И это прекрасно. Когда был комп, всегда старался выключить любую подсветку, на видеокарте, на корпусе, везде, где только можно.
Новини
Останні статті і огляди
В Noctua немає планів щодо випуску продуктів із RGB-підсвічуванням або дисплеями. Інженерні ресурси спрямовуються на інші завдання
-
AccessDenied
Member
Предлагаю обсудить В Noctua немає планів щодо випуску продуктів із RGB-підсвічуванням або дисплеями. Інженерні ресурси спрямовуються на інші завдання
И это прекрасно. Когда был комп, всегда старался выключить любую подсветку, на видеокарте, на корпусе, везде, где только можно.
-
alex_sul
Advanced Member
-
leniksss
Member
Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору 
-
warp37
Member
В принципі, так. У мене ігрова "вода" з дисплеєм і ARGB. Стоїть вимкненою, але узяв ARGB, бо за ціною однакова з версією без підсвітки. Хай будуть світлодіоди, чому б ні, якщо безкоштовно?leniksss: ↑ 18.08.2026 14:58 Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору![]()
-
lktnv
Member
островок адекватности в дивном свистопердельном мире
-
werneo
Member
Ситуація зараз така, що кому треба, той візьме собі кулера/охолодження з усіма свістопєрдєлками, за ціною Noctua і різницею продуктивності в районі статистичної похибки. Та й таке. 
А з їхньою сво, так взагалі виникають питання доцільності її покупки, якщо за менші гроші є кращі рішення від іменитих виробників, так ще й з свістопєрдєлками.
А з їхньою сво, так взагалі виникають питання доцільності її покупки, якщо за менші гроші є кращі рішення від іменитих виробників, так ще й з свістопєрдєлками.
Востаннє редагувалось 18.08.2026 15:13 користувачем werneo, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Краще бути лідером в маленькому дорогому сегменті, ніж змагатися з китайцями в демпінгу на ргб
-
Kopstr
Member
dead_rat
Они уже давно не лидеры, то что когда то делало воздуханы ноктуа легендарными сейчас утратило смысл с приходами водянки за 120 баксов.
Они уже давно не лидеры, то что когда то делало воздуханы ноктуа легендарными сейчас утратило смысл с приходами водянки за 120 баксов.
-
Gordiy
Junior
І дуже правильно 
-
dead_rat
Member
Водянки по 120 баксів з нами дуже давно, а ноктуа не збанкротувала. Наприклад собі я не хочу водянку, купив за безцінь Нокту u12sKopstr: ↑ 18.08.2026 15:16 dead_rat
-
Scoffer
Member
Водянка за 120 баксів в комп за 3 тищі це дещо стрьомна конструкція.Kopstr: ↑ 18.08.2026 15:16с приходами водянки за 120 баксов
-
Vlaad13
Member
Тут 100 років до чорного кольору йшли, потім ще стільки ж до білого дойжуть. Може років через п'ятсот і ЛГБТ сяйво з'явиться 
-
warp37
Member
Чого? DeepCool Captain 240 EX RGB дев'ятий рік жива у моїй старій збірці. Дев'ятий рік, півтора у майнінгу була 24/7 - свята вода.Scoffer: ↑ 18.08.2026 15:25Водянка за 120 баксів в комп за 3 тищі це дещо стрьомна конструкція.Kopstr: ↑ 18.08.2026 15:16с приходами водянки за 120 баксов
Зараз Mistique 240 узяв за ті ж гроші за новим курсом.
-
ASTON
Member
Дякуємо!
-
yariksom
Member
Не знаю в мене на платі ROG CROSSHAIR VIII HERO не відключається підсвітка, мова йде про саму плату, а не підключену підсвітку, те ж саме з відеокартою.leniksss: ↑ 18.08.2026 14:58Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору
Читав, що застосування їх фірмового кольору викликано технологічними моментами і їм довелося довго працбвати над продуктами в інших кольорах.
Востаннє редагувалось 18.08.2026 15:48 користувачем yariksom, всього редагувалось 1 раз.
-
ASTON
Member
Не всі водянку хочуть.Kopstr: ↑ 18.08.2026 15:16 dead_rat
Мій D15S живе років вже так, мабуть, 8-9 зі мною. І я в принципі не маю на меті щось змінювати. Окрім кріплень на 3 різних чіпсетах.
-
warp37
Member
У BIOS відсутній Stealth Mode?yariksom: ↑ 18.08.2026 15:42Не знаю в мене на платі ROG CROSSHAIR VIII HERO не відключається підсвітка, мова йде про саму плату, а не підключену підсвітку, те ж саме з відеокартою.leniksss: ↑ 18.08.2026 14:58Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору
-
Artem_K
Member
Гарна штука, малий, а в тестах в мене тримає до 209Вт з одним вентилятором (80°С).dead_rat: ↑ 18.08.2026 15:23купив за безцінь Нокту u12s
Підсвітку не дуже полюбляю, на платі щось там зеленим світиться трохи, й логотип на відеокарті ним же, й усе. Корпус спеціально брав без підсвічування.
-
yariksom
Member
Пошукаю, просто в гула питав, форуми дивився, ніхто нічого путного не сказав.warp37: ↑ 18.08.2026 15:48У BIOS відсутній Stealth Mode?