AlexWest: ↑
15.08.2026 16:44
MqM: ↑
15.08.2026 13:30
От і я про це ж, це вже буде творча імпотенція авторів без ніякої фантазії
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
Тоді можливо краще взагалі не робити третю частину? Краще вчасно зупинитися ніж перетворити на пережовування одного і того ж, як в Call of Duty і частенько з тими самими картами
Отправлено спустя 6 минут 13 секунд:
lostsoulforever забагато агресії та токсичності навіть, якщо ви праві. Звісно я тут сам стикаюся з такою маячнею, що важко стримуватися, але хоча би намагайтеся адекватно донести думку
Я думаю, що зупинятися треба з ЧЗВ, а не з серією загалом. В іншій точці світу будуть інші сюжети, інші легенди, інші мутанти, аномалії, артефакти... Загальна річ тут – лише ноосфера. Можна багато цікавого придумати. І без такої маячні, як в Ассасін Крід. Тут це буде більше схоже на TES, який ніколи не стане конвеєром.
ні, хлопці, саме сетинг і місце дії закохали в себе мільйони гравців у всьому світі. Так само, як і серія Metro, західним гравцям цікаво бігати цими місцями, бо для них це щось незвичне й екзотичне, а ми, навпаки, впізнаємо в цьому щось своє. Саме це поєднання Чорнобильської зони, пострадянської архітектури, занедбаних міст і знайомих пейзажів створює той самий унікальний шарм сталкеру, перенеси гру в Нью-Йорк і вона може залишитися хорошою грою, але того самого шарму та атмосфери вже не буде, імхо
Відправлено через 2 хвилини 41 секунду:
lostsoulforever: ↑
15.08.2026 11:27
90% того що в цих висерах не має жодного відношення до a-life, якщо ти хотів публічно обісратись - вітаю, тобі вдалося
перше відео перший же момент, про використання укриття, це не a-life і жодного відношення до нього не має, але ти продовжуй далі позориться
чи програє сталкер 2 у багатьох моментах COP? - безсумнівно, багато чим, чи програє в імплементації a-life SOC (ти сказав грі 2007 року)? - ні, навіть не близько
в SOC a-life був кривим куском лайна, який майже не працював і був прикручений костилями до сраки, люди такі як я його роками якщо не десятиліттями допилювали
щоб потім такі клоуни, які не знають без таблички як холодильник відкривати, писали отаку тупу херню тут на форумах
почув тебе рідний