ШІ добре систематизує подібні речі
про те, що воно поплавило, а через що саме ні
вам незрозуміла фізика та зв'язок між струмом-опором-втратами-прогаром? це не до мене
але приклади деградації ви навести не можете
були наведені, останні - з фото, в т.ч. прогарів, в т.ч. корозії, саме в улюбленому місці обтиснення, подібного на 8pin я не бачив
я ні слова не писав про точки, мова про те, що там не 30 градусів на конекторі, як ви писали, і це чудово видно по кольорах, якщо немає проблем з очима
у мене при повному навантаженні 35-38, фактично роз'єм охолоджує відеокарту, а не навпаки як у вас - про що це говорить? як мінімум про більші втрати, більшу ймовірність виходу з ладу через деградацію контактів
статистика, яку ви десь бачили, але чомусь не можете навести
знову питаєте в ШІ пошукати у відкритих джерелах
якщо це бронза в т.ч. фосфориста, або латунь - це прямо та неодноразово вказується в документах на стандартні micro-fit , невідомий/пропрієтарний high-current сплав в стероїдному карлику H++++ таким вочевидь не є бо страждає від багатьох вад, типових саме для... міді
тобто ви знову думаєте, що інженери молекса/амфенола ідіоти, хоча ніяких конкретник аргументів навести так і не можете
що відомо напевно - вони бізнесмени зі стабільним прибутком, ви напевно безумовно ставите знак рівняння між цим та компетенцією, що є помилкою
ще вчора хотів запостити новину про черговий епічний прогар, сьогодні зранку це зробили за мене, нескінченна історія нескінченних пригод