Стала відома дата виходу ПК-версії Stellar Blade

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kosoy2004
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 09:50Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))
Tetronga
Member

Повідомлення

Fen1xz: 13.05.2025 09:50
Alligator: 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
Типичная корейская чильня где на пол экрана у тебя задница главной героини которую можно одевать и раздевать в разное. Поэтому и подогревают ЦА аж 25 новыми костюмами.
Так а мінуси будуть чи нє?
walkman3000
Member

Повідомлення

waryag: 13.05.2025 12:18В ніер таки навалили сюжету. Щоправда, для розкриття потрібно забагато повторних проходжень.
Але запамяталась на виході тим, як всі розглядали труси на 2B. Хороша гра, якщо що. Аніме не дуже
Wahoo
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 12:25 Але запамяталась на виході тим, як всі розглядали труси на 2B. Хороша гра, якщо що. Аніме не дуже
Я гордый НЕ обладатель ачивки за подглядывание 2b под юбку на лестницах =)
Держался как мог, из последних сил.
walkman3000
Member

Повідомлення

kosoy2004: 13.05.2025 12:22
walkman3000: 13.05.2025 09:50Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))
:D Взагалі я не розумію ці претензії до зовнішності жінок у іграх від азіатських студій. Може це пов'язано з самооцінкою або справді люди не бачили красивих жінок.

Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
Wahoo: 13.05.2025 12:29Я гордый НЕ обладатель ачивки за подглядывание 2b под юбку на лестницах =)
Держался как мог, из последних сил.
meine respektierung
Steelmax
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 09:50 Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Я так и не понял посыла: сначало им не нравилось, что нет женЧин героинь, женЧин игроков, и вообще нет гендерной єдності; а теперь им не нравится сильная и независимая, curvy воинственная доярка, которой все восхищаются? :spy: Как по мне перемога, или это не то?

Исходя по трейлерам, в GTA6 решили окончательно постебаться с огромных полупопий, там у всех жопы неподъемные :gigi:
Alex646
Member

Повідомлення

kosoy2004: 13.05.2025 12:22 Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))
Проблема в тому, що справжній прототип теж не сильно натуральний. Тій кореянці як мінімум зробили хірурги груди і обличчя.
Справжні кореянки виглядають трошечки не так)
walkman3000
Member

Повідомлення

Steelmax: 13.05.2025 12:54а теперь им не нравится сильная и независимая, curvy воинственная доярка, которой все восхищаются?
ну да, она ж не похожа на персонажей с конкорда :D
Steelmax: 13.05.2025 12:54Как по мне перемога, или это не то?
та как-то пофигу. выходит что то типа стеллар блейда - угараем с ущемленных нитакусь и маминых титанов одиночества. выходит что то типа конкорда или триплы с повесточкой - угараем с провала продаж, развала студии и персонала уже работающего в маке. win-win situation
Steelmax: 13.05.2025 12:54Исходя по трейлерам, в GTA6 решили окончательно постебаться с огромных полупопий, там у всех жопы неподъемные
ну так они там и в жизни такие, если что. плюс гта всегда была про стеб над обществом, американским обществом. большая часть приколов в ней непонятна нашим
kairo
Member

Повідомлення

kosoy2004: 13.05.2025 12:22 Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))
Ну вона там і не схожа на героїню гри.
спойлер
Зображення
Зображення
Корейці в своєму стилі зробили із неї секс-лялку, але якщо комусь таке подобається, я не заперечую. Мені особисто більш подобаються реалістичні персонажі:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Аціо
Member

Повідомлення

kairo: 13.05.2025 13:16
Ну вона там і не схожа на героїню гри.
спойлер
Зображення
Зображення
Корейці в своєму стилі зробили із неї секс-лялку, але якщо комусь таке подобається, я не заперечую. Мені особисто більш подобаються реалістичні персонажі:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
А стривайте стривайте, я тільки зараз помітив! В неї є обличчя! А раніше я і не помічав!
waryag
Member

Повідомлення

Аціо: 13.05.2025 13:26Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
А стривайте стривайте, я тільки зараз помітив! В неї є обличчя! А раніше я і не помічав!
Вони взяли дівчину, над якою вже добряче попрацювали пластичні хірурги, і змінили її в бік ще більшої ляльковості. Р - реалізм! :rotate:
walkman3000
Member

Повідомлення

waryag: 13.05.2025 13:40Р - реалізм!
її зовнішність ще дивує, мабуть, тих, хто ніколи не грав у jrpg
7_s_7
Member

Повідомлення

Это на каком то новом движке: "рушій Unbreal Engine 4" :idea:
waryag
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 13:56 її зовнішність ще дивує, мабуть, тих, хто ніколи не грав у jrpg
Взагалі-то, у переважній більшості ЖРПГ піксельна графіка чи лоу-полі моделі дають гравцям максимальну свободу уяви :lol:

Також велике питання, навіщо бойовому(!) андроїду зовнішність і костюми зірок кіно для дорослих?
В більшості ЖРПГ це дівчата/жінки/гуманоїди, яким притаманне бажання виглядати красиво, і по якості дизайну вони значно краще за СБ. В НІЕР це (хоч і трохи шизоїдно), але обгрунтовано, і використовуються стилізовані костюми слуг.
А тут?

Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
П.С. А давно на оверах забанили слово "_" (кіно для дорослих)?
Telcontar
Member

Повідомлення

Аціо: 13.05.2025 13:26 Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
Не схожа, більш худорляві ноги, обличчя не схоже і т.д. Художники подомальовували дуже багато чого.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Так собі гра, якщо вже другу сторінку лише зовнішність ГГ обговорюють. Це ми пропускаємо :-/
Telcontar
Member

Повідомлення

Геральт: 13.05.2025 14:40 Так собі гра, якщо вже другу сторінку лише зовнішність ГГ обговорюють. Це ми пропускаємо :-/
Так по суті нічого окрім зовнішності і скандалів між SJW та їх противниками в цій грі немає. Навіть та ж китайська мавпа значно більш креативніша.
Аціо
Member

Повідомлення

waryag: 13.05.2025 13:40
Аціо: 13.05.2025 13:26Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
Вони взяли дівчину, над якою вже добряче попрацювали пластичні хірурги, і змінили її в бік ще більшої ляльковості. Р - реалізм! :rotate:
Ну з фото я пластики не бачив, а от на її подивився виступах - там Корейська косметика.
Так що так з тією косметикою ознайомтесь на Ютубі, вона виглядає як лялька - досить схожа як з гри.
walkman3000
Member

Повідомлення

waryag: 13.05.2025 14:21Також велике питання, навіщо бойовому(!) андроїду зовнішність і костюми зірок кіно для дорослих?
звичайна гра, нічого особливого. типові гіперсексуалізовані перси для азії, зробили велику жопу та цицьки, які трясуться і почалось. не треба шукати логіку де її немає. вважайте це фансервісом :gigi:
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Спасибо пс5 холопам за бета тест.
Fen1xz: 13.05.2025 09:50
Alligator: 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
Типичная корейская чильня где на пол экрана у тебя задница главной героини которую можно одевать и раздевать в разное. Поэтому и подогревают ЦА аж 25 новыми костюмами.
Плохо что ли? Может возьму игру ради костюма 2В. Переплачивать за версию для плойки не хотелось.
Відповісти