за последние 3 года прогресс в этом направлении существенный впрочем как в той же Венгрии уже ассимитричные GPON 2/1Gbit тарифы распространены так что SFP порт иметь на сегодня не такая плохая идея (но хотя бы 2.5Gbit естественно)kolesnukm: ↑ 24.09.2024 00:21 сьогодні, в друга проводили оптику від Львівського linkcom, так кажуть не має проблем дайте дані вашого модуля і ми його замість ONU внесемо в себе, і ще самі пропонували що коро переходять на 2,5 і буде їх якийсь роутер без ону із wi-fi 6, десь за 4000 грн, вже цікаво що це буде ))
Отправлено спустя 2 минуты 29 секунд:
там же учитывайте что платная доставка в конце будет (ну к нам в смысле) - на вут брать выгодно больше одного было бери те два и морем )) ну по такой цене то... я вот подумываю еще пару взять... на подарки к НГyan1x: ↑ 24.09.2024 11:54Попробовал заказать, сделал учетку амазона, взял прайм триал, но шото доставка 6$ пишетPiter Cantrope: ↑ 24.09.2024 11:06 Знову продають Linksys LN1301 на woot
https://computers.woot.com/offers/links ... _ngh_dd_cp
З кодом 5OFFLINKSYS ціна 15$, і якщо є Amazon Prime (який і так дають безкоштовно), то доставка безкоштовна. Реєструватися на цьому woot через amazon акаунт. Але замовити з знижкою можна тільки 1. Якщо замовляти два чи більше, то буде знижка загальна 5$, а не 5$ на кожен роутер.
Я думаю що в наявності їх є небагато, тому хто ще не встиг - поспішайте
Screenshot 2024-09-24 110031.png
І це новий запакований. Я ще бачив на їхньому сайті в розділі open box за 13$. Але думаю різниці особливої нема)