то хіба у вашій уяві, по факту настільки достатньо, що РМА зелених карт з роз'ємом не більше, ніж червоних без роз'єму
dext: ↑
20.08.2026 23:15
прогар там є, деградації там не бачу
A прогар не результат (багатомісячної, розтягнутої в часі) деградації? Поясніть фізику процесу, якщо фізику звичайно не прогулювали
взагалі якщо роззуєте очі, то побачите, що власник писав про сліди корозії, так що без розбору там взагалі незрозуміло що конкретно сталося
у мене ПЛ 300Вт
50 градусів 12pin на 300Вт vs ~30 градусів 8pin на 350Вт - про що взагалі розмова? Це канонічний приклад дегенерації by-design
те, що 30 градусів у 8пін після тривалої прожарки якоїсь 7900хтх дуже сумніваюся (давайте скріни тепловізора), але навіть якщо так, то не бачу нічого страшного в 50 градусах на 12вхпвр, то хіба треба бути трохи упоротим, щоб такого боятися
я вірю даташитам виробника, а не маркетологам
Див. вище, температура у силових з'єднаннях це завжди негативний фактор, завжди негативний
50 градусів то не висока температура для таких з'єднань, і навіть 70-80 не висока
так я вже який раз прошу вас навести контраргументи на підтвердження того що там сплав з ТКО як у міді, але шось я їх не бачу
Якщо цих матеріалів не наводить навіть molex - про що мова? Але це 100% не ваші улюблені бронза/латунь, тому я можу фантазувати, а ви - ні
Всі випадки прогару вказують на деградацію + термальний розгін, заперечувати цей об'єктивний факт не має сенсу
мова про те, що ви не можете навести ТКО для сплаву, з якого роблять термінали, але все одно вперто використовуєте ТКО чистої міді для розрахунків і робите необгрунтовані висновки