Фейкова Kingston Fury. Фанатам ОЛХ доставки присвячується

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
_VlaD_
Member

Повідомлення

breakPoint: ↑ 23.09.2026 13:02 А ось що в середині. Чіпів взагалі нема.
Ну так і що з того?
Раніше телефони продавались з зарядними пристроями. Зараз - зарядку треба купувати окремо.
Можливо, плашки теж тепер окремо від чіпів продають. Треба їх просто докупити та впаяти.
evenmore
Member

Повідомлення

breakPoint: ↑ 23.09.2026 15:05 Так прикол в тому, що навіть ті хто в Києві замовляють в мене олх доставкою. Хоча я в мене є можливість перевірити в офісі і в об'яві я так і пишу. Мабуть думають, що олх доставка це якась магія, від якої шахраї розбігаються в усі боки.
Возможно, они хотят оформить покупку в один клик, а не ехать не знаю куда
У вас какая-то гиперфиксация на олх доставке
Graveworm
Member

Повідомлення

breakPoint
А) я не хочу їхати бозна куди, я хочу зайти на пошту дорогою додому
Б) я не хочу подарувати якомусь Васяну гроші (передплата), я хочу щоб хоч щось приїхало
В) укрпоштою часто безкоштовна доставка
Alexsandr
Member

Повідомлення

breakPoint: ↑ 23.09.2026 13:02 Присилає мені людина на скупку отаку пам'ять. Пише що купив Kingston Fury на олх, але вона в нього не завелася. За скільки б я її забрав.
Знайомі такіж планки купили, але там все було краще, в середині замусть 16гігових планок стояли 4-х гігові. Правда також не запускались за замовчанням. Із відмінності шрифт ще не такий.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Олх доставка не захищає від шахрая, це більше спокій для продавця від того що людина тупо не прийде за посилкою за яку вже заплачено. Тому дивно читати від ТСа нападки на цей сервіс від інтернет-барахолки.

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
breakPoint: ↑ 23.09.2026 13:02В ідеалі при покупці треба тестувати.
Якщо у вас на новій пошті не працює корєш який дасть вставити плашки в ПК десь в підсобці то у мене для вас погані новини - в більшості випадків вам не дадуть цього зробити робітники НП. Оглянув - забираєш/ні.
Відповісти