Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

feniks_tm: 21.08.2026 18:04Поки є інші хоббі пожирачі грошей

От і супер, кожному своє. Хоч покемонів збирай, твоя справа і, до речі, я не прийду до тебе у гілку обговорення з дурними питаннями :)
Feras
Member

Повідомлення

Ці знижки все таки мене спокусили :rolleyes: , я не зміг знайти Smabat x10 pro - планар який хоче будити нейтральними як мінімум на графіку частоти, їх всі розкупили із-за хайпу в окремих аудіофільських колах. Однак, мені випала інша цікава пропозиція/можливість, планари від Letshuoer - Астраліс 15,5 мм планар здається 5-ого покоління і він грає не як планар у верхніх висотах, вони згладжені і м'які. Показало майже 50 відсотків знижка від релізної ціни, нажаль важко було пройти поза такою пропозицією, тим паче їх всього 10 юнітів у продажі показували, вітозі заплатив 110 доларів.Цікаво в чому буде різниця між планаром 5-ого покоління і старим але все ще кращим вибором за свої гроші - Artti T10 (хоча це і є Letshuoer суб-бренд).

Надіюсь на 11.11 знижки будуть ще більше. Бо вони і так на деякі товари дивують і я не обмежуюсь виключно аудіотехнікою.
byaka
Member

Повідомлення

Feras: 23.08.2026 17:04 Ці знижки все таки мене спокусили :rolleyes: , я не зміг знайти Smabat x10 pro - планар який хоче будити нейтральними як мінімум на графіку частоти, їх всі розкупили із-за хайпу в окремих аудіофільських колах. Однак, мені випала інша цікава пропозиція/можливість, планари від Letshuoer - Астраліс 15,5 мм планар здається 5-ого покоління і він грає не як планар у верхніх висотах, вони згладжені і м'які. Показало майже 50 відсотків знижка від релізної ціни, нажаль важко було пройти поза такою пропозицією, тим паче їх всього 10 юнітів у продажі показували, вітозі заплатив 110 доларів.Цікаво в чому буде різниця між планаром 5-ого покоління і старим але все ще кращим вибором за свої гроші - Artti T10 (хоча це і є Letshuoer суб-бренд).

Надіюсь на 11.11 знижки будуть ще більше. Бо вони і так на деякі товари дивують і я не обмежуюсь виключно аудіотехнікою.
Якого ще хайпу?Smabat x10 pro в наявностi на алi
Судячи з графiка у Smabat x10 pro провал на 9Hz,такого провалу нема навiть в дешман kz prx за 20$
Вкладення
сplan2.jpg
vdemeshko
Member

Повідомлення

Feras: 23.08.2026 17:04 планари від Letshuoer - Астраліс
не понятно их желание навязать продажу крайне посредствренного и маломощного свистка (28-30мВт@32Ом) в комплекте - его цена отдельно вроде 16$, но смысла в нем не так что бы много )) скорее всего покупатели этих наушников уже имеют куда их подключать
Feras
Member

Повідомлення

vdemeshko: 25.08.2026 12:40
Feras: 23.08.2026 17:04 планари від Letshuoer - Астраліс
не понятно их желание навязать продажу крайне посредствренного и маломощного свистка (28-30мВт@32Ом) в комплекте - его цена отдельно вроде 16$, но смысла в нем не так что бы много )) скорее всего покупатели этих наушников уже имеют куда их подключать
Навіть не знав, що вони туди якийсь непотрібний донгл на СХ чипі поклали, краще б ціну меншу поставили, тоді б я їх взагалі б менше ніж за 100 доларів узяв.

І стосовно ачх Smabat x10 pro то мене таке падіння не турбує і не лякає взагалі, це планарні іем у яких тюнинг дуже відрізняється від більшості "яскравих" планарних іем, що виходили у останні роки. Тому я і звернув увагу на Астраліс бо це теж незвичний планарний іем з дуже не типовим для планарів музичним налаштуванням, а не тіхнічно-аналітичним.

Також передивився огляди з SIAS 2026 , скільки нових самих різних аудіо пристроїв там було представлено і навіть вже деякі у продажі в Китаї є і ще багато будуть виходити цією осінню.
Відповісти