Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
ShaggY
Member

Повідомлення

Alexsandr
https://fah-web.stanford.edu/projects/F ... etaRelease" target="_blank

Ну конечно есть))
Alexsandr
Member

Повідомлення

если есть, то зачем я мучаю линь? Или в лине ещё и быстрее расчет идет?
ShaggY
Member

Повідомлення

Быстрее конечно)
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

На винде только 6900, т.е. невыгодная, ну и как говорит ShaggY, под линем быстрее.
Alexsandr
Member

Повідомлення

В виртуалке тоже быстрее? Пока бигжабы текущие для меня не выгодные, очков что под виндой, что под линем с бигжабой
chip
Member

Повідомлення

ronemun:В даний момент 80хх ловиться тільки на beta; на bigadv, advanced, чи normal (тобто без настройок) в даний час дня ідуть 76хх.
У меня на advanced и bigadv шли 8004 и 70хх, потом переставил на beta и поймал недобигжабу 6900. :puke:
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Alexsandr
Да в виртуалке быстрее чем в винде, под чистым линем само собой ещё быстрее. Ну а шаг то какой на 6903? Сторонняя нагрузка есть на серваке?
Alexsandr
Member

Повідомлення

6903 не помню, уже снес, но там бонус выходил на 1 по расчетам, где-то на прошлых страница писал какой шаг. посторонней нагрузки ещё нет.
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

не знаю если чесно. Может ну его этот линь, да и винде на 7-м клиенте ловить нормальные задания?
Alexsandr
Member

Повідомлення

7-й клиен не мучал ещё на этой винде
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Alexsandr
Попробуй, там помоему надо ставить параметр бета. Задания прут жирнее чем 6900.
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

ronemun
Усе будет !
Подряд пришли 4шт 6901 - совсем не вкусных
ShaggY
Member

Повідомлення

По ходу у меня поперли 8011))) почти по 1,5к очков насчитывают)))
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

а в мене на beta самі 8001 і 8004 пруть, жодної 8011 :weep: Що на версії 7.1.38, що на 7.1.43. На bigadv, advanced і normal - 76xx і 780х (барахло). Зміна smp не помагає зловити 70хх чи 8011. Про 690х вже мовчу.
ShaggY
Member

Повідомлення

Ну значить я фартовий)))
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ShaggY
ти писав, що перейшов на новішу версію, 7.1.43. Випробуй, будь-ласка, затримку показу статистики при зміні клієнта (компа тобто, не слота). Оскільки в тебе один комп, до якого твоя оболонка приєдналася по адресу 127.0.0.1, то тре створити нового, навіть неіснуючого. У FAHControl, зліва внизу є кнопка Add. Нажми, зміни мережевий адрес на любий інший і далі Save. Зліва у списку появить новий клієнт, перейди на нього а потім вернися назад на основний - яка затримка обновлення інформації справа? Стерти лишній клієнт можна кнопкою Remove внизу зліва під списком клієнтів.

І ще, крім beta, ти більше нічого не прописував?
Востаннє редагувалось 11.01.2012 19:17 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Згодом, як буду вдома)
А навіщо це взагалі потрібно?)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Я контролюю і управляю всіма компами з одного (оболонка дозволяє віддалений контроль), а при виборі клієнта з версією 7.1.43 інформація появляється не відразу, а через 5 сек. Також Оболонка сама обновляє інформацію клієнтів через певний період, а на клієнті з затримкою постійно світиться жовтим Update, і статистики не видно - затримка більша ніж період обновлення. Прийдеться залишатись на 7.1.38 поки не виправлять.
chip
Member

Повідомлення

У кого карты 570/580, укажите ppd (или tpf) у задач 762x с указанием частоты шейдерного домена. Заранее благодарен. :up:
ShaggY
Member

Повідомлення

Ти дивись, одні 8011 пруть)))
ronemun

Затримка десь з оновленням секунди 3-4 не більше.
Відповісти