Acer незабаром випустить ноутбук Aspire Go 15 на базі платформи Qualcomm Snapdragon C

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
big_bang
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Acer незабаром випустить ноутбук Aspire Go 15 на базі платформи Qualcomm Snapdragon C

8 ГБ оперативної пам’яті - ШООО ???
680$ або 30 з копійко грн...

а на кого він розрахований ?
для чого це все ?

mac book neo - твій вихід)))
1234waltz
Member

Повідомлення

>конкурувати, зокрема, з Apple MacBook Neo
>1920×1080 пікселів
>Корпус виготовлено з пластику
>попереднє замовлення за £499,99. = 675 $
Реально невиліковні кліничні імбіцили.
Барбарис
Member

Повідомлення

big_bang, нео вже дорожче.
1234waltz, а в нео сильно краще екран? Та й для 15' це нормально.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

1234waltz: 10.08.2026 11:28Реально невиліковні кліничні імбіцили.
це ви дуже гарно і влучно про Microsoft сказали з її Surface 8/256 за $1300
задає зразок для всієї індустрії віндовс ноутів
1234waltz
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.08.2026 11:32 big_bang, нео вже дорожче.
1234waltz, а в нео сильно краще екран? Та й для 15' це нормально.
>Нео
>2408×1506
>Яскравість 500 кд/м²
>Колірна гама sRGB
Можете скрінити, але в уродця на снапі буде якись мотлох на 250-300 кд/м² з "45% NTSC" (тобто 55% RGB).
nv_ua
Member

Повідомлення

1234waltz
напевно висєр придумав дефіцит магнію і ЧПУ станків вже
big_bang
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.08.2026 11:32 нео вже дорожче.
можна до ціни 680$ +20% робити прямо зі старту
tornadox
Member

Повідомлення

1234waltz
Єдиний аргумент, що цей застарілий пластиковий хлам з 5 річним ультрабюджетним процесором і 128гб буде трішки дешевший за макбук нео. Але якщо свою ОС епл довели до розуму за ці 6 років, вирішили дитячі проблеми, і брак оперативки компенсується швидким ССД, то на ейсері буде слопвіндовс.
Я теж не розумію для кого це, невже корпорації закуповую ейсер своїм працівникам?
1234waltz
Member

Повідомлення

tornadox: 10.08.2026 11:58 Я теж не розумію для кого це, невже корпорації закуповую ейсер своїм працівникам?
Можливо в якості покарання, коли через місцеве законодавство та контракт неможливо звільнити без вихідного за 6 місяців та сплати якої страховки на перед.
Барбарис
Member

Повідомлення

1234waltz, і навіщо він там такий? На 13 все однаково буде, а для 15 вистачить. Ніби там хтось графікою має займатись :laugh:

big_bang, так нео за 700 все рівно дорожче вже.
yurius_r
Member

Повідомлення

Проц там 778G Snapdragon із розширеним тепло пакетом і розігнати iGPU. Якесь позорисько у 2026.
Shuginubi
Member

Повідомлення

электронный отход?
big_bang
Member

Повідомлення

big_bang: 10.08.2026 10:46 Acer незабаром випустить ноутбук
але це не точно :laugh:
Devijack
Member

Повідомлення

З цього міг би вийти непоганий хромбук.
yariksom
Member

Повідомлення

Най випускає, будь який арм ноут зараз підпадає під розуміння Аксіоми Ескобара :rotate:
waryag
Member

Повідомлення

Смішно на фоні новини, що майки все ще намагаються заставити він11 нормально працювати на 8ГБ.
Страшно подумати, що вінда буде робити з ссд на 128ГБ. (ще й, мабуть, на QLC)
1234waltz
Member

Повідомлення

waryag: 11.08.2026 10:24 Смішно на фоні новини, що майки все ще намагаються заставити він11 нормально працювати на 8ГБ.
Вони не намагались) Там для "намагання", всього лише конфіг автозавантаження програм змінити, видалити софт типу "віджету погоди" (що при запуску може жерти 1 ГБ рами) та створити окремий профіль суперфетч для конфігів з невеликим обсягом рами.
waryag: 11.08.2026 10:24Страшно подумати, що вінда буде робити з ссд на 128ГБ
Нічого страшного. В мене є доісторичний САТА крушиал на 240 ГБ, який 8 років тому купувався під системний диск. По оновленню конфіга став додатковою файлопомийкою, а ще через пару конфігів став диском під запис відео геймплею. В нього досі ресурс в районі 85%.

Відправлено через 15 хвилин 40 секунд:
Хоча...QLC... Крушиал то в мене на TLC.
waryag
Member

Повідомлення

1234waltz: 11.08.2026 10:54Нічого страшного. В мене є доісторичний САТА крушиал на 240 ГБ, який 8 років тому купувався під системний диск. По оновленню конфіга став додатковою файлопомийкою, а ще через пару конфігів став диском під запис відео геймплею. В нього досі ресурс в районі 85%.

Відправлено через 15 хвилин 40 секунд:
Хоча...QLC... Крушиал то в мене на TLC.
То 240. І пам'яті, мабуть, не менше 16? На більш економічній він10 або 7?
А там 120 і 8, половину з яких одразу сжере 11 вінда. А залишок буде інтенсивно вбивати.
1234waltz: 11.08.2026 10:54Вони не намагались) Там для "намагання", всього лише конфіг автозавантаження програм змінити, видалити софт типу "віджету погоди" (що при запуску може жерти 1 ГБ рами) та створити окремий профіль суперфетч для конфігів з невеликим обсягом рами.
Намагалися. Можливо, їм не дають душити сервіси та телеметрію, або індуси з нейронками гірше за просто індусів )
1234waltz
Member

Повідомлення

waryag: 11.08.2026 11:30 То 240. І пам'яті, мабуть, не менше 16? На більш економічній він10 або 7?
А там 120 і 8, половину з яких одразу сжере 11 вінда. А залишок буде інтенсивно вбивати.
За найперший конфіг точно не скажу, але більшу частину часу це було 16 ГБ та Він10, на якій дуже довго сидів. Але в цілому, досі активне використання на запис.
waryag: 11.08.2026 11:30 Намагалися. Можливо, їм не дають душити сервіси та телеметрію, або індуси з нейронками гірше за просто індусів )
Думаю там політика верховного менеджменту, яка просто забороняє певні речі прибирати не з технічних міркувань, а з точки зору політики впровадження.
Відповісти