S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
mult
Member

Повідомлення

Барбарис
Зараз нічого не можливо покласти, сховок показує на карті, коли підходиш до нього він пустий і ніяк не взаємодіє з гравцем.
Це не критично, але за стільки часу можна було поправити.
Освітлення, нове мені краще, не таке переконтращене і темне як раніше, всякі баги з цим освітленням надіюсь поправлять.
NST1983
Member

Повідомлення

Пару моментів.

Пішли з вартою на завдання мочити бандосів. Бандосів замочив - варта чомусь напала на мене. Ну, можливо, так і задумано. Але чому варта шмаляє майже нескінченно і в них не заклинюють автомати? Причому коли їх замочиш, то автомати в них уже зношені й постійно туплять.

Другий момент - майже завалив усю варту і тут вилізла ще купа кабанів. Йо@, а де вони були раніше і чому не валили варту? Я що, якось інакше пахну? :lol:

І ще помітив, що іноді вороги реально респавняться просто з повітря.
Mar0zas
Junior

Повідомлення

Z tym pojawianiem się przeciwników znikąd też mam problem, bo mocno psuje to immersję. Jeśli AI ma działać dynamicznie, to fajnie, ale przeciwnik powinien jednak faktycznie gdzieś być i reagować logicznie na sytuację.

Mam nadzieję, że poprawią jeszcze spawn i zachowanie NPC, bo przy takim klimacie jak w S.T.A.L.K.E.R. 2 takie rzeczy od razu rzucają się w oczy.
NST1983
Member

Повідомлення

Mar0zas: 27.08.2026 11:00 Z tym pojawianiem się przeciwników znikąd też mam problem, bo mocno psuje to immersję. Jeśli AI ma działać dynamicznie, to fajnie, ale przeciwnik powinien jednak faktycznie gdzieś być i reagować logicznie na sytuację.

Mam nadzieję, że poprawią jeszcze spawn i zachowanie NPC, bo przy takim klimacie jak w S.T.A.L.K.E.R. 2 takie rzeczy od razu rzucają się w oczy.
Tak, zgadzam się, kurwa :) Ale ogólnie gra jest ciekawa — wczoraj wieczorem wciągnęła mnie na dobre. :lol:
Patruletz
Member

Повідомлення

кого кого а Зіброва в сталкачі я не очікував почути 😅
NST1983
Member

Повідомлення

Patruletz: 27.08.2026 11:13 кого кого а Зіброва в сталкачі я не очікував почути 😅
Павла?) :lol:
byaka
Member

Повідомлення

Mar0zas: 27.08.2026 11:00 Z tym pojawianiem się przeciwników znikąd też mam problem, bo mocno psuje to immersję. Jeśli AI ma działać dynamicznie, to fajnie, ale przeciwnik powinien jednak faktycznie gdzieś być i reagować logicznie na sytuację.

Чому не державною? :-/
Hotspur
Member

Повідомлення

byaka: 27.08.2026 12:32Чому не державною?
++
Zealoth
Member

Повідомлення

NST1983: 27.08.2026 10:55 Пару моментів.

Пішли з вартою на завдання мочити бандосів. Бандосів замочив - варта чомусь напала на мене. Ну, можливо, так і задумано. Але чому варта шмаляє майже нескінченно і в них не заклинюють автомати? Причому коли їх замочиш, то автомати в них уже зношені й постійно туплять.

Другий момент - майже завалив усю варту і тут вилізла ще купа кабанів. Йо@, а де вони були раніше і чому не валили варту? Я що, якось інакше пахну? :lol:

І ще помітив, що іноді вороги реально респавняться просто з повітря.
Не спавняться из воздуха, а перемещаются с помощью комплексной системы A-Life 2.0.
EuGENiy
Member

Повідомлення

Це просто аномалія така :gigi:
Відповісти