Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Vincent66: 02.09.2026 15:50Я часто користуюсь нампадом,звик на роботі всі цифри вводити через нампад.
я б для таких кейсів брав щось типу 96% лейауту, насправді. було б зручніше ніж оце той нампад туди сюди совати
Robostyle
Member

Повідомлення

Была когда-то тут дисскусия шо гарантия логитеков работает, только надо в польшу просить замену.

Ну и как она так работает, у кого "получалось"?
1.jpg
karokum
Member

Повідомлення

leif
Дякую
Як до ладу все зроблю відпишусь про результат

Robostyle: 02.09.2026 21:23 Была когда-то тут дисскусия шо гарантия логитеков работает, только надо в польшу просить замену.

А мені китайці зі Scyrox після одного відео-пруфу відправили заміну безкоштовно і назад нічо не вимагали. От і думай-те :rolleyes:
NST1983
Member

Повідомлення

Що можете порадити з кейкапів пвд A4Tech FS100 USB Icy Blue (4711422004069)? Рідні після аули наве островаті по краям. Може не всі мінять і не за всі гроші світу :gigi:
Sahniuk
Member

Повідомлення

del
karokum
Member

Повідомлення

NST1983
Щоб з кирилицею і просвічувалися це лише Хатор якщо я не помиляюся. Якраз блакитні. Брав сестрі такі для Аули, ну кейкапи за 10 баксів, що з них взяти. Шороховаті доволі. Літери рівні, косяків якихось не помітив.
Якщо кирилиця не обов'язкова то з Алі можна притягнути на будь який смак і бюджет (там же можна і з кирилицею, але 99% то буде російська)
leif
Member

Повідомлення

там до 11 вересня можна на дівінікей замовити усі опції для CRP сьомого раунду, потім будуть вже обмежені пропозиції.

до появи mtnu це вважались найпреміальніші і найпотужніші пбт капи на ринку.
Hammerworks CRP is a 1.4-1.5mm thickness PBT, dye-sublimated keycap set that aims to capture the look and sound of vintage Cherry sets.
:pray: :pray:

мені стільки всього подобається :insane:

і lower case альфи і cірі альфи і класичний hasro колорвей (duh!) і обидві синя та червона бази і омаж капам кацапської локалізації друкарської машинки ксерокс. ух скільки всього потужного, але не дешево :weep:

поки більше за все дивлюсь на набір 80s mods з lower case альфами, сумарно за 90 баксів (40+50) :lick:

Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
до речі, пауза між 6 і 7 раном CRP була досить довгою, ГБ на 6й ран був три роки тому. відповідно, я б не виключав, що може вони з урахуванням трансформації попиту і насичення ринку бежевими кейкапсетами перейдуть на такі інтервали і 8 й ран ми побачимо десь в 2030-31 роках :spy:

Відправлено через 34 хвилини 1 секунду:
ну і так, там не повторюються усі ці прикольні-незвичайні опції альф-модів кожен ран, тобто окремі кіти будуть повторюватись, але далеко не всі, тому умовно якщо ти хотів hasro альфи але в qwertz і прощолкал їх в 7 раунді ти потім можеш їх ще років 15 чекати :gigi:

прогріваю FOMO :shuffle:

Відправлено через 2 години 24 хвилини 57 секунд:
https://geon.works/products/group-buy-gmk-cyl-varenye

Кайф :rotate:

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Теж офігєнно. особливо з альт. альфами https://geon.works/products/group-buy-gmk-cyl-mothman
Відповісти