Новини
Останні статті і огляди
Новий динамічний трейлер Control Resonant присвячений виходу гри
-
Shepard1985
Member
Пропоную обговорити Новий динамічний трейлер Control Resonant присвячений виходу гри
Перша частина ні про що. Люблю ігри від Ремеді, але перша гра так і не змогла мене зачепити. Можливо спробую пограти в неї ще раз, дам їй ще один шанс.
Перша частина ні про що. Люблю ігри від Ремеді, але перша гра так і не змогла мене зачепити. Можливо спробую пограти в неї ще раз, дам їй ще один шанс.
-
1234waltz
Member
А мені цей соулс-шутан з прокачкою здібностей для метройдного дослідження будинку дико зайшов. Прям пропилососив всю гру та ДЛЦ.
-
Prescott
Member
1234waltz: ↑ 18.09.2026 10:49А мені цей соулс-шутан з прокачкою здібностей для метройдного дослідження будинку дико зайшов. Прям пропилососив всю гру та ДЛЦ.
Аналогично, крутой дизайн, стилистика, музыка и сюжет с нотками Начало
-
yariksom
Member
Як на мене то ВСІ ігри Ремеді, якісь однотипні на кількох стовпах - заходи "на той бік", боротьба світла і тіні, флешбеки, пошук аномального, різного роду надздібності, ця також використовує все згадане.Shepard1985: ↑ 18.09.2026 10:34Перша частина ні про що. Люблю ігри від Ремеді, але перша гра так і не змогла мене зачепити. Можливо спробую пограти в неї ще раз, дам їй ще один шанс.
Просто, якщо грати одну гру Ремеді зразу за іншою то третя вже якось не заходить, однак через деякий час заходить на ура.
-
MetalistForever
Member
Ненавижу метроидванию ,но Control первый понравился. Поэтому и вторую часть жду , а тем более когда нравится весь Alan Wake1234waltz: ↑ 18.09.2026 10:49 А мені цей соулс-шутан з прокачкою здібностей для метройдного дослідження будинку дико зайшов. Прям пропилососив всю гру та ДЛЦ.
-
leif
Member
Ігровий процес помітно змінився і нагадує серію Devil May Cry.
не можу сказати, що подібна зміна механіки мені довподоби, і, як на мене, то краще б залишили ту, що була в першій частині. але грати все одно буду, бо перший контрол мені сподобався так, як мало яка сучасна іграшка, отримав велике задоволення
-
Shepard1985
Member
Не дарма Студія ніяк не може нормально заробити.yariksom: ↑ 18.09.2026 11:52Як на мене то ВСІ ігри Ремеді, якісь однотипні на кількох стовпах - заходи "на той бік", боротьба світла і тіні, флешбеки, пошук аномального, різного роду надздібності, ця також використовує все згадане.Shepard1985: ↑ 18.09.2026 10:34Перша частина ні про що. Люблю ігри від Ремеді, але перша гра так і не змогла мене зачепити. Можливо спробую пограти в неї ще раз, дам їй ще один шанс.
Просто, якщо грати одну гру Ремеді зразу за іншою то третя вже якось не заходить, однак через деякий час заходить на ура.
-
Prescott
Member
активижн неплохо зарабатывают, и что делают хорошие игры?Shepard1985: ↑ 18.09.2026 13:11Не дарма Студія ніяк не може нормально заробити.
-
Enjthesilence
Member
Актівіжн не робить ігри, вони їх видають. і так, в них є гарні проекти.Prescott: ↑ 18.09.2026 13:37активижн неплохо зарабатывают, и что делают хорошие игры?Shepard1985: ↑ 18.09.2026 13:11Не дарма Студія ніяк не може нормально заробити.
але з основною твоєю ідеєю погоджуюсь, великі продажі - не роблять автоматично гру хорошою. Популярною і успішною, хіба що.
-
Shepard1985
Member
Ну колись робили/видавали гарні ігри.Prescott: ↑ 18.09.2026 13:37активижн неплохо зарабатывают, и что делают хорошие игры?Shepard1985: ↑ 18.09.2026 13:11Не дарма Студія ніяк не може нормально заробити.
Зараз інтелект підростаючих геймерів не того рівня, що було 20-30 років тому. Тому на них можна гарно заробити.
-
Prescott
Member
Соотв.игры где сложный сюжет и нужно "следить за руками" плохо продаются.Shepard1985: ↑ 18.09.2026 14:13Зараз інтелект підростаючих геймерів не того рівня
-
Shepard1985
Member
На мій погляд так.Prescott: ↑ 18.09.2026 15:02Соотв.игры где сложный сюжет и нужно "следить за руками" плохо продаются.Shepard1985: ↑ 18.09.2026 14:13Зараз інтелект підростаючих геймерів не того рівня
-
s_ova
Member
Гарні у них ігри, і музика там буває вогонь
-
RoMiLiUs
Member
То-то інша справа ігри від Ebisoft чи EA, там разномаїття геймплею.yariksom: ↑ 18.09.2026 11:52Як на мене то ВСІ ігри Ремеді, якісь однотипні на кількох стовпах - заходи "на той бік", боротьба світла і тіні, флешбеки, пошук аномального, різного роду надздібності, ця також використовує все згадане.
-
yariksom
Member
Не про те мова, просто навіть дуже хорошим можна перенасититися.RoMiLiUs: ↑ 18.09.2026 17:53То-то інша справа ігри від Ebisoft чи EA, там разномаїття геймплею.
-
Геральт
Active Member
Гарні, як машини пожарні. Душний бектрекінг, примітивна стрільба, сюжет через записки.s_ova: ↑ 18.09.2026 17:49 Гарні у них ігри
-
RoMiLiUs
Member
Ну в них така концепція/підхід. Мені от подобається, особливо манера/механізм подачі історії + технічне виконання.yariksom: ↑ 18.09.2026 18:21Не про те мова, просто навіть дуже хорошим можна перенасититися.
Я от спробував в останній Асасин зіграти, хватило на пару годин, ну це cрака-мотика як сумно.
Але от наразі на профільному сетапі я граю у другий Фолаут і радий шо дитина
Востаннє редагувалось 18.09.2026 18:44 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 2 разів.
-
yariksom
Member
Чую споріднену душу, тут один мембер ще краще виразився "срав пес, перділи гуси"RoMiLiUs: ↑ 18.09.2026 18:34ну це cрака-мотика як сумно.
Я збираю такі вирази, раніше думав, що такими користуються тільки на заході України.