Як ви там вище мені відповіли? "Спитайте у тих компаній!"username_1: ↑ 20.08.2026 20:45Почему же компании в мире принимают карты на перепайку и выставляют ценник?GreenMile: ↑ 20.08.2026 09:54ніхто давати не буде.
Відповідь на це питання давалась раніше, якщо у вас пам'ять як у золотої рибки, то це не мої проблеми.
Для вас буде 40к
А так-то відповідь була не вам, а камраду, який виставив вагон умов. Гарантій ніяких, що карта буде працювати і не доведеться вертати її в заводський стан і що вона не відригне в процесі цієї роботи. Не подобається ціна або умови - проходьте повз або зробіть самі цю елементарну процедуру™, ви ж у нас тут офігєнний мастер, який досяг височенних висот в ремонті, не то шщо всі інші
Я ж навпаки задрав вам планку - ви тепер можете демпінгонути і запропонувати свої послуги за 15к! За 100 баксів візьмете в оренду станцію, за 30 хв все перепаяєте і віддасте камраду, все - найлегші гроші: 200 доларів навару у вашому житті
Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Ви як два прибульця тут, реально, там уже навіть інший камрад давно дав вірну відповідь, чому така ціна названа, але ви продовжуєте товкти воду в ступі напару з майстром_ремонтів_усх_часівAlexsandr: ↑ 20.08.2026 22:48 8 чипов *2,5 20к. + цена чипов теряется весь смысл работы. и не потому что дешевле взять карту лучше (уже можно поглядывать и на 5070 с такими расценками), а потому что кто-то не совсем адекватно выставляет цены. За каждый чип как буд-то тест в поисках какие чипы неисправны с нуля и для каждого чипа нужно пересобирать охлаждение и термоинтерфейс видеокарты.
5 лет назад перепайка 8-ми чипов стоила 2500грн + память. инфляция никак не *8.
Да и заказчик не обязан разбираться в совместимых чипах памяти. А то мы вам машину сделаем, может быть, но какие запчасти мы не знаем и если станет хуже мы не виноваты. Такие СТО реально попадались.