Пропоную обговорити Новий динамічний трейлер Control Resonant присвячений виходу гри
Перша частина ні про що. Люблю ігри від Ремеді, але перша гра так і не змогла мене зачепити. Можливо спробую пограти в неї ще раз, дам їй ще один шанс.
Новини
Останні статті і огляди
Новий динамічний трейлер Control Resonant присвячений виходу гри
-
Shepard1985
Member
-
1234waltz
Member
А мені цей соулс-шутан з прокачкою здібностей для метройдного дослідження будинку дико зайшов. Прям пропилососив всю гру та ДЛЦ.
-
Prescott
Member
1234waltz: ↑ 18.09.2026 10:49А мені цей соулс-шутан з прокачкою здібностей для метройдного дослідження будинку дико зайшов. Прям пропилососив всю гру та ДЛЦ.
Аналогично, крутой дизайн, стилистика, музыка и сюжет с нотками Начало
-
yariksom
Member
Як на мене то ВСІ ігри Ремеді, якісь однотипні на кількох стовпах - заходи "на той бік", боротьба світла і тіні, флешбеки, пошук аномального, різного роду надздібності, ця також використовує все згадане.Shepard1985: ↑ 18.09.2026 10:34Перша частина ні про що. Люблю ігри від Ремеді, але перша гра так і не змогла мене зачепити. Можливо спробую пограти в неї ще раз, дам їй ще один шанс.
Просто, якщо грати одну гру Ремеді зразу за іншою то третя вже якось не заходить, однак через деякий час заходить на ура.