вітаєм звичайно але третю частину пораб вже випустити
Новини
Останні статті і огляди
Valve святкує ювілей: 30 років інновацій у сфері ПК-ігор
-
big_bang
Member
Пропоную обговорити Valve святкує ювілей: 30 років інновацій у сфері ПК-ігор
-
alex_sul
Advanced Member
Де халва3 Габен??! 22 роки чекаю!
-
proos
Member
Штош, благодарим вселённую за стим, за габенушку и за то всё что они сделали для пк игроков. Не известно, что бы было с пк рынком игр если бы не они.
Им процветания, а нам хорошего сервиса от них.
Аве, Габен!
Им процветания, а нам хорошего сервиса от них.
Аве, Габен!
-
MAKKACIN
Member
Гарна інді-компанія, зручний сервіс, нормальний підхід. Правда через брак бюджету не можуть зробити античіт для кс2, пофіксити різні експлоїти на крадіжку акаунтів через ігри і купу різних систем, але нічого, тримаємо щити! Надіємося що за наступні 30 рокі вони назбирають коштів і зроблять це! 
-
bigmonstr666
Member
хто б мені сказав у 2008 році, та навіть 2015му, що я буду купляти ігри та навіть у сторону торентів дивитись не буду, не повірив би.. стім - це дійсно геніальний продукт 
-
proos
Member
bigmonstr666
Аналогічно, перестал пиратить именно благодаря стиму)
Аналогічно, перестал пиратить именно благодаря стиму)
-
Kirakishou
Member
Перестали піратити взагалі чи тільки ігри? Бо 99% людей, коли мова заходить про піратство, чомусь не вважають перегляд фільму онлайн за піратство, але ігри з торрентів – вважають. Фільми, серіали, аніме, манга, книги – ви все це купуєте чи тільки ігри?proos: ↑ 24.08.2026 11:24перестал пиратить
-
proos
Member
Kirakishou
Ты шапку новости внимательно прочитал?)
Ты шапку новости внимательно прочитал?)
-
dead_rat
Member
Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої грошіKirakishou: ↑ 24.08.2026 11:31Перестали піратити взагалі чи тільки ігри? Бо 99% людей, коли мова заходить про піратство, чомусь не вважають перегляд фільму онлайн за піратство, але ігри з торрентів – вважають. Фільми, серіали, аніме, манга, книги – ви все це купуєте чи тільки ігри?proos: ↑ 24.08.2026 11:24перестал пиратить
-
rizakrko
Member
dead_rat
Спробуйте ще купити легально мангу/аніме - завдання найвищої складності. Стримінгові платформи в Україні практично не представлені, а паперова манга тільки останніх кілька років як почала з'являтися на полицях у значимій кількості. Темп розвитку хороший, але досі доволі складно з багатьма популярними історіями.
Спробуйте ще купити легально мангу/аніме - завдання найвищої складності. Стримінгові платформи в Україні практично не представлені, а паперова манга тільки останніх кілька років як почала з'являтися на полицях у значимій кількості. Темп розвитку хороший, але досі доволі складно з багатьма популярними історіями.
-
tablestikus
Member
Та наче основні стрімінги вже давно в Україні доступні.rizakrko: ↑ 24.08.2026 11:50 dead_rat
-
Scoffer
Member
Він про те що треба мати підписку на них всіх щоб дивитись що тобі хочеться тому що ексклюзиви. А це трішки зашкварно.tablestikus: ↑ 24.08.2026 11:52Та наче основні стрімінги вже давно в Україні доступні.
Плюс там переважно сучасна попса. З нішевим або просто стареньким кіно проблема.
-
dead_rat
Member
tablestikus
HBO навіть в Німеччині недоступний був, коли я хотів гру престолів дивитися.
А Demon Slayer чи стрім Сумо подивитися, то треба чорна магія з ВПН і якісь хитрі підписки на прямі японські сервіси
HBO навіть в Німеччині недоступний був, коли я хотів гру престолів дивитися.
А Demon Slayer чи стрім Сумо подивитися, то треба чорна магія з ВПН і якісь хитрі підписки на прямі японські сервіси
-
Rex
Member
Взагалі-то всього навсього 19, якщо рахувати Е2 з 2007 року. А його варто рахувати, бо це пряме продовження оригінальної гри. Скриньте, я думаю, побачимо продовження у 2028-2029 роках.alex_sul: ↑ 24.08.2026 11:16Де халва3 Габен??! 22 роки чекаю!
Востаннє редагувалось 24.08.2026 11:57 користувачем Rex, всього редагувалось 1 раз.
