Новини
Останні статті і огляди
Драйвер GeForce 617.42 WHQL готовий до виходу Call of Duty: Modern Warfare 4
-
GipeR
Member
Предлагаю обсудить Драйвер GeForce 617.42 WHQL готовий до виходу Call of Duty: Modern Warfare 4
чет его нет в geforce now
чет его нет в geforce now
-
yariksom
Member
на офсайті написано: Download and install our now from the NVIDIA app or our website.GipeR: ↑ 06.10.2026 16:23чет его нет в geforce now
До речі АМД випустила подібний, ще тиждень тому
-
FirstTDM
Member
Драйвер - как драйвер... спокойно ставится из NVIDIA app... всё работает...GipeR: ↑ 06.10.2026 16:23Предлагаю обсудить Драйвер GeForce 617.42 WHQL готовий до виходу Call of Duty: Modern Warfare 4
-
stoned
Member
Головне з використанням апки мати збоку стару панель керування, добре що вона залишилась в майкрослоповському сторі.FirstTDM: ↑ 06.10.2026 18:30NVIDIA app
- спойлер
- Може це тільки моя особиста проблема з підстаркуватим монітором, проте після чистого встановлення драйвера доводиться шмуляти напильником й досі:
-
Nekros
Member
Ці ж налаштування є і новому додаткуstoned: ↑ 07.10.2026 09:23Головне з використанням апки мати збоку стару панель керування, добре що вона залишилась в майкрослоповському сторі.FirstTDM: ↑ 06.10.2026 18:30NVIDIA app
- спойлер
- Може це тільки моя особиста проблема з підстаркуватим монітором, проте після чистого встановлення драйвера доводиться шмуляти напильником й досі:
2.png
1.png
-
FirstTDM
Member
Это не обязательно... ни разу не было проблем с NVIDIA appstoned: ↑ 07.10.2026 09:23Головне з використанням апки мати збоку стару панель керування, добре що вона залишилась в майкрослоповському сторі.
Может быть и так... проверяем постоянно на старых проф. мониторах - всё хорошо...stoned: ↑ 07.10.2026 09:23Може це тільки моя особиста проблема з підстаркуватим монітором
Я уже и забыл про "чистую установку" - накатываешь поверх старых новые дрова и всё хорошо... понятное дело, что винда была установлена именной с этой видяхой и тут нет смысла в "чистой установке"... хотя, конечно, случаи бывают разные...stoned: ↑ 07.10.2026 09:23проте після чистого встановлення драйвера доводиться шмуляти напильником й досі:
-
stoned
Member
Nekros
Можна скріни куди тицькати, бо не знайшов.
Особливо форс адаптивки, через апку вмикається проте вищеописана галка залишається вимкнутою і адаптивка на данному моніторі не працює. Вже котрий раз після встановлення драйвера забуваю про це і в першому запущенному шутані сиджу і думаю.. щось не так..
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
FirstTDM
Я ж не кажу що апка проблемна, просто деякого фунціоналу зі старої панелі для конкретного випадку я не знайшов.
Або шукав погано, не виключаю такого моменту.
Можна скріни куди тицькати, бо не знайшов.
Особливо форс адаптивки, через апку вмикається проте вищеописана галка залишається вимкнутою і адаптивка на данному моніторі не працює. Вже котрий раз після встановлення драйвера забуваю про це і в першому запущенному шутані сиджу і думаю.. щось не так..
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
FirstTDM
Я ж не кажу що апка проблемна, просто деякого фунціоналу зі старої панелі для конкретного випадку я не знайшов.
Або шукав погано, не виключаю такого моменту.
-
Nekros
Member
- спойлер
-
stoned
Member
Nekros
Подякував
Подякував
-
kairo
Member
Це стандартна тема. Кожен раз треба виставляти повний динамічний діапазон, 10біт, перевіряти частоту, ітд.stoned: ↑ 07.10.2026 09:23Може це тільки моя особиста проблема з підстаркуватим монітором, проте після чистого встановлення драйвера доводиться шмуляти напильником й досі:
-
FirstTDM
Member
Зачем? Слетают настройки монитора в NVIDIA app? Или что-то хитрое кастомное устангвлено?kairo: ↑ 07.10.2026 11:42Кожен раз треба виставляти повний динамічний діапазон, 10біт, перевіряти частоту, ітд.
-
kairo
Member
Якщо з тих чи інших причин треба робити чисте встановлення відеодрайвера. А зрозуміти по моделі монітора, які характеристики треба автоматично виставити, таке Вінда навіть в 2026 не здатна.FirstTDM: ↑ 07.10.2026 12:07Зачем? Слетают настройки монитора в NVIDIA app? Или что-то хитрое кастомное устангвлено?
-
FirstTDM
Member
Бывает и так...kairo: ↑ 07.10.2026 12:12Якщо з тих чи інших причин треба робити чисте встановлення відеодрайвера.
Если поставить свежие дрова от монитора, то в 99% случаев винда в 2026 году выставит правильные параметры...kairo: ↑ 07.10.2026 12:12А зрозуміти по моделі монітора, які характеристики треба автоматично виставити, таке Вінда навіть в 2026 не здатна.
Но, да, конечно, случаи бывают разные...
-
Robostyle
Member
Вполне способна, у меня автоматом uwqhd/10bit выставляет винда что без дров (базовый мс дисплей адаптер), что с дровами.
Единственное что слетать может это масштабирование. Но при установке дров автоматом ставит 125%
Единственное что слетать может это масштабирование. Но при установке дров автоматом ставит 125%
-
kairo
Member
В мене ні разу не було такого. Завжди ставить обмежений динамічний діапазон 16-235, 8біт, і може 60 Гц поставити. На попередньому Делі те саме було. Ну і звісно треба підтягувати колірний профіль з сайту МСІ, інакше будуть кислотні кольори.FirstTDM: ↑ 07.10.2026 12:24Если поставить свежие дрова от монитора, то в 99% случаев винда в 2026 году выставит правильные параметры...
-
FirstTDM
Member
Ну да... так и есть в большинстве случаев...Robostyle: ↑ 07.10.2026 12:28Вполне способна, у меня автоматом uwqhd/10bit выставляет винда что без дров (базовый мс дисплей адаптер), что с дровами. Единственное что слетать может это масштабирование. Но при установке дров автоматом ставит 125%
Странно...kairo: ↑ 07.10.2026 12:28В мене ні разу не було такого
Ну да... один раз подтянул профиль и он всегда на месте - ничего не пропадает при установке новых дров через NVIDIA appkairo: ↑ 07.10.2026 12:28Ну і звісно треба підтягувати колірний профіль з сайту МСІ, інакше будуть кислотні кольори.
-
kairo
Member
Якщо звичайне перевстановлення так, якщо чисте, то треба все заново качати та ставити.FirstTDM: ↑ 07.10.2026 12:35Ну да... один раз подтянул профиль и он всегда на месте - ничего не пропадает при установке новых дров через NVIDIA app
-
Robostyle
Member
kairo
Болячки зависят от монитора. Я сносил дрова через ddu, и даже при блокировке сетевого подключения с дровами muc или 399.хх винда выставляла все правильно.
А с цветовыми профилями я вообще ни бум-бум - скачал для своего монитора из обзора rtings - ниче не поменялось
Например, давно на старом асусе 1440р, винда не запоминала размеры окон после выкл/вкл питания монитора. И каждый раз как питание пропадало, при включении все окна всех приложений кучковались в левом верхнем углу размером 640х480, от эксплорера до браузера или игр в окне
Болячки зависят от монитора. Я сносил дрова через ddu, и даже при блокировке сетевого подключения с дровами muc или 399.хх винда выставляла все правильно.
А с цветовыми профилями я вообще ни бум-бум - скачал для своего монитора из обзора rtings - ниче не поменялось
Например, давно на старом асусе 1440р, винда не запоминала размеры окон после выкл/вкл питания монитора. И каждый раз как питание пропадало, при включении все окна всех приложений кучковались в левом верхнем углу размером 640х480, от эксплорера до браузера или игр в окне
-
Melki
Member
пришлось откатиться до какого-то 594.хх после того как драйвер 6хх серии устроил мне квест на целый месяц (один день в неделю удается поиграть и то не всегда) - только в одной игре, при запуске всё норм, но постепенно снижается потребление карты, соответственно падает ФПС ну и как побочка нагрев и шум, при этом частоту показывает как положено. Перезапуск игры помогает, точнее перезапускает процесс плавного снижения производительности
с обычных 70-80 кадров производительность постепенно падала до невозможных 25 кадров, при этом картинка становилась всё отвратительней и отвратительней
дурацкий Chat GPT гонял меня по всем настройкам под вискарь, пока я не включил мозги - 5 минут с DDU и я снова в строю
с обычных 70-80 кадров производительность постепенно падала до невозможных 25 кадров, при этом картинка становилась всё отвратительней и отвратительней
дурацкий Chat GPT гонял меня по всем настройкам под вискарь, пока я не включил мозги - 5 минут с DDU и я снова в строю