Новини
Останні статті і огляди
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
-stan-
Member
StreetFIGHTER2000
Бывает )
Artistus
Вдалося запустити вм варю? Без проблем? Чи є приріст порівняно з вікнами?
В мене після встановлення vmware та перезавантаження комп'ютера, процес vmware-authd.exe з періодичністю в кілька секунд завантажує одне з ядер на 60%. Пошукав в неті, така проблема не лише в мене, але як її вирішити ніхто не знає. Є підозра що з таким розкладом ніякого приросту під лінухом я не отримаю.
Бывает )
Artistus
Вдалося запустити вм варю? Без проблем? Чи є приріст порівняно з вікнами?
В мене після встановлення vmware та перезавантаження комп'ютера, процес vmware-authd.exe з періодичністю в кілька секунд завантажує одне з ядер на 60%. Пошукав в неті, така проблема не лише в мене, але як її вирішити ніхто не знає. Є підозра що з таким розкладом ніякого приросту під лінухом я не отримаю.
-
Artistus
Digital Artist
-stan-
Та сам VMware Player 3.0.1 запустив і навіть убунту поставив на нього, однак цей процес в мене інколи 1% проца завантажує на долю секунди...
Як поставлю на нього фолдинг - відпишусь.
P.S. Вінда в мене свіжа - недавно перевстановлена..
Та сам VMware Player 3.0.1 запустив і навіть убунту поставив на нього, однак цей процес в мене інколи 1% проца завантажує на долю секунди...
Як поставлю на нього фолдинг - відпишусь.
P.S. Вінда в мене свіжа - недавно перевстановлена..
-
StreetFIGHTER2000
Member
у меня время в смп отстает на 2 часа, это так и должно быть? я при его настройке настройку времени намеренно пропустил, у меня ведь правильно было выставленно системное время.
-
malTTa
Member
StreetFIGHTER2000 всё ок, так и должно быть.
-
-stan-
Member
Artistus
ну як там справи з лінухом?
у мене на нього не встав... кліент) точніше встав але не запускається, пише що знайдене одне ядро, а клієнт для багатоядерних проців і закриваеться.
ну як там справи з лінухом?
у мене на нього не встав... кліент) точніше встав але не запускається, пише що знайдене одне ядро, а клієнт для багатоядерних проців і закриваеться.
-
Шаженла
Member
ура_родня_бабло_дала_осталось_ток_400_гривян.
фух_скоро_я_смогу_нормально_щитать
народ_подскажите_чо_за_хрень_у_меня_ток_на_этом_форуме_пробел_не_работает

фух_скоро_я_смогу_нормально_щитать
народ_подскажите_чо_за_хрень_у_меня_ток_на_этом_форуме_пробел_не_работает
-
Artistus
Digital Artist
Денис97
Може браузер йок?
Або якась ще кнопка на клаві заїла...
Або пробіл йок...
Може браузер йок?
Або якась ще кнопка на клаві заїла...
Або пробіл йок...
-
Шаженла
Member
да_и_стем_и_стем_всё_ок
тока_на_этом_форуме_везде_всё_ок_
тока_на_этом_форуме_везде_всё_ок_
-
di2di
Member
Денис97
вирус???
вирус???
-
Шаженла
Member
самое_интересное_что_нет
пробел_работает_но_с_10_секундной_задержкой
пацаны_дайте_400_грн_ 
пробел_работает_но_с_10_секундной_задержкой
-
Vlad_Chudo
Member
Роздаю бабос 
Питання : "Чому на ATI 5850 так повільно рахує?"
Питання : "Чому на ATI 5850 так повільно рахує?"
-
Шаженла
Member
Vlad_Chudo
давай_я_с_радостью_прийму_
компания_амд_просто_прекратила_развитие_своево_языка_ращётов___ну_а_NVIDIA_дальше_розвивает_своё_CUDA_которое_можно_назвать_самым_эфективным_языком_ращётов
компания_амд_просто_прекратила_развитие_своево_языка_ращётов___ну_а_NVIDIA_дальше_розвивает_своё_CUDA_которое_можно_назвать_самым_эфективным_языком_ращётов
-
Alexsandr
Member
АМД решила перейти на OpenCL, но что-то там не срастается похоже ни у кого, а свой язык практически не развивает по бедности. К нвидиа не захотела присоединиться.Денис97:Vlad_Chudo
-
Шаженла
Member
кому_не_жалко_скинтесь_пожалуста 
урааа убрал эту проблему это оказалась прога от асус мешала фух

урааа убрал эту проблему это оказалась прога от асус мешала фух
-
Artistus
Digital Artist
Зайди в настройки віртуальної машини при вимкненому лінуху і збільш кількість ядер проца в розділі "Система" чи як там його... потім запусти лінух.-stan-:кліент) точніше встав але не запускається, пише що знайдене одне ядро, а клієнт для багатоядерних проців і закриваеться.
Тому що дійсно припинили розвиток своєї мови програмування Brook+, а перейшли на OpenCL, але з ним проблеми у програмістів F@H. Не знаю, які саме, але здається, вони поки що не можуть добитись від цієї мови повної віддачі - короче, теж трабли з продуктивністю...Vlad_Chudo:Питання : "Чому на ATI 5850 так повільно рахує?"
-
-stan-
Member
Не все так просто, віконечко для вибору неактивне.Artistus:Зайди в настройки віртуальної машини при вимкненому лінуху і збільш кількість ядер проца в розділі "Система" чи як там його... потім запусти лінух.

Що за
Ой блін, вибрати кількість ядер та об'єм пам'яті можна лише перед установкою осі, перевстановлюю лінух
P.S. Порахував 10 жаб, тепер справи підуть веселіше
-
Vlad_Chudo
Member
[/quote]Тому що дійсно припинили розвиток своєї мови програмування Brook+, а перейшли на OpenCL, але з ним проблеми у програмістів F@H. Не знаю, які саме, але здається, вони поки що не можуть добитись від цієї мови повної віддачі - короче, теж трабли з продуктивністю...Vlad_Chudo:Питання : "Чому на ATI 5850 так повільно рахує?"
А жаль. Хочеться якоїсь фічі типу "CUDA" і від АМД.
До речі, коли там вийде новий ГПУ клієнт? Можливо він краще з Радеонами працюватиме.
-
ShaggY
Member
Та пофиг как оно называеться или какой язык использует, главное как - эфективность.
-
-stan-
Member
Значит так: поюзал линух под варей, прирост действительно есть. Среднее время на шаг под виндой 6 минут, под виртуальным линухом 5 минут (500к). Но система при этом порядочно тупит, к тому же под линуксом все как-то сложно, возможно с непривычки. Посчитал полторы жабы, решил побегать в КС и по привычке закрыл СМП клиент сочетанием ctrl+c, линух матюкнулся, и все клиент теперь не запускается, вобщем плюнул я пока на это дело, буду считать под виндой 
-
di2di
Member
Andrey235