Нащо тобі чужий ШІ?
Новини
Останні статті і огляди
OpenAI представила тарифний план ChatGPT Pro за $500
-
Rucha
Member
Нащо тобі чужий ШІ?
-
Аціо
Member
Перші любили підспівувати, другі любили нав'язувати але не агресивно, треті любили гнути лінію партії та офіційну брехню, зараз четверта ітерація що так люто бреше що буквально себе якимось огірком відчуваєш, ще і сперечається як зараза агресивно просуваючи лінію партії. Чудовий інструмент, але його поховали "розумники".Melki: ↑ 30.09.2026 10:12 500 баксов за то что оно будет ошибаться, врать и не сознаваться в этом выставляя тебя идиотом?
Тобто якщо так і далі буде, то ШІ це і є-буде "великим братом" з 1984.
-
Inqizitor2022
Member
Если в кране нет воды... Так то никто не заставляет пользоваться - юзай гугл и сайты.Shepard1985: ↑ 30.09.2026 16:16хто долучилися до створення, розробки цього ШІ - це якісь євреї
Отправлено спустя 1 минуту :
Скорее, как робот-доктор в Идиократии. Гениальный пророческий фильм.Аціо: ↑ 01.10.2026 01:07Тобто якщо так і далі буде, то ШІ це і є-буде "великим братом" з 1984.
-
Аціо
Member
Та он чого далеко ходити, в сусідньому обговоренні мені людина чат бота замість власних мізків вже підкидує як істину в останній інстанції. Вже почалось «Океанія завжди воювала з Остазією».Inqizitor2022: ↑ 01.10.2026 01:14Если в кране нет воды... Так то никто не заставляет пользоваться - юзай гугл и сайты.Shepard1985: ↑ 30.09.2026 16:16хто долучилися до створення, розробки цього ШІ - це якісь євреї
Отправлено спустя 1 минуту :Скорее, как робот-доктор в Идиократии. Гениальный пророческий фильм.Аціо: ↑ 01.10.2026 01:07Тобто якщо так і далі буде, то ШІ це і є-буде "великим братом" з 1984.
-
MultiTAB
Member
Кто какие локально развернутые и на каком железе использует - интересно послушать, хочу себе какую то развернуть.
-
Nehrk
Member
MultiTAB
Мне Gemma нравится, 31Б 8бит QAT через оллама. Типа маленький мультимодальный гемини, а для генерации картинок FLUX.2 [klein] 9B. OLLAMA для винды и макоси. Для картинок на макос - draw things. Облачные же openrouter дадут deepseek 4.1 с ZDR по цене электричества с розетки, а flux на fal.ai 1 цент за 1мегапикскль (flux норм т.к. он понимает человеческий текст, в него вшит qwen маленький). QWEN вроде как потужный но у меня слишком медленно пашет. Для АСР - opencode(можно подрубить в райдер/xcode, можно сафари/хром из него дергать)
Мне Gemma нравится, 31Б 8бит QAT через оллама. Типа маленький мультимодальный гемини, а для генерации картинок FLUX.2 [klein] 9B. OLLAMA для винды и макоси. Для картинок на макос - draw things. Облачные же openrouter дадут deepseek 4.1 с ZDR по цене электричества с розетки, а flux на fal.ai 1 цент за 1мегапикскль (flux норм т.к. он понимает человеческий текст, в него вшит qwen маленький). QWEN вроде как потужный но у меня слишком медленно пашет. Для АСР - opencode(можно подрубить в райдер/xcode, можно сафари/хром из него дергать)
-
MultiTAB
Member
Я вот прямо сейчас пробую Qwen3.8-27B Q6_K развернуть. жопыта нетNehrk: ↑ 01.10.2026 05:57 MultiTAB
-
Nehrk
Member
MultiTAB
- спойлер
- https://ollama.com/download/windows установит юай приложение в трей и сервер поднимет локальный(мб надо в настройках включить)
Потом отсюда выбираем конкретную(MLX это только под эппл)
https://ollama.com/library/qwen3.8
Вот видосик исчерпывающий
-
MultiTAB
Member
Да я уже тут на стадии тонкой настройки 
Спасибо
Спасибо
-
Klon
CG graphikos fan
MultiTAB: ↑ 01.10.2026 03:50Кто какие локально развернутые и на каком железе использует - интересно послушать, хочу себе какую то развернуть.
текстовых более менее багато, бо влізає в Врам, а графичних не так вже і по вибору = якщо відяшка з 8гігами, то якийсь перекантований Стейбл Дифьюжен\Флакс, але то таке - каши не зробишь, менш законтовані моделі це минимум 12 гігов врам , ну і основний мінус = якщо відяшка початкового рівня , то довго чекати генерацій .
