:
Scoffer: 10.01.2025 11:27 XAMCTBO
Та немає ніякої світової спільноти. Є сасанкції окремовзятих країн, і ще треба довести що обладнання під них підпадає. От наприклад взяти мережеве шось хуавей, так у них там все своє від проца до корпуса, а якщо щось і не своє, то про це ніхто не дізнається просто так. Хто їм може заборонити таке продати? Та ніхто.
Це тільки якщо вони шось ліцензіювали і підписались під подальше нерозповсюдження.
У хуавей да, был широкий спектр возможностей, почти полный цикл освоили в создании смартфонов, однако у них нет производства дисплеев а чипы делал Тайвань на заказ. По сути хуавей чуть больше чем беспомочный, хотя так со всеми брендами кроме одной лишь Самсунг, вот эти ребята могут сделать абсолютно все сами
Відповісти