-
Kirakishou
Member
Це все звичайні відмазки та лицемірство. Перестав піратити ігри, але продовжую піратити все інше, бо придбати підписку на кранчіролл та нетфлікс не так зручно, як придбати гру в стімі. А для когось придбати гру в стімі не так зручно, як завантажити її з торрентів. До того ж піратська гра без танців з бубном буде запускатися без необхідності мати постійний доступ до інтернет, за відсутності офіційної локалізації іноді матиме фанатську локалізацію і матиме необхідні моди та фікси, які розробники гри часто не можуть зробити роками. Ти або пірат, або ні. І немає значення, який саме контент ти піратиш.dead_rat: ↑ 24.08.2026 11:37Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
-
dead_rat
Member
Що ти верзеш?Kirakishou: ↑ 24.08.2026 11:57Це все звичайні відмазки та лицемірство. Перестав піратити ігри, але продовжую піратити все інше, бо придбати підписку на кранчіролл та нетфлікс не так зручно, як придбати гру в стімі. А для когось придбати гру в стімі не так зручно, як завантажити її з торрентів. До того ж піратська гра без танців з бубном буде запускатися без необхідності мати постійний доступ до інтернет, за відсутності офіційної локалізації іноді матиме фанатську локалізацію і матиме необхідні моди та фікси, які розробники гри часто не можуть зробити роками. Ти або пірат, або ні. І немає значення, який саме контент ти піратиш.dead_rat: ↑ 24.08.2026 11:37Бо купити фільм це задача з зірочкою. Це треба мати Амазон Прайм, Ютюб, Нетфлікс, НВО, Crunchroll, Дісней … і мабуть ше з пʼяток сервісів поменше. Нема фунуції заплатити і щоб було зручно, є лише вибір між зручним торрентом і пляскою з купою сервісів за свої гроші
Покупки для того і створені, щоб покращити мені життя. Якщо вибір буде взяти безкоштовно з торренту чи заплатити за Нетфлікс і отримати серіал без локалізації на англійську, з кривими субтитрами(текст і мова не співпадають по словам: кажуть Hallo, а в субтитрах Guten Tag) і потім зрозуміти що на Нетфліксі лише перший сезон з трьох.
Тот і виходить що вибір між безкоштовно-якісно-зручно та за гроші-неякісно-калічно
-
Earanak
Member
Пираты совсем уже поехали кукухой, какое то у них обострение в последнее время 
-
rizakrko
Member
tablestikus
Це саме в контексті аніме. Я не знаю способу глянути практично жодне з нещодавніх шоу легально в Україні. Як dead_rat і казав - хіба танці з VPN.
Це саме в контексті аніме. Я не знаю способу глянути практично жодне з нещодавніх шоу легально в Україні. Як dead_rat і казав - хіба танці з VPN.
-
Kirakishou
Member
rizakrko
Scoffer
Просто коли людина розповідає, що вона перестала піратити тільки тому, що тепер купує ігри в Стімі, а все інше піратить, бо це зручно – саме справжнє лицемірство.
Те, що в офіційному аніме немає української мови не означає, що ти не маєш змоги придбати підписку на кранчі чи нетфлікс і дивитися там аніме англійською чи російською мовою. А у випадку з нетфліксом, ти можеш дивитися аніме українською мовою. Звісно, деякі аніме мають регіональні обмеження і придбавши підписку на ті ж кранчі ти не зможеш дивитися взагалі все аніме, яке виходить в сезоні. Саме тому аніме на другому місці в світі після західних серіалів по піратству.rizakrko: ↑ 24.08.2026 11:50Спробуйте ще купити легально мангу/аніме - завдання найвищої складності.
Scoffer
Повністю погоджуюся. Але ігор це теж стосується. Деякі ігри виходять тільки в Стімі, деякі тільки в ЕГС, деякі тільки на консолях.Scoffer: ↑ 24.08.2026 11:55Він про те що треба мати підписку на них всіх щоб дивитись що тобі хочеться тому що ексклюзиви. А це трішки зашкварно.
Плюс там переважно сучасна попса. З нішевим або просто стареньким кіно проблема.
Просто коли людина розповідає, що вона перестала піратити тільки тому, що тепер купує ігри в Стімі, а все інше піратить, бо це зручно – саме справжнє лицемірство.
-
dead_rat
Member
В чому поїхали? Я ходив кругами, готовий був КУПИТИ Demon Slayer. Вашу наліво, мені було простіше полетіти в Манчестер на премʼєру в Аймакс ніж купити попередні сезони ліцензійно.Earanak: ↑ 24.08.2026 12:03 Пираты совсем уже поехали кукухой, какое то у них обострение в последнее время![]()