Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Entar
Member

Повідомлення

Zita: 15.08.2026 22:39 А що краще із цих моделей: LG C6, S90h
Приєднуюсь до питання по цим моделям, але якщо ми говоримо виключно про 77"

Ну і саме складне питання - наскільки можна їх все-таки у сіряків купувати, і які сіряки в Києві - самі надійні?. Хочу зекономити але стрьомно, бо не зовсім зрозуміло як там все перевірити. А у нас зараз ракети літають, склади коцають...
FirstTDM
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 13:04Хочу зекономити але стрьомно, бо не зовсім зрозуміло як там все перевірити. А у нас зараз ракети літають, склади коцають...
Ну да... это реальность - всё стремно... еще и дорого. Имхо, есть такие варианты:

* заказать в Розетке/Фокстроте/MOYO с гарантией - привезут домой - можно будет спокойно проверить - дорого...
* заказать у серяков - заметно дешевле - без проверки - стремно...
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Я б ще подивився на топи минулого року, якщо є залишки по гарним цінам (які не затронуло подорожчання пам'яті).
Якщо 77"+, то S95H=G6 > C6H=S95F=G5 > S90H
Entar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 17.08.2026 14:00 Я б ще подивився на топи минулого року, якщо є залишки по гарним цінам (які не затронуло подорожчання пам'яті).
Якщо 77"+, то S95H=G6 > C6H=S95F=G5 > S90H
Тобто С6 краще S90H однозначно?

А в сучасних телевізорах цього року не з'явилось чогось в технологіях (я про чіпи апскейлу, тощо) чогось сильно краще ніж в минулорічних?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 14:18Тобто С6 краще S90H однозначно?
В діагоналі 77 і 83 - так, безумовно, C6H значно краще за S90H за рахунок Primary RGB Tandem 2.0 матриці (такої як і в флагманському G6, лише трохи порізаної прошивкою і охолодженням).
В діагоналях 65 і менше - вони співставні, десь виграє лижа, десь самс.
Entar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 17.08.2026 14:37 В діагоналі 77 і 83 - так, безумовно, C6H значно краще за S90H за рахунок Primary RGB Tandem 2.0 матриці (такої як і в флагманському G6, лише трохи порізаної прошивкою і охолодженням).
В діагоналях 65 і менше - вони співставні, десь виграє лижа, десь самс.
Просто раніше вважалось, що самсунгівські QD-OLED (які в s90f ставилися тільки в 65") це прям топчик-топчик, порівняно з LG матрицями, хіба ні? Тому я й питаю про самсунг, чи зараз ситуація з їх екранами така ж? Чи ці екрани "Primary RGB Tandem 2.0" - навіть краще QD-OLED від самсунгу?
walkman3000
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 15:14Тому я й питаю про самсунг, чи зараз ситуація з їх екранами така ж?
S90H qdoled має тільки 77", інше це або woled або тандемка. що краще залежить від того що вам треба від тв
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 15:14Просто раніше вважалось, що самсунгівські QD-OLED (які в s90f ставилися тільки в 65") це прям топчик-топчик, порівняно з LG матрицями, хіба ні?
Так було у порівнянні QD-OLED від самса з матрицями WOLED від лижі.
Нова топова матриця від лижі Primary RGB Tandem (яка ставиться в G6, G5 та C6H) все змінила.
Тепер в неї така само величезна яскравість в HDR (з головою достатньо у обох брендів) і в рази краща яскравість в SDR (а от тут це величезна перевага лижі, у самса яскравості малувато).
Зображення
Entar
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.08.2026 15:23
Entar: 17.08.2026 15:14Тому я й питаю про самсунг, чи зараз ситуація з їх екранами така ж?
S90H qdoled має тільки 77", інше це або woled або тандемка. що краще залежить від того що вам треба від тв
Я якраз про 77".
Хочу розуміти, що краще буде для мене S90H чи C6
FirstTDM
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 17:33Хочу розуміти, що краще буде для мене S90H чи C6
На самом деле практически все предтопы/топы олед ТВ 65" и больше обеспечивают реально шикарную картинку с 2-3 метров! Если исходный видеоматериал правильный (4K UHD BD remux c DV и высоким битрейтом) то нет никаких проблем и всем всё нравится - я серьёзно... никто еще не жаловался затащив себе домой большой ТВ... это на мониторах мы тестируем, настраиваем и вылавливаем тонкости, а для ТВ - буквально пару настроек и вперед смотреть что-то хорошее...
walkman3000
Member

