Пропоную обговорити CXMT розпочинає масове виробництво пам’яті LPDDR6
Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.
Але взагалі паскудна ситуація. Я обожнюю вартість телефона не більше 300€. Це дозволяє у разі середньої поломки просто придбати новий, не витративши багацько грошей і не паритися з ремонтом, який НІКОЛИ не буде заводського рівня. Тепер мінімум 400€ тре викладати за новий, що вже б'є по гаманцю, бо існують і інші потреби...
Новини
Останні статті і огляди
CXMT розпочинає масове виробництво пам’яті LPDDR6
-
alex_sul
Advanced Member
-
yariksom
Member
Не втримає, жовтодупі можуть робити дешевий товар у захмарних кількостях якщо їм це вигідно, зараз вигідно продавати дорого, вони це й зроблять, коли з'явиться хороша конкуренція то вони спустять ціни та, що стануть монополістами.alex_sul: ↑ 31.08.2026 09:16Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.
-
1234waltz
Member
alex_sul: ↑ 31.08.2026 09:16 Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.
- спойлер
-
alex_sul
Advanced Member
Занадто близко дивится шановний пан, тому не бачить весь фокус загалом..yariksom: ↑ 31.08.2026 09:36з'явиться хороша конкуренція (1) то вони спустять ціни та, що стануть монополістами (2).alex_sul: ↑ 31.08.2026 09:16Можливо, тільки можливо, це втримає ціну апаратів на наявному рівні.
1) Не буде конкуреції ніякої, всім і так харашо!
2) Вже стали монополістами! Див. попередні новини про цю контору.
Я ж в свою чергу використав слово "можливо"
Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
1234waltz
Моє "можливо", це просто "можливо" знизятся закупочні ціни, що можливо втримає ціни. А можливо хазяєва контори поржуть і будуть ще дорожче продавати Ramу. Вірогідність лайняного сценарію відсотків так 80%. Нам розкажуть про топову швидкість запису\читання ітд ітп, просто щоб нас наєба....