Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Цікаво як вони запхнули 12 дюймовий динамік в таку маленьку коробочку, та ще й в закритий ящик. Їм же об'єм треба. Явно считерили або корректором лінквіца, або якоюсь формою емос/ебос. Це непогано, навіть навпаки, але не зовсім феншуйно з точки зору аудіофілії :D
QFlash
Member

Повідомлення

Цікаво на лохів
MSiAventador
Member

Повідомлення

Думав чумадан з акустикою що має на корпусі індикатор падіння/перевертання та датчик електричного удару (блискавкою/шаровою молнією??), а там підсилювач. Тепер я бачив все. :eek:
P.S. "Кравчучка" в комплект не входить.
спойлер
Radio Bay
Member

Повідомлення

5 Hi-Fi Брендов, Которые Профессионалы Обходят Стороной, и 3 Настоящих Лидера
MSiAventador
Member

Повідомлення

Radio Bay: ↑ 08.10.2026 00:30
5 Hi-Fi Брендов, Которые Профессионалы Обходят Стороной, и 3 Настоящих Лидера
Ці бренди обходять навіть домогосподарки :gigi:
Тільки школоло з радеонами в пк полюбляють такі "топи за свої гроші". Чекаю на 20 мінусів, мінімум. :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

Так ви ж мені тут і втирали шо кліпші топчик. Визначтесь там чи шо :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 00:57Так ви ж мені тут і втирали шо кліпші топчик
Якось ти зненацька за усіх висловився :D
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay
Бо це була загальноузгоджена думка, наскільки я пам'ятаю :D
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer
Щось я пропустив :)
FarCry
Member

Повідомлення

Radio Bay
Я чомусь думав, що ви тут місцевий експерт по акустиці... 94% ваших комментів у форумі "Звук".

І тут ви на повному серьйозі кидаєте лютий ШІ слоп з каналу, на якому нічого крім цього слопу і не було. :rotate:
Або це гумор на недосяжному мені рівні, або ви тільки що повністю втратили свою "акредитацію" експерту.
Radio Bay
Member

Повідомлення

FarCry: ↑ 08.10.2026 10:05І тут ви на повному серьйозі кидаєте лютий ШІ слоп з каналу
А тут нормально всё изложено, кто ковырял кросооверы бюджетного хайфая, тот к курсе. Я ковырял на KEF Q1. Замена конденсаторов и катушек с магнитным сердечником на катушки с воздушным, проводки и обклейка корпусов изнутри автомобильной виброизоляцией даёт ощутимый профит. Так что ты не на ИИ смотри, а на контент, я посмотрел и подумал прежде чем постить и это нормльно сочетается с моим личным опытом.
FarCry: ↑ 08.10.2026 10:05Або це гумор на недосяжному мені рівні
Це не гумор на недосяжному для тебе рівні — це реальність на рівні незрозумілому.
FarCry: ↑ 08.10.2026 10:05або ви тільки що повністю втратили свою "акредитацію" експерту
Це ти мені її видав :lol:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 00:57 Так ви ж мені тут і втирали шо кліпші топчик. Визначтесь там чи шо :laugh:
Кліпш це арт-акустика- для краси, та фанатів МакЛарен.
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: ↑ 08.10.2026 10:26Кліпш це арт-акустика- для краси, та фанатів МакЛарен
Але ті величезні гроби, особливо з лампою, кажуть, грають круто. На цьому кейсі, як підкреслив FarCry ШІ, звернув увагу. Дано помічав балачки щодо цих моделей, але дуже не вдавався
tablestikus
Member

Повідомлення

MSiAventador: ↑ 08.10.2026 10:26
Scoffer: ↑ 08.10.2026 00:57 Так ви ж мені тут і втирали шо кліпші топчик. Визначтесь там чи шо :laugh:
Кліпш це арт-акустика- для краси, та фанатів МакЛарен.
ні-ні

Кліпші тіки в концертному залі слухати, бо в них рупори (с) Скоффер
Filabatya
Member

Повідомлення

Так ла скали чи інші великі, ніякого відношення до кіношки і не мають. Там довгі рупора, а не ця пародія. Просто на чуйку подивіться, якщо розмір кабіни не помітили :gigi:
Так само цей москальський слоп про харберти 3 модель забув, відео аж кричить бери б у якщо нема бабла, це ж не телік, ноут чи мобіла :dontknow:
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus: ↑ 08.10.2026 10:34Кліпші тіки в концертному залі слухати, бо в них рупори (с) Скоффер
Все вірно. Рупори супервузьконаправлені. Так що з ними існує рівно три варіанта:
1. слухати в дальньому полі
2. затиснути голову в лещата
3. бути глухим
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 10:46
tablestikus: ↑ 08.10.2026 10:34Кліпші тіки в концертному залі слухати, бо в них рупори (с) Скоффер
Все вірно. Рупори супервузьконаправлені. Так що з ними існує рівно три варіанта:
1. слухати в дальньому полі
2. затиснути голову в лещата
3. бути глухим
Вони чудово грають в кімнаті. Але звідки тобі це знати, якщо ти диванний теоретик який не слухаючи щось розповідає?*
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus
Звідти що я достатньо рупорних систем слухав щоб зробити загальний випадок. А то що ти трішки підглуховатий то на жаль не до мене, то до дохтора.
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 08.10.2026 10:49 tablestikus
Звідти що я достатньо рупорних систем слухав щоб зробити загальний випадок. А то що ти трішки підглуховатий то на жаль не до мене, то до дохтора.
Та ти просто наркоман який втирає рандомну діч далеку від реальності.
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus
На відміну від тебе я тут не втираю що динаміки з діаграмою направленості втричі вужчою за будь-які інші гарно грають в ближньом полі. Так що наркоман тут явно не я.
Ти ще лабіринт на стіл постав і розкажи який він офігений в такому включенні :lol:
Відповісти