Повідомлення

S90H. зараз C6 тільки сіряк але за його ціну є сірий 77G5. якщо потрібен глянець, долбівіжн та green tint :gigi: чекати чорну п'ятницю та ловити знижки на офіційну лижу
Entar
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.08.2026 18:52
S90H. зараз C6 тільки сіряк але за його ціну є сірий 77G5. якщо потрібен глянець, долбівіжн та green tint :gigi: чекати чорну п'ятницю та ловити знижки на офіційну лижу
Я планую покупку якраз на ЧП. Якщо офіціали не знизять ціни то у сіряка
Filabatya
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Там від джі5 панель, а не від джі 6 в цій 77
artem_artem9
Junior

Повідомлення

Подскажите, а блокировки для серых телеков
Это только у Самсунг было лет 5-6 назад один раз или другие производители также подобное практикуют?
FirstTDM
Member

Повідомлення

artem_artem9: 18.08.2026 12:58Подскажите, а блокировки для серых телеков
Куча юзеров покупая серяки (любой фирмы) начитаю кричать, что ничего не работает и их обманули - это факт :lol:

Одновременно, вменяемые люди знают как обойти эти ограничения на свой страх и риск... ничего сверхсложного в этом нет... без комментариев... B-)
Entar
Member

Повідомлення

А хто розуміє, що за проблема з відсутністю LG 77" C6 на ринку нашому? Я проаналізував купу інфи і вирішив що хочу його. Але його ніде немає у офіціалів, і є в дуже обмеженому переліку сіряків по ціні не набагато нижче офіційної.
Надіюсь до чорної пятниці ситуація покращиться, але...

Альтернатива - самсунг s90h в разі, якщо він буде тис на 20 дешевше.
FirstTDM
Member

Повідомлення

Entar: 19.08.2026 13:15А хто розуміє, що за проблема з відсутністю LG 77" C6 на ринку нашому?
Мало завозят - раскупили... в MOYO остались 65" и 83" https://www.moyo.ua/televizor_lg_oled_e ... wx_6x8CMJo

Вроде как есть в наличии:

https://allo.ua/ru/televizory/televizor ... 7i2HcV1fIe
https://touch.com.ua/ua/item/televizor- ... 7c64la-ua/
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Entar: 19.08.2026 13:15А хто розуміє, що за проблема з відсутністю LG 77" C6 на ринку нашому?
Йбн рсн розбомбила склад ERC, найбільшого дистриб'ютора LG
Треба почекати, замовили, везуть.
Filabatya: 17.08.2026 19:10Там від джі5 панель, а не від джі 6 в цій 77
Ні, там саме нове покоління панелі Primary RGB Tandem 2.0, як і в G6. Але трошки порізане, слабше охолодження і програмно встановлена менша яскравість.
The C-series will also be receiving an update to their panels this year, offering Tandem WOLED for the first time, but only in two of the available screen size. The C6 series will be available in size of 42, 48, 55, 65, 77 and 83″. Only the largest 77″ and 83″ models will receive a Tandem WOLED panel though, using the latest Primary RGB Tandem 2.0 tech in fact we are told by LG. Those models will be designated as the 77C6H and 83C6H, with the ‘H’ distinguishing them from the other C6 models.
https://tftcentral.co.uk/news/lg-bring- ... 6-tv-range
Filabatya
Member

Повідомлення

fantomrulezz
тоді в цьому поколінні цешки солідні покращення, брайтнест буст ще би дали з 42 діагоналі, а не з 48. постійно пекарів ущемляють :shuffle:
walkman3000
Member

Повідомлення

Filabatya: 19.08.2026 15:00тоді в цьому поколінні цешки солідні покращення, брайтнест буст ще би дали з 42 діагоналі, а не з 48. постійно пекарів ущемляють
С6H це тупо G6 без радіатора та антибліку але 150К за 77" це дофіга, 110 сіре та 130 біле оце його ціна
Відповісти