Я з локальних генераторів картинок вже соскочив, бо на 3060 12гб особо не погенеришь - Флакс контект в Комфі ЮА хорош, але довго чекати , я купив підписку на агрегатор нейронок (Фріпік - 100єв\1рік на свята) = закриває 90% вимог (генерация через ноди з моделями Банана про, ГПТ 2.5, та апскейл).
Візуальні локалки вважаю потрібні тільки для генерації обнажонки
-
Shepard1985
Member
А як по-вашому, хто винен у тому, що відбувається на нашій планеті? Ось можна казати багато про що і я тут не кажу, що всі євреї погані, адже Україну багато євреїв підтримують, багато акторів, актрис, багато знаменитостей, вони донатять, передають гуманітарну допомогу... Але фактично всюди величезний вплив євреїв, які заробляють на війнах, на різних ринках створюючи різного роду дефіцитів, профіцитів... Тобто, подивіться що робиться у світі і хто за цим стоїть безпосередньо. Я не вірю в теорію змов...Inqizitor2022: ↑ 01.10.2026 01:14Если в кране нет воды... Так то никто не заставляет пользоваться - юзай гугл и сайты.Shepard1985: ↑ 30.09.2026 16:16хто долучилися до створення, розробки цього ШІ - це якісь євреї
Страждають лише прості люди, зазвичай це не дуже розумні люди, які приводять до влади ось таких істот, яких я вище пепечислив.
І покарання жодного немає цим істотам і ніколи на жаль не буде.
І щодо користуйся Гугл, Ютуб, то на мій погляд, дивлячись на те, у що перетворились США, то невже ми, як Європа, не можемо дати відсіч хоча б в економічному плані? Тобто ми продаємо до США якусь кількість товарів, а купуємо майже стільки ж інтелектуальної власності, тобто ми платимо за ліцензії, за ПЗ, за той самий Гугл, Ютуб... Невже 500 мільйона Європа не здатна створити власні майданчики? Це теж свого роду якась незалежність, аби якийсь деградант, на кшталт трамп завтра нам не повимикав Ютуби та Гугл тільки тому, що ми йому не хочемо Гренландію передати, чи його недолугим, нікчемним діточкам. А Європа і далі спить, поки ці покидьки кожну секунду думають про те, як нас із вами пограбувати. Чому трамп виводить війська з Європи, як ви гадаєте? США піднялись якраз у другу світову, тому на третій світовій вони знову можуть озолотитися, але на жаль ці тупорилі республіканці не розуміють, що їх час вже пройшов і сьогодні єдиний, хто виграє від будь-якої війни - це Китай!
-
dead_rat
Member
Shepard1985
Друже, в тебе на євреях криша потекла
Друже, в тебе на євреях криша потекла
-
Rucha
Member
Shepard1985
Ровно за твоєю логікою в 40-х роках минулого століття знищили мільйони ні в чому не повинних людей.
Ровно за твоєю логікою в 40-х роках минулого століття знищили мільйони ні в чому не повинних людей.
-
leif
Member
Shepard1985
подзвонив в СБУ, повідомив про можливе порушення Закону України #1770-IX від 22.09.2021 року “Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні“. до 8 років, між іншим
подзвонив в СБУ, повідомив про можливе порушення Закону України #1770-IX від 22.09.2021 року “Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні“. до 8 років, між іншим
-
Аціо
Member
Shepard1985
Я вже вам робив зауваження, але ви так і не навчились у чинник наслідкові зв'язки.
Те що ви перелічили прямо зараз все робить Китай х1000 000 000 000 000% що дня більше,
ніж Євреї зробили за всі свої 5786 роки відліку.
Я вже вам робив зауваження, але ви так і не навчились у чинник наслідкові зв'язки.
Те що ви перелічили прямо зараз все робить Китай х1000 000 000 000 000% що дня більше,
ніж Євреї зробили за всі свої 5786 роки відліку.
-
dead_rat
Member
Аціо
А що як в Китає є євреї?
А що як в Китає є євреї?
-
Alexsandr
Member
Увы, большой шанс, что он тоже скатится.clickw0w: ↑ 30.09.2026 10:38 Аналоговый джун (не дебил) сжигает токенов на порядок меньше чем вайбкодер, просто потому что держит контекст и логику, а также разбивает задачу на подзадачи в своей аналоговой голове. Это буквально то, что спасает галлюцинирующую языковую модель от бесконечных лупов и сжигания токенов в никуда.