Micron очікує подальшого зростання цін на пам’ять DRAM та NAND у найближчі роки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ASTON
Member

Повідомлення

Dilfin: ↑ 02.10.2026 13:04 А який п-ц, можна конкретніше? А то тут всі кажуть, що я брешу про цифрове рабство.)
Ви це, в вакуумі живете?
Кацапня, китайці, іран, кореянці трясуть ядеркою і хочуть завалити Західний Світ. Це так, навскидку.
cypherspy
Member

Повідомлення

Нічого страшного в цьому немає. Можна включити мега ждуна і чекати омріяне бу залізо років 10. А там хтось з оверів вирішить прибратись і відкопає з старого мотлоху пару цікавинок з палким бажанням продати це на барахолці.
Filabatya
Member

Повідомлення

cypherspy
ви так говорите, ніби на сандіку це пишете :gigi:
cypherspy
Member

Повідомлення

Filabatya: ↑ 05.10.2026 03:23 cypherspy
ви так говорите, ніби на сандіку це пишете :gigi:
Майже 5 років вже минуло після останнього апгрейта :-/
zmax
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 01.10.2026 16:18025 дохід Антропіка + ОпенАІ був 10 лярдів.
2026 - по прогнозу вже 100 лярдів :eek:
думаю щось тут не те, антропік же була сильно збитковою.
Гугл підтверджує мої слова:
Згідно з проспектом IPO Anthropic, дохід компанії за фінансовий рік 2025 склав 4,59 млрд доларів США, що на 1088% більше, ніж 386 млн доларів США за фінансовий рік 2024; чистий збиток за GAAP збільшився з 8,31 млрд доларів США до 41,97 млрд доларів США, а операційний збиток за GAAP — з 2,98 млрд доларів США до 8,06 млрд доларів США.
Бабло в них звичайно є, воно прям бурхливим потоком влітає. Але поки що вони в сильних мінусах і навряд чи це зміниться в цьому а то й наступному році.

Собі вже придивляюсь itx ddr4 материнку, може збери компік мрії і таки спокійнісенько пересиджу всю цю істєрію. 2 роки тому купив 2 тб ссд і таки не жалію, буде він в мене ще довго, за нових цін.
Відповісти