Залишилось випустити відеомапу що зможе в 1100кадрівyariksom: ↑ 27.08.2026 16:12 Предлагаю обсудить Samsung анонсувала оновлені монітори Odyssey: до 720 Гц для QD-OLED та до 1100 Гц для Fast IPS
Ну те, що багато різних розмірів уже радує, хоча я чомусь не люблю монітори самсунг.![]()
Новини
Останні статті і огляди
Samsung анонсувала оновлені монітори Odyssey: до 720 Гц для QD-OLED та до 1100 Гц для Fast IPS
-
x0taby4
Member
-
CnC_General
Member
x0taby4: ↑ 30.08.2026 17:53Залишилось випустити відеомапу що зможе в 1100кадрів
- спойлер
yariksom: ↑ 27.08.2026 16:12 Предлагаю обсудить Samsung анонсувала оновлені монітори Odyssey: до 720 Гц для QD-OLED та до 1100 Гц для Fast IPS
Ну те, що багато різних розмірів уже радує, хоча я чомусь не люблю монітори самсунг.![]()
їй богу, таке відчуття що маркетолухи вже зовсім подуріли
це хіба що в робочий стіл гратись зараз.
![]()
- спойлер
- ну запустив моніторинг. ну нема в мене на робочому столі 1100Гц. і навіть 300.
а в іграх внутрішній ліміт енжіна обмежує максимальне значення ФПС.
Тому для мене монітори з показниками 144 - 240 будуть цілком достатньо.
-
StTechnik
Member
Inqizitor2022
Что врачи говорят? Когда повторный курс?Только VA матрица должна быть.
-
AssayMAS
Member
говорят что технология "новинка" придуманная одной конторой - иная контора повторит и будет иметь аналогичную технологию - но на свой лад через пол года, а то и год... и у "VA матриц" с десяток+ разных технологий... так что когда то давно VA было суперпупер - а сча современные TN кроют древние VA по куче характеристик. А современные VA матрицы запросто имеют кучу технологий от TN и иных технологий изготовления матриц дисплеев...StTechnik: ↑ 30.08.2026 18:11Что врачи говорят?
когда выйдут очередные обзоры разоблачителей заговоров корпораций с целью обогащения (от людей которые получили доступ к дорогому оборудованию и протестировали заявленные характеристики мониторов) - люди которым корпорации не занесли деняг...StTechnik: ↑ 30.08.2026 18:11Когда повторный